بازی PES 6
اخبار بازی برترین‌ها بهترین بازی‌‌ها خبر

معرفی بهترین بازی‌های تاریخ: بازی PES 6، فوتبال ساده اما ماندگار

حدود ۲۰ سال پیش و هنگامی که EA FC یا FIFA قدیم پادشاه بدون رقیب ویدیو گیم‌های فوتبالی نبود، شرکت کونامی با شبیه‌ساز فوتبال خود دستاوردهای زیادی داشت. بازی PES 6 که در سال ۲۰۰۶ منتشر شد، نقطه اوج این دستاوردها بود که به اعتقاد بسیاری از افراد بهترین نسخه مجموعه هم محسوب می‌شود.

مجموعه پی ای اس که امروز با نام eFootball فعالیت می‌کند، تقریبا سایه‌ای از ابهت قدیم خود را دارد. اما شرایط همیشه بدین گونه نبود. سال‌های پیش بسیاری از مردم PES با به FIFA ترجیح می‌دادند و برای این تصمیم دلایل خوبی هم مطرح می‌کردند. فرنچایز پی ای اس بازی‌های خوب زیادی دارد که با موفقیت‌های زیادی همراه شدند. با این حال اکثر طرفداران از بازی PES 6 و PES 2013 به عنوان بهترین نسخه مجموعه یاد می‌کنند. ولی همان‌طور که می‌دانیم موضوع بحث این مطلب نسخه قدیمی‌تر است.

تماشای ویدیوی سام صابری و اولین کمپ کویری گیمینگ جهان | ولاگ کویری گیمینگ

بازی PES 6 (Pro Evolution Soccer 6) یکی از نمادین‌ترین شبیه‌سازهای فوتبال تاریخ ویدیو گیم محسوب می‌شود. این بازی در مناطق و کنسول‌های مختلف با نام‌های دیگری مثل World Soccer: Winning Eleven 10 و World Soccer: Winning Eleven 6 هم منتشر شد، ولی خب همه ما آن را به نام پی ای اس ۶ می‌شناسیم. این بازی افسانه‌ای در در سال ۲۰۰۶ برای پلی استیشن ۲، ایکس باکس ۳۶۰ و پی سی منتشر شد و با تاخیری چند ماهه راه خود را به پی اس پی و نینتندو دی اس هم پیدا کرد.

بازی مورد بحث یادآور یکی از دوران‌های طلایی دنیای فوتبال است. برای پی بردن به این موضوع تنها نگاهی به کاور بازی PES 6 داشته باشید. روی کاور این بازی تصویر جان تری و آدریانو دیده می‌شود که هر دو آن‌ها در آن دوره جزو بهترین بازیکنان دنیا بودند. در آن زمان آدریانو برزیلی به همراه اینتر میلان در لیگ سری آ ایتالیا می‌درخشید و جان تری هم در لیگ انگلیس، در حال بالا بردن اسم چلسی در بین تیم‌های بزرگ لیگ برتر بود.

بازی PES 6

عکس آدریانو و جان تری روی کاور بازی PES 6 یادآور روزهای خوب گذشته است

ولی چه چیزی باعث شد بازی PES 6 در تاریخ ویدیو گیم ماندگار شود تا از آن به عنوان یکی از بهترین بازی‌های تاریخ یاد کنیم؟ این بازی در زمان خود پیشرفت قابل توجهی نسبت به نسخه قبل داشت و نوآوری‌ها و تکامل‌های زیادی را در گیم پلی به وجود آورد. البته این پیشرفت‌ها در عین سادگی متولد شدند. این در حالی است که شبیه‌سازهای فوتبال مدرن به اقتضای انتظارات گیم‌پلی پیچیده‌ای دارند و گیمرهای حرفه‌ای می‌توانند با فنون بی‌شمار برای شکست حریف مسابقه دهند.

یکی دیگر از بخش‌های چشم‌گیری که به بازی PES 6 اضافه شد حالت International Challenge Mode بود. این حالت قبلا فقط در نسخه ژاپنی مجموعه دیده می‌شود و فقط اجازه کنترل تیم ملی ژاپن را به بازیکن می‌داد. اما با پی ای اس ۶ شرکت کونامی این حالت را به صورت گسترده وارد دیگر نسخه‌های بازی کرد تا حالتی نظیر جام جهانی را در دسترس قرار دهد (البته که لایسنس رسمی جام جهانی نداشت). بدین ترتیب شما می‌توانستید یک تیم ملی را از قار‌ه‌های اروپا، آسیا، آمریکای جنوبی و آمریکای شمالی انتخاب کنید و برای قهرمانی با سایر تیم‌های ملی بجنگید.

معرفی بهترین بازی‌های تاریخ: متال گیر سالید ۴، نفسِ پایانی جنگ

نکته قابل توجه این است که International Challenge Mode در انحصار نسخه پلی استیشن ۲ و پی سی بود؛ به گونه‌ای که کاربران ایکس باکس ۳۶۰ نمی‌توانستند از آن لذت ببرند. اما افرادی که از کنسول نسل هفتمی مایکروسافت بهره می‌بردند گرافیک فنی بهتری را می‌دیدند. بازی PES 6 روی این کنسول گرافیک بهتری نسبت به PS2 و PC داشت و همین موضوع بسیاری از افراد را به خرید نسخه ایکس باکس ۳۶۰ ترغیب می‌کرد.

نظر شما در این باره چیست؟ دیدگاه‌های خود را با تیم بازار و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

منبع: Football.fandom


سام صابری و اولین کمپ کویری گیمینگ جهان | ولاگ کویری گیمینگ@samsaberi

سام صابری و اولین کمپ کویری گیمینگ جهان | ولاگ کویری گیمینگ@samsaberi

Loading

تگ ها

نظرات

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها