بهترین شبیه سازهای پلی استیشن برای اندروید؛ پلی استیشن را در جیب خود بگذارید
به نظر شما واقعاً در مورد نسل اول کنسول پلی استیشن چه میتوان گفت؟ خب به نظر من، این کنسول برای گیمرهایی که اکنون در ۳۰ سالگی خود به سر میبرند، به احتمال زیاد بخش بزرگی از کودکی آنها بود. در کمتر از یک دهه، PlayStation به اولین کنسولی تبدیل شد که بیش از ۱۰۰ میلیون واحد دستگاه فروخت. در مورد فروش بازی هم نزدیک به تعداد یک میلیارد فروش داشت. این روند ادامه داشت تا این که سونی تولید اولین کنسول خود و بازیهای آن را در سال ۲۰۰۶ متوقف کرد. با تمام این تفاسیر، در این مقاله قصد داریم تا بهترین شبیه سازهای پلی استیشن برای اندروید را معرفی میکنیم.
مخاطبان گرامی توجه داشته باشید که شبیه سازها بازی نیستند! بلکه مانند پلی عمل میکنند که از طریق آن بتوان بازیهای کنسول را که فرمت متفاوتی دارند، روی گوشیهای هوشمند یا هر دستگاهی اجرا کرد. بنابراین، بدون هیچ مقدمه ای، بیایید مستقیماً به سراغ معرفی بهترین شبیه سازهای PlayStation برای گوشیهای Android برویم!
لیست بهترین شبیه سازهای پلی استیشن
فرض را بر این میگیریم که شما بازیهای قدیمی کنسول پلی اتیشن را نگه داشتهاید و حالا میخواهید محتویات بازیها را استخراج کرده و داخل گوشی منتقل کنید. سپس بوسیله شبیه ساز محتویات را اجرا کنید. حال نمیدانید از کجا شروع کنید؟ نگران نباشید، چون راه حل درست اینجا است. شما اول باید سی دیهای قدیمی خود را بیرون بیاورید، برنامهای مانند ImgBurn را در کامپیوتر باز کنید. بعد ISO بازی مورد علاقه خود را ریپ کنید، آن را در کارت SD گوشی خود ذخیره کنید و از بازی در دستگاه تلفن همراه خود لذت ببرید. به همین راحتی و به همین خوشمزگی بازی مورد علاقهتان قابل تجربه در گوشی خواهد شد.
EmuPSX XL
EmuPSX XL یکی از بهترین شبیه سازهای پلی استیشن برای اندروید است، اما برخلاف بسیاری از آنها که قلابی هستند، این شبیه ساز به خوبی کار میکند. همچنین در این شبیه ساز، نیازی به یافتن فایل بایاس نخواهید داشت. تنها کاری که در این شبیه ساز باید انجام دهید این است که فقط فایل ISO بازی مورد علاقه خود را داخل آن بارگیری کرده و بازی کنید. این شبیه ساز در اکتبر ۲۰۲۰ منتشر شد و تا الان به طور منظم آپدیت دریافت میکند. این قضیه از آن جهت برای ما اهمیت دارد که نشان میدهد سازندگان همچنان در حال کار برای بهینه کردن این شبیه ساز هستند. رابط کاربری شبیه ساز تا حدودی ساده است و ممکن است گاهی اوقات از تبلیغات آزرده خاطر شوید (البته نه در حین بازی).
شبیه ساز EmuPSX XL از ابزارهای جانبی مانند گیم پد، جوی استیک، صفحه کلید و… پشتیبانی میکند. بنده سه بازی را روی این شبیه ساز برای چند ساعت خوب تست کردم (Syphon Filter، Armored Core، Resident Evil) و هیچ مشکلی برای من پیش نیامد. همه بازیها بدون مشکل اجرا شد و قطعا ارزش امتحان کردن بازیهای دیگر هم با این شبیه ساز وجود دارد.
