انیمه اتک آن تایتان به چه شکل میتواند ادامه پیدا کند؟
مانگا و انیمه اتک آن تایتان مدتها پیش به پایان رسیدند. با این حال مجموعه مذکور هنوز فضای زیادی برای ادامه و گسترش در اختیار دارد. در چنین شرایطی، هاجیمه ایسایاما به چه شکلی میتواند داستان مانگا و انیمه Attack on Titan را در قالب دنباله آن ارائه کند؟ در ادامه به این سوال، پاسخ خواهیم داد. با مجله بازار همراه باشید.
اگرچه که نزدیک به سه سال از پایان مانگا حمله به تایان و در حدود یک سال از زمان پخش اپیزود آخر انیمه اقتباسی آن میگذرد، اما هنوز محتواهای جدیدی از این مجموعه در دسترس قرار میگیرد. برای مثال در قالب کتاب هنری Attack On Titan Fly، شماره جدیدی از مانگا با محوریت کودکی لیوای منتشر شد. چنین مواردی نشان میدهند که مجموعه اتک آن تایتان فاصله زیادی تا پایان داشته و هنوز بخشهای مختلفی از آن ناگفته باقی ماندهاند.
علاوه بر این، صداپیشه ارن یگر یعنی یوکی کاجی مشغول کار روی یک مانگای جدید با محوریت هوش مصنوعی به نام Soyogi Fractal، با نویسندگی هاجیمه ایسایاما، است. نکته جالبتوجه این است که با پیشخرید نسخه فیزیکی مانگا مذکور، آیتمی مرتبط با مجموعه اتک آن تایتان دریافت خواهید کرد. با توجه به پایان مجموعه مذکور، این آیتم چه محتوایی خواهد داشت؟ این احتمال وجود دارد که Soyogi Fractal در واقع دنباله Attack on Titan باشد.
پیش به سوی آینده
مانگای جدید یوکی کاجی یعنی Soyogi Fractal حول محور هوش مصنوعی در جامعهای از آینده میگردد. در این دوران هوش مصنوعی به اربابان انسانی خود وفادار بوده و به عنوان یک دارایی شناخته میشود. اما یک روز همه چیز تغییر کرده و شخصیت اصلی یعنی سویوگی به همراه دیگر هوشهای مصنوعی به خودآگاهی میرسند. به جز این خلاصه داستانی، تنها میدانیم که Soyogi Fractal دارای یک شخصیت اصلی زن خواهد بود. اگرچه اطلاعات زیادی از دنیای این مانگا اعلام نشده، اما میتوان فرض کرد که در دنیای اتک آن تایتان جریان داشته و آینده آن را به تصویر خواهد کشید. با این فرض تئوریهای مختلفی شکل میگیرد.
اول از همه لازم است که پایانبندی انیمه Attack on Titan را بررسی کنیم. در سکانس بعد از تیتراژ، شاهد نابودی مدرنیته در جزیره پارادایس و بازگشت به فضای سرسبز در آینده دور هستید. در این شرایط نشان داده میشود که فناوریهای پیشرفته دیگر وجود نداشته و انسان به شیوه زندگی به سبک گذشته برگشته است. همانطور که ارن در آخرین مکالمه خود با آرمین در مسیر گفت، نگرانی از بابت انتقام دنیای خارج از پارادایس وجود ندارد، زیرا رامبلینگ باعث شده جمعیت باقیمانده جهان به لحاظ تکنولوژی و زیرساختها همسطح با جزیره باشند. به این واسطه طرفداران احتمال میدهند که عامل نابودی پارادایس نه حمله نیروهای خارجی، بلکه جنگ داخلی بوده است. به همین دلیل مانگا Soyogi Fractal ممکن است پارادایس در اوج فناوری را به تصویر بکشد.
آخرالزمان دستساز بشر
در صورتی که جنگ داخلی رخ ندهد، احتمالا جنگ بین انسانها و هوش مصنوعی موجب نابودی پارادایس شده است. در چنین شرایطی دیگر تایتانها تهدید محسوب نشده و در واقع ساخته دست بشر قصد نابودی آن را دارد. اما برای شروع این جنگ، پیشنیازهای مختلفی وجود دارد. در سکانس بعد از تیتراژ پایانی، فردی را دیدیم که مثل یمیر وارد یک درخت عجیب و غریب میشود.
