انیمه اتک آن تایتان
اخبار سینما و انیمیشن انتخاب سردبیر برترین‌ها برترین‌های سینما و انیمه سینما

انیمه اتک آن تایتان: بهترین آثاری که به عنوان جایگزین می‌توانید تماشا کنید

اتک آن تایتان مطمئنا یکی از ستون‌های صنعت انیمه بوده که در رشد و محبوبیت آن نقش مهمی ایفا کرده است. با این حال اثر مذکور مدتی است که به پایان رسیده و بعید به نظر می‌رسد که ادامه پیدا کند. در چنین شرایطی طرفداران Attack on Titan به دنبال آثار جایگزینی هستند که کیفیتی در حد و اندازه‌های اثر محبوب‌شان داشته باشد. اگر جزو این دسته از علاقه‌مندان حمله به تایتان هستید، با ادامه مطلب و مجله بازار همراه باشید.

در مدت حدودا ۱۰ سال، انیمه اتک آن تایتان با پخش اپیزود‌های مختلف توانست میلیون‌ها طرفدار را با خود همراه کند. خوش‌بختانه بسیاری از تولید‌کنندگان انیمه با استفاده از فضای ایجاد شده، آثار شاخص و تماشایی تولید کردند که می‌توان آن‌ها را هم‌رده با Attack on Titan قرار داد. در چنین آثاری شاهد المان‌ها ترس و وحشت، مبارزات نفس‌گیر، انواع هیولاها و مرگ شخصیت‌ها هستیم. در زیر با تعدادی از انیمه‌هایی که شرایط جایگزین شدن برای حمله به تایتان را دارند، آشنا می‌شویم.

انیمه Kaiju No. 8

انیمه Kaiju no 8 جایگزین Attack on Titan

ارن و کافکا به هیولاهایی تبدیل می‌شوند که قصد نابود کردنشان را دارند

انیمه Kaiju No. 8 نقاط مشترک زیادی با اتک آن تایتان دارد. هر دو شخصیت‌هایی را به نمایش می‌گذارند که در کودکی، وقایع غم‌انگیزی را به واسطه هیولاها‌ تجربه کرده و این امر به آن‌ها انگیزه می‌دهد تا در جهت نابودی‌شان قدم بردارند. اما هر دو در ادامه به همان هیولایی تبدیل می‌شوند که از آن نفرت دارند. همچنین در انیمه کایجو شماره ۸ و Attack on Titan، نیروهای دفاعی ویژه‌ای وجود دارد که قادر به خنثی کردن تهدید هیولاها هستند.

معرفی شخصیت‌های انیمه اتک آن تایتان: میکاسا آکرمن

با وجود تمام این شباهت‌ها، Kaiju No. 8 را نمی‌توان یک کپی از حمله به تایتان معرفی کرد. کافکا به عنوان شخصیت اصلی کایجو شماره ۸، کاملا متضاد از ارن است. کافکا کاراکتری شوخ‌طبع است که در اوایل ۳۰ سالگی بوده و ضعف‌ها و آسیب‌پذیری‌های متعدد دارد. همچنین او باید قدرت تغییر شکل خود را مخفی نگه دارد. انیمه Kaiju No. 8 یک تجربه سرگرم‌کننده، هیجان‌انگیز و چشم‌نواز است که به راحتی می‌تواند طرفداران اتک آن تایتان را جذب کند.

انیمه Kabaneri Of The Iron Fortress

انیمه Kabaneri جایگزین اتک آن تایتان

انیمه کابانری توسط کارگردان سه فصل اتک آن تایتان ساخته شده است

انیمه Kabaneri Of The Iron Fortress ترکیبی از ژانر‌های استیم‌پانک و سامورایی کلاسیک است. دنیای این اثر توسط زامبی‌ها تسخیر شده و بشریت در تلاش است که در شهر‌های محصور شده یا در داخل قطار‌های زرهی به زندگی ادامه دهد. تتوسورو آراکی، کارگردان کابانری از قلعه آهنی، در سه فصل اول انیمه اتک آن تایتان به عنوان کارگردان حضور داشته است. به همین دلیل این دو اثر حال و هوای شبیه به هم داشته که به این واسطه طرفداران یکدیگر را جذب می‌کنند. انیمه Kabaneri Of The Iron Fortress سکانس‌های اکشن هیجان‌انگیزی داشته و طراحی آن بسیار جذاب است. با این که داستان به مرور افت می‌کند، اما این اثر تا انتها تجربه‌ای سرگرم‌کننده باقی می‌ماند.