RetroArch
اشتباه است اگر بگوییم RetroArch یک شبیه ساز است، زیرا دقیقاً اینطور نیست و میشود آن را به عنوان یک پلتفرم در نظر گرفت. چون امکانات مختلفی را در جهت بهتر اجرا شدن بازیها در اختیار شما قرار میدهد. رابط کاربری شبیه ساز دقیقا شبیه رابط کاربری PS3 طراحی شده که کار کردن با آن را لذت بخشتر میکند. شما بعد از دانلود شبیه ساز باید بازی مورد نظر خود را انتخاب کرده و آن را دانلود کنید. لازم به ذکر است که فایلهای (BIOS) به دلایل قانونی گنجانده نشده است و برای همین شما باید با یک جستجوی ساده، فایل را پیدا کرده یا فایلها را از پلی استیشن خود ریپ کنید.
راه اندازی شبیه ساز آن چندان پیچیده نیست و شبیه ساز RetroArch در این زمینه بسیار خوب عمل کرده است. راهنماهای زیادی در بستر اینترنت وجود دارد که میتواند به شما کمک کند تا هر آنچه را که برای RetroArch نیاز دارید را پیدا کنید. بنابراین، اگر به دنبال چند بازی خوب و قدیمی PlayStation هستید، قطعا میتوانید روی این شبیه ساز رایگان حساب کنید.
در مجله بازار بخوانید: بهترین سیمولاتورهای اندروید
FPse
FPse جزو بهترین شبیه سازهای پلی استیشن برای اندروید است که برای گوشیهای اندرویدی با قیمت ۳.۴۹ یورو در فروشگاه Google Play در دسترس است و البته میتوانید به صورت رایگان از سایتهای ایرانی آن را دریافت کنید. این شبیه ساز میتواند به طور خودکار تمام فضای ذخیره سازی شما را برای شناسایی بازیهای پلی استیشن اسکن کند و جلد بازیهای شما را نمایش دهد. شبیه ساز FPse دارای ده نوع گیم پد است که میتوانید آنها را دانلود کنید. همچنین با G-Sensor سازگار است و تقریباً از هر پسوند فایلی پشتیبانی میکند. پشتیبانی از کدهای تقلب، حالت چند نفره، پشتیبانی از گیم پد و غیره از قابلیتهای این شبیه ساز است. میشود گفت FPse یکی از بهترین شبیه سازها است و استفاده از آن آسان و دارای یک رابط کاربری عالی است.
درست است که این شبیه ساز سالها پیش منتشر شده، اما هنوز مرتباً بروز میشود و آخرین بروزرسانی FPse در تاریخ ۶ دی ۱۴۰۱ بود. جالب است بدانید که تیم سازنده شبیه ساز، حتی در فروشگاه Google Play نیز به پیامها پاسخ میدهند و پشتیبانی فوقالعادهای میکنند.
ePSXe
شبیه ساز ePSXe تقریبا ده سال پیش منتشر شد. این برنامه رایگان نیست و آخرین بروز رسانی خود را در جولای ۲۰۲۱ دریافت کرد. با این اوصاف، این برنامه یکی از بهترین ایمولاتورها است و شما نیازی به یافتن فایل بایوس یا هر چیز دیگری نخواهید داشت، چون همه چیز را دارد. تنها کاری که باید انجام دهید این است که فایل ISO بازی مورد علاقه خود را داخل بازی بارگیری کرده و آن را تجربه کنید. سازندگان این شبیه ساز میگویند که ePSXe با ۹۹ درصد بازیهای پلی استیشن سازگاری دارد و پایدار است.
البته بدیهی است که نمیتوانم هر عنوان پلیاستیشن را برای تایید ادعای آنها تست کنم، اما با بازیهایی که امتحان کردهام، بیعیب کار میکند. برای مثال سایفون فیلتر، تکن بسیار عملکرد خوب و پایداری را داشتند. اگر قصد دارید مقداری پول (۲.۹۹ یورو در فروشگاه Google Play) را برای یک شبیه ساز خرج کنید، این شبیه ساز میتواند جزو انتخابهای خوب شما باشد. پشتیبانی از پد لمسی و گیمپد (Xperia Play، بلوتوث و USB، WiiMote، Sixaxis، Xbox 360، Moga، Ipega) و استیکهای آنالوگ از ویژگی بارز این شبیه ساز است.