در داخل این درخت قدرتی نهفته است که اجازه تجربه گذشته را به فرد میدهد. به این واسطه فرد میتواند تصمیم بگیرد که چگونه و در چه راهی میخواهد از قدرت خود استفاده کند. با توجه به شروع همه چیز از نقطه صفر، بسیاری تصور میکنند که وارث جدید قصد دارد از قدرت خود در جهت اهداف مثبت استفاده کند. به این واسطه احتمالا او آزادی برای همه را آرزو میکند. نتیجه این امر رسیدن هوش مصنوعی به خودآگاهی است.
عنصری که پیش از این به عنوان یک برتری حساب میشد، هماکنون میتواند مستقل عمل کند. در چنین شرایطی نحوه مقابله با خودآگاهی هوش مصنوعی اهمیت زیادی دارد. آیا انسانها با AI مثل تایتانها رفتار کرده و چرخه خشونت ادامه پیدا میکند یا آینده دیگری برای بشریت رقم میخورد؟ در بین طرفداران اتک آن تایتان یک نظریه محبوب وجود دارد که طبق آن، داستان این اثر یک لوپ زمانی با نتایج متفاوت است. در این صورت ظهور هوش مصنوعی و تکرار جنگ بین انسانها و تایتانها این بار در قالب AI، میتواند دنباله مناسبی برای Attack on Titan باشد.
تئوری کارل فریتز
بر اساس تئوری کارل فریتز، هر یک از شخصیتهای مانگا و انیمه اتک آن تایتان نقش خود در آزاد کردن یمیر و به طور خاص دارندگان قدرت تایتان بنیانگذار، را ایفا میکنند. طبق این نظریه، کارل فریتز نه تنها به جزیره پارادایس فرار کرده، بلکه شرایطی را به وجود آورده که یمیر اختیار عمل داشته و توانایی آزاد کردن خود و تولد دوباره را دارد. زمانی که اتفاقی برخلاف نتیجه موردنظر کارل فریتز رخ دهد، خط زمانی از نو شروع میشود. این روند بارها تکرار شده است.
از طریق مسیر و شخصیتهایی که خاطرات خود را از لوپهای قبلی حفظ کردهاند، تلاش میشود که وقایع به شکل موردنظر رخ دهند. به عنوان مثال یک سنگ در تروست قرار میگیرد تا ارن در حالت تایتان بتواند شکاف را مسدود کند. در مثالی دیگر، ارن میدانست که کجا میتواند میکاسا را پیدا کرده و او را نجات دهد. این از آن جهت بوده که ارن در لوپ قبلی چنین وقایعی را تجربه کرده است.
هم میکاسا و هم ارن نقش مهمی را در آزادی یمیر ایفا میکنند. نظریهای در بین طرفداران وجود دارد که طبق آن، در رگهای میکاسا خون سلطنتی جریان دارد. این از آن جهت بوده که احتمالا میکاسا عضوی از خانواده فریتز است. بر این اساس، ارن نه به کمک دینا، بلکه به واسطه میکاسا توانسته تایتانها را کنترل کند. در واقع اقدام ارن برای شروع رامبلینگ، مجبور کردن یمیر به بازیابی حس همدلی و جلوگیری از کشتار انسانها با اراده خودش است.
این اتفاق به عنوان جایگزینی برای برنامه ۵۰ ساله عمل میکند، زیرا توقف رامبلینگ در مارلی، نه تنها تهدید تایتانها را خنثی میکند، بلکه اهمیت اتحاد را نشان داده، باعث میشود هیستوریا چرخه را ادامه ندهد و یمیر به واسطه همدلی با انسانها به خصوص اهالی مارلی، دشمنان اصلی پادشاه فریتز، وظیفه خود را کنار بگذارد. تاثیر فریدا روی هیستوریا برای تشکیل خانوادهاش و تصمیم ارن برای قرار دادن او در کنار کشاورز، به یمیر اجازه میدهد که به شکلی تازه متولد شده و به زندگی آزادانه رویاییاش برسد. در جدیدترین آهنگ گروه Linked Horizon، به این امر اشاره شده است.
