اخبار سینما و انیمیشن خبر

مدیر دیزنی از شکست‌های پیاپی این کمپانی خسته و فرسوده شده!

باب ایگر مدیرعامل دیزنی، در مقابله با مشکلات اخیر این شرکت در زمینه‌های مختلف از جمله شکست‌های پیاپی در گیشه، دچار “فرسودگی و استرس شدید” شده است. به گزارش رسانه‌ها، ایگر که پس از بازنشستگی، دوباره برای نجات شرکت به مدیرعاملی دیزنی بازگشته بود، انتظار نداشت در مدت زمان کوتاهی شاهد شکست‌ها و مشکلات متعددی برای این شرکت سرشناس باشد. منابع نزدیک به ایگر می‌گویند او در مقابله