PS / PS2 / PSP
این شبیه ساز کمی عجیب است، زیرا روی پلتفرمهای متعدد تمرکز دارد. همانطور که از نام آن پیداست، میتوانید بازی کنسولهای PS1، PS2 و PSP را با آن تجربه کنید که بسیار عالی اجرا میشوند. توجه داشته باشید که مانند هر شبیه ساز دیگر پلی استیشن که برای اندروید عرضه شده است، برای راه اندازی آن به رام اصلی گوشی نیاز دارید و دریافت آن در فروشگاه Play رایگان است و حتی در برخی از دستگاههای قدیمیتر نیز به خوبی اجرا میشود.
شما در این شبیه ساز میتوانید در صورت نیاز صفحه نمایش را از افقی به عمودی تغییر دهید و حتی اندازه صفحه را متناسب با گوشی خود تغییر دهید. البته گزینههای ذخیره سازی هم در دسترس هستند. لازم به ذکر است که سازندگان هنوز بعد گذشت پنج سال از انتشار اولیه شبیه ساز، به طور فعال آن را بروز میکنند و به همین دلیل است که میتوانیم شبیه ساز PS / PS2 / PSP را از صمیم قلب به شما توصیه کنیم.
سخن پایانی و جمعبندی
در ادامه مقاله بهترین شبیه سازهای پلی استیشن به اینجا میرسیم که امروزه شبیه سازها بستری فراهم کردهاند که میتوانند عناوین بی شماری را که برخی از آنها با گذشت زمان ارزش خود را حفظ کردهاند را پشتیبانی کنند. من مطمئن هستم که همه گیمرها بعضی از بازیهای قدیمی موجود را دوست دارند و به بازیهای بزرگی مانند Gran Turismo، Final Fantasy، Crash Bandicoot، Tekken، Tomb Raider، Metal Gear Solid، Resident Evil، Tony Hawk عشق میورزند. حال اگر بخواهید عناوین خوب قدیمی آن روزگار را امروز بازی کنید، اگر جعبههای پر از سی دی دارید اما پلی استیشن شما دیگر کار نمیکند، راه حل بسیار ساده است. فقط یک شبیه ساز دانلود کنید و بازیهای دلخواهتان را تجربه کنید.
حال سئوال این است که چه شبیه سازی را دانلود کنیم؟ در پاسخ باید گفت که شما میتوانید از طریق شبیه سازهایی که در این مقاله معرفی شده، با خیال راحت سراغ بازیهایی که با آن خاطره دارید بروید و از تجربه دوباره آنها لذت ببرید. در کل اگر نکته، نظر، سئوال و پیشنهادی در رابطه با موضوع مقاله داشتید، خوشحال میشویم آن را در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید.
با سلام
این مقاله واسه کسایی که عاشق این بازی ها هستن و قرار استارت بزنن خیلی خوبه ولی واسه اونایی که دنبال شبیه ساز های کم باگ تر هستن نه.
این صرفا نظر بنده هست چون عذاب زیادی تا الان کشیدم بابت باز آفرینی روزهایی که رویایی زندگی میکردم نه این برزخی که خیلی هامون درگیرشیم
هیف یاد بازی ها بخیر
سلام همه این برنامه ها رو بزارید کنار. یک برنامه هست به اسم duckstation هم برای ویندوز و هم اندروید و رایگانه و با کیفیت ترین و قوی ترین شبیه ساز پلی استیشن هست و کلا افت فریم نداره بر عکس همه شبیه ساز های معرفی شده. شبیه ساز epsxe روی ویندوز ۱۰ در قوی ترین لب تاب تست کردم افت فریم گاهی رخ میده و لذت بازی چند نفره مثل crash team racing رو از بین میبره اما با برنامه duckstation در ضعیف ترین سیستم کلا افت فریم مشاهده نکردم اونم با کیفیت خیلی بالا.
من این کارو انجام دادم بازی که من الان تو ps1 ام دارم و وقتی که این برنامه رو دانلود کردم بازی ریختم برای مثال گرن توریسمو نه آهنگی که در حال مسابقه دادنی نداره و بعلاوه قسمت پایینی که داره مراحل اونو نمیاره پس بطور خلاصه خیلی از قسمت های بازی رو حذف کردند