با این فرضیه، این احتمال وجود دارد که یمیر در قالب مانگا Soyogi Fractal به منظور کمک به بشریت، هوش مصنوعی را اختراع کند. به این واسطه او تلاش میکند که ناعدالتی را کنار زده و از تبدیل شدن انسانها به برده جلوگیری کند. به دلیل تاثیر ارن در زندگی یمیر، مدلهای مختلف AI را بر اساس او ساخته میشوند. این تصمیم یک تیغه دو لبه محسوب میشود، زیرا میل ارن به آزادی و استقلال به هوش مصنوعی هم سرایت کرده و آن را به خودآگاهی میرساند.
تئوری Akatsuki no Requiem
در این سناریو، ارن به هدف خود برای کامل کردن رامبلینگ، در ازای خوشبختی و رضایت از اعمالش میرسد. در حالی که او به دنبال آزادی بود، اما تنها زخمهای روحی به دست آورد. پیام او به گذشتهاش این است که به دلیل به دست آوردن «خیر بزرگتر» نباید عزت نفس خود را از دست بدهد، زیرا این امر به ایجاد یک آرمان منفرد و ظلم و ستم بیشتر در داخل پارادایس ختم میشود.
دانشمندی غمگین
به دلیل پشیمانی ارن از اعمالش، دست به ساخت یک هوش مصنوعی میزند. به این واسطه او نسخه دیگری از خودش میسازد تا بدون آگاهی از آزادی و استقلال، حتی بعد از مرگش به زندگی ادامه دهد. در صورتی که هوش مصنوعی معنای آزادی را نداند، هرگز تمایلی به آن نخواهد داشت. اما این شرایط نتیجه عکس داده و AI به خودآگاهی میرسد. به دام انداختن فرد در جهل و ناآگاهی تنها به میل شدید منجر میشود و این میل ذاتا مخرب است. آیا هوش مصنوعی دقیقا اشتباهات ارن را تکرار خواهد کرد؟ همانطور که گفت شد مانگا Soyogi Fractal دارای یک شخصیت اصلی زن است که او هم هوش مصنوعی بوده. بر این اساس میتوان احتمال داد که ارن این هوش مصنوعی را بر اساس میکاسا، شخصی که بیشتر از همه از کشتن او پشیمان بوده، ساخته است.
جمعبندی
زمانی که صحبت از گسترش یک مجموعه موفق به میان میآید، همیشه ریسکهایی وجود دارد. اگر این ادامه یک تجربه ارزشمند باشد، میتواند تحسین طرفداران و استقبال علاقهمندان را به دست بیاورد. در قبال اتک آن تایتان، اگرچه داستان اصلی به پایان رسیده، اما هنوز فضا برای ارائه بخشهای تازه که قادر به جذب مخاطبان هستند، وجود دارد. نظر شما در مورد ادامه Attack on Titan چیست؟ دوست دارید این مجموعه چه داستانی را روایت کند؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
منبع: Gamerant
گیمپلی ماینکرفت #۱ بازار استریت وارد میشود!
من واقعا فن اتک ان تایتان هستم ولی هنوز مواردی از اتک ان تایتان هست که نمیدونم با اینکه دو بار دیدمش😞خیلییی پیچیده هستش ولی خب اگه ادامه اش بدن خیلی باحال میشه
اگه میلیاردر بودم
نویسنده های بزرگ رو غرق در پول میکردم تا ادامه این کار تاشون رو بزنن
و برای فصل بری پول میدادم
چون این ها با خلق چنین آثار زیبایی
کمک بزرگی به صنعت انیمه و مانگا کردن
این جور نویسنده ها که ایده های همانند این ها دارن خیلی. کم هستند
و باید هرآنچه دولت ها در توان. دارن در اختیار این ها بزارن تا بتونم اثر بهتری خلق کنن
و اینکه نویسندگی خیلی سخته اگه خودتون رو جای این ها میداشتید عمرا بتونی یک مانگا همانند این خلق کنید