انیمه Neon Genesis Evangelion

انیمه Neon Genesis جایگزین حمله به تایتان

سرنوشت دنیا در دست قشر جوان است

نئون جنسیس اونگلیون یکی از محبوب‌ترین انیمه‌های تاریخ است. اگر‌چه که انیمه تلویزیونی آن تنها یک فصل داشته، اما مانگا‌ها، انیمه‌های سینمایی و بازی‌های ویدیویی داستان آن را ادامه داده‌اند. انیمه Neon Genesis Evangelion در آینده‌ای جریان دارد که موجوداتی به نام فرشته به زمین حمله کرده و تنها نوجوانانی عصبانی که در ربات‌های غول‌پیکر قرار می‌گیرند، توان مقابله با آن‌ها را دارند. بین نئون جنسیس اونگلیون و Attack on Titan شباهت‌های زیادی از جمله استفاده از افراد کم سن و سال به عنوان سرباز خط مقدم و بررسی شرایط روانی شخصیت‌های اصلی، وجود دارد. همچنین فضای غم‌زده و پر از مرگ در هر دوی این آثار دیده می‌شود.

انیمه NieR:Automata Ver1.1a

انیمه Nier Automata جایگزین اتک آن تایتان

جنگ‌های بی‌پایان و تاثیرات آن‌ها

انیمه NieR:Automata Ver1.1a که بر اساس یک بازی ویدیویی با هم نام، به کارگردانی یوکو تارو، ساخته شده، داستان پیچیده و جذاب از پوچ بودن جنگ‌ها را در قالب جنگ بین اندروید‌ها و ربات‌ها روایت می‌کند. زمانی که ربات‌ها به زمین حمله می‌کنند، بشریت به فضا نقل مکان کرده و با هدف پس گرفتن سیاره خود، اندروید‌ها را می‌سازند. شرایط اما تغییر کرده و رابطه بین اندروید‌ها و ربات‌ها دیگر یک دشمنی ساده نیست.

انیمه NieR:Automata Ver1.1a مثل اتک آن تایتان، ترکیبی جذاب از اکشن، درام و روایت پر رمز و راز است. شیمی بین ۲B و ۹S به اندازه میکاسا و ارن قوی بوده و با به دوش کشیدن بار عاطفی، داستان را به شکلی تماشایی به جلو می‌برد. چه بازی نیئا اوتوماتا را تجربه کرده باشید یا نه، انیمه NieR:Automata Ver1.1a می‌تواند مثل Attack on Titan تا مدت‌ها شما را سرگرم کند.

انیمه ۸۶ Eighty-Six

انیمه 86 جایگزین اتک آن تایتان

سایه سیاه جنگ

نقطه قوت انیمه اتک آن تایتان، تمایل آن در هم شکستن کاراکتر‌هایش است. ارن، میکاسا و سایر شخصیت‌ها در طول این اثر وقایعی را تجربه کرده‌اند که به لحاظ روحی و روانی آن‌ها را تحت تاثیر قرار داده و موجب تغییرات در رفتار‌هایشان شده است. از بسیاری جهات، Attack on Titan یک اثر جنگ محور است که از این لحاظ هم‌رده با ۸۶ Eighty-Six قرار می‌گیرد.

در این اثر، دو ایالت قدرتمند با استفاده از ربات‌ها به جنگ با یکدیگر می‌پردازند. جمهوری ادعا می‌کند به دلیل استفاده از ربات‌های خودکار هیچ تلفاتی نداشته است. اما واقعیت این است که ربات‌ها توسط افراد طرد شده از جامعه هدایت می‌شوند. این افراد با نام ۸۶ شناخته شده و با آن‌ها به عنوان ابزار‌های یکبار مصرف رفتار می‌شود. انیمه ۸۶ Eighty-Six عمدتا روی شخصیت‌هایش متمرکز بوده و به جای خلق تجربه‌ای با محوریت اعمال قهرمانانه، زندگی سربازان را نمایش می‌دهد. همچنین داستان آن دارای پس‌زمینه‌های سیاسی و اجتماعی بوده و مواردی مثل پروپاگاندا را شامل می‌شود.

انیمه Fullmetal Alchemist: Brotherhood

انیمه Fullmetal جایگزین انیمه Attack on Titan

ترکیب بی‌نظیر اکشن و سیاست

انیمه Fullmetal Alchemist: Brotherhood در کنار اتک آن تایتان، آثاری هستند که به دلایلی از جمله کیفیت ساخت بالا، شخصیت‌پردازی بی‌نظیر و داستان در‌گیر‌کننده به عنوان دروازه ورود افراد تازه به دنیای انیمه شناخته می‌شوند. هر دوی این آثار روی روحیات انسانی، غم و اندوه و عزم راسخ تمرکز دارند. اگر‌چه که در تمامی اپیزود‌ها صادق نیست، اما Fullmetal Alchemist: Brotherhood و Attack on Titan پس‌زمینه سیاسی داشته و مضامین فلسفی را هم در خود لحاظ می‌کنند. به همین دلیل پس از تماشای هر یک، می‌توانید با خیال راحت به سراغ دیگری بروید.

انیمه اتک آن تایتان: معرفی انواع تایتان‌ها

انیمه Demon Slayer

انیمه دیمن اسلیر جایگزین انیمه Attack on Titan

انسان‌ها در برابر شیاطین

در کنار اتک آن تایتان، در دهه اخیر شاهد نمایش انیمه‌های اکشن متعددی از جمله My Hero Academia ،Jujutsu Kaisen و Demon Slayer بوده‌ایم. همانند Attack on Titan، انیمه دیمن اسلیر باعث شده که کیفیت آثار تلویزیونی به شکل قابل‌توجهی بالا برود و به آثار سینمایی و بلند نزدیک شود. این اثر نبرد‌هایی را به تصویر می‌کشد که در کمتر انیمه‌ای مشابه آن‌ها را دیده‌ایم و بیننده را میخکوب می‌کنند. شباهت‌های بین اتک آن تایتان و شیطان‌کش تنها به جلوه‌های بصری ختم نمی‌شود. این دو انیمه حول محور انسان‌هایی می‌چرخند که در برابر دشمنان ماوراءطبیعی قرار می‌گیرند. در حالی که در ابتدا تصور می‌شود، این دشمنان غیر‌قابل شکست هستند، شخصیت‌های اصلی خلاف آن را ثابت می‌کنند. هاشیرا معادل دسته دیدبانی در دنیای Demon Slayer است.

انیمه The Promised Neverland

انیمه Promised Neverland جایگزین اتک آن تایتان

در جستجوی آزادی

با این که فصل دوم نا‌امید‌کننده، باعث شده که توصیه انیمه The Promised Neverland تا حدی دشوار باشد، اما فصل اول آن به تنهایی تجربه‌ای درجه یک و رضایت‌بخش است. داستان این اثر در یک یتیم‌خانه جریان دارد. دو کودک متوجه می‌شوند که دوستان به فرزندی پذیرفته شده، در واقع به شیاطین فروخته می‌شوند. از این نقطه مبارزه شدیدی برای بقا شروع می‌شود، زیرا بچه‌ها تلاش می‌کنند پیش از تمام شدن وقت‌شان از یتیم‌خانه فرار کنند. انیمه The Promised Neverland حس غم‌انگیزی مشابه انیمه اتک آن تایتان را ارائه می‌کند.

انیمه Deca-Dence

انیمه Deca Dence جایگزین انیمه Attack on Titan

تلاش بشر برای بقا

انیمه Deca-Dence در دنیای پسا‌آخر‌الزمانی جریان دارد که موجودات بیگانه جهان را تسخیر کرده‌اند. بشریت در یک شهر غول‌پیکر متحرک زندگی می‌کند و شکارچیان روزانه برای مبارزه با این موجودات به بیرون از شهر فرستاده می‌شوند. این افراد دستگاه‌های جت پک مانندی استفاده می‌کنند که بسیار شبیه به تجهیزات ODM انیمه اتک آن تایتان است. در ابتدا ممکن است که Deca-Dence یک کپی از Attack on Titan به نظر برسد، اما تفاوت‌هایی وجود دارد که این اثر را به تجربه‌ای جدید تبدیل می‌کند.

انیمه Code Geass: Lelouch Of The Rebellion

انیمه Code Geass جایگزین اتک آن تایتان

انتقام یک هدف نیست

انیمه Code Geass، اثر استودیو Sunrise، یک اثر مکا کلاسیک است. با این که ضعف‌هایی، به خصوص در فصل دوم، وجود دارد، اما به لطف پروتاگونیست پرداخت‌شده، مبارزات درخشان و دسیسه‌های سیاسی، این اثر یک تجربه تماشایی است. در جهان این اثر، ژاپن تحت کنترل یک قدرت جهانی به نام امپراتوری بریتانیای مقدس قرار داشته و این امر موجب یک شورش داخلی شده است. برای مدت‌ها، شورش‌ها بی‌نتیجه بود. تا این که یک رهبر کاریزماتیک جدید به نام زیرو ظهور کرده و وعده می‌دهد که تغییرات بزرگی ایجاد کرده و ژاپن را آزاد خواهد کرد.

واقعیت این بوده که زیرو یک شاهزاده بریتانیایی به نام لولوش است. او می‌تواند افراد را به انجام یک خواسته مشخص وادار کند. انگیزه‌های حقیقتی لولوش با آن چه که نشان می‌دهد، متضاد بوده و بیشتر ناشی از انتقام‌جویی است. لولوش از بسیاری جهات ارن یگر را برای بینندگان یادآوری می‌کند. همانند ارن، لولوش در طول داستان انیمه Code Geass: Lelouch Of The Rebellion به شکل قابل‌توجهی تغییر می‌کند.

انیمه Vinland Saga

انیمه وینلند ساگا جایگزین اتک آن تایتان

انتقام، غذایی است که باید سرد سرو شود

انیمه Vinland Saga به عنوان یک تجربه تاریخی و یکی از بهترین آثار چند سال اخیر، جانشین شایسته‌ای برای انیمه اتک آن تایتان است. انیمه وینلند ساگا در قرن یازدهم جریان داشته، داستان انتقام را در پس‌زمینه جنگ بین انگلیس و وایکینگ‌های دانمارکی روایت می‌کند. تورفین بعد از آن پدرش جلوی چشمش کشته می‌شود، به واینکینگ‌های قاتل او یعنی اسکلاد می‌پیوندد. به دنبال فرصتی برای انتقام، تورفین وایکینگ‌ها و اسکلاد را در سفری به انگلستان همراه می‌کند. فصل دوم انیمه Vinland Saga بسیار متفاوت از فصل قبلی بوده و بیشتر در اعماق روان تورفین غوطه‌ور می‌شود، زیرا او به دنبال معنای زندگی فراتر از انتقام است.

انیمه Hell’s Paradise

انیمه Hell's Paradise جایگزین حمله به تایتان

جزیره‌ای ترسناک با موجودات ترسناک‌تر

انیمه Hell’s Paradise بدون شک یکی از بهترین آثار بهار ۲۰۲۳ است. مبارزات خشونت‌بار، شخصیت‌های جالب‌توجه، المان ترس و وحشت و استفاده از یک فضای عجیب و متفاوت، همگی از نقاط قوت این انیمه هستند. به دستور شوگون، جنایتکاران دور هم جمع شده و به همراه یک جلاد برای پیدا کردن اکسیر جاودانگی به جزیره‌ای مرموز فرستاده می‌شوند. کسی که اکسیر را به دست بیاورد، عفو شده و می‌توان به دنیای خارج از زندان برگردد. به همین دلیل هر جنایتکاری آماده خیانت و دست زدن به هر کاری است. اما جزیره به معنای واقعی کلمه، جهنم است.

انیمه Hell’s Paradise مجموعه‌ای از طراحی خلاقانه‌ هیولاها را شامل می‌شود که برخی از آن‌ها شما را به یاد اتک آن تایتان می‌اندازد. همچنین شخصیت‌های مختلف آن، از جنایتکاران گرفته تا جلاد‌ها، به حدی قدرتمند ظاهر می‌شوند که انگار توانایی‌های ماورائی دارند. از این لحاظ شخصیت‌های مذکور یادآور کاراکتر‌هایی مثل میکاسا و لیوای هستند.

انیمه God Eater

انیمه god eater جایگزین حمله به تایتان

نبرد‌های هیجان‌انگیز

اقتباس استودیو Ufotable از سری بازی‌های نقش‌آفرینی شرکت Bandai Namco، مملو از سکانس‌های اکشن نفس‌گیر است. همچنین دنیا و شخصیت‌های این اثر پر از راز و رمز‌های مختلف هستند. در آینده‌ای که زمین به خانه جانوران عظیم‌الجثه‌ای به نام آراگامی تبدیل شده، اعضای فنریر وظیفه دارند که به کمک اسلحه‌های ویژه، هیولاها را از بین بردن و از بشریت محافظت کنند. از نظر داستان انیمه God Eater اثری کند بوده و شخصیت‌های به‌یاد‌ماندنی ندارد، اما استودیو Ufotable با مبارزات فراموش‌نشدنی ضعف‌ها را جبران کرده است.

معرفی شخصیت‌های انیمه اتک آن تایتان: ارن یگر

نظر شما در مورد انیمه‌های معرفی شده به عنوان بهترین گزینه‌های برای جایگزینی اتک آن تایتان چیست؟ از بین این آثار تا‌کنون کدام انیمه را تماشا کرده‌اید؟ آیا اثر دیگری را می‌شناسید که طرفداران انیمه Attack on Titan می‌توانند به سراغ آن بروند؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

منبع: Gamerant


گیم‌پلی ماینکرفت #۱ بازار استریت وارد می‌شود!

گیم‌پلی ماینکرفت #1 بازار استریت وارد می‌شود!

Loading

تگ ها

نظرات

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
مانی
پاسخ

اتک خاص و تکرار نشدنی هست قابل مقایسه نیست فقط یه فن اتک می‌فهمه اینو

یه ماین گرل
پاسخ

ولی از نظر من برزرک و هانتر به اندازه‌ی اتک خوبن….. نه اتک پایانش رو گند زد پس اونا حتی بهترن …..

محمد رسول
پاسخ

حاجی پایان اتک شاهکاره همه انیمه ها که نباید حتما پایان خوبی داشته باشن

علیرضا
پاسخ

خنده دار بود. چندتاشو میشناختم و ربطی به تایتان نداشتن پس بقیش هم میره زیر سوال. Vinland saga چه ربطی داره؟ neverland کنسل شده اصلا تا اخر نیشت

Eren
پاسخ

اتک هیچ جایگزینی نداره اتک بهترینه
بعدم ناکجا اباد موعود چه ربطی داشت؟؟

یه ماین گرل
پاسخ

از نظر دارک بودن هر دو دارک بودن ولی اتک واقعا گند زد

Eren
پاسخ

من شیطان کش و نورلند موعود رو دیدم خیلی قشنگن
ولی به نظرم توی لیست باید توکیو غول و مرد اره برقی هم باشه

محمد امیری
پاسخ

مشکلات فصل دوم کد گیاس؟دوست گرامی که این مقاله رو نوشته تحت تاثیر جو کم لطفی به انیمه کد گیاس قرار داشته. اگه AOE اتفاق نیفته پایان بندی اتک و کد گیاس شباهت های بسیاری به هم داره با اینحال کد گیاس بسیار بهتر همچین پایان‌بندی رو به اجرا درمیاره.
همه آثار درون لیست رو به شدت پیشنهاد میکنم اما تنها آثاری که میتونن در قد و قواره اتک ظاهر بشن فول متال و کد گیاس هستن.

یه ماین گرل
پاسخ

اونایی که میگن اتک یه دونس هنوز شاهکار هایی مثل برزرک و هانترو ندیدن که بودنن شاهکار و افسانه چیه

darkknightam
پاسخ

لطفا هیچ انیمه ای رو با شاهکاری مثل اتک مقایسه نکنید.
🫶

اکام
پاسخ

اتک واقعا فوق‌العاده بود بنظرم اگه میخواید یه چیزی جایگزینش کنید یا
جوجوتسو رو ببنید چون تو فصل جدیدش قرار سازنده اتک روش کار کنه اگر خوشتون نیومد میتونید سولوله ولینگ رو ببینید چون خود سازنده اتک ساختتش
ولی خدایش قابل مقایسه نیست اتک

Amir Ali
پاسخ

من به عنوان فن اتک خیلی کایجو شماره ۸ رو دوست دارم یعنی اصلا انگار این دوتا فرنچایز برادرن ولی مثل هم نیستم ارن ۱۸ ساله یا بهتر بگم نوجوان تایتان مهاجم کافکا هیبینو ۳۰ ساله کایجو شماره ۸ این دوتا مثل همدیگن یوجو جوان مرموز (کایجو شماره ۸) کنترل بدن کافکا رو گرفت . تایتان مهاجم کنترل ارن اینها خیلی شبیه همن ولی یه فرق شماره ۸ طنز اتک ناراحت کننده اتک نمیتونه میزان دارم ، غم برسه به انیمه oshi no ko من اتک رو دوست داشتم ولی بعد از اینکه رید به معنای واقعی رید من فن کایجو شماره ۸ شدم + فرنچایز دارک دختر بازی س***کس صنعت سرگرمی فرنچایز oshi no ko این دوتا چشمم رو گرفتن هر چپتر میاد از این دوتا من همون موقع می‌شینم میخونم تمام این دوتا شاهکار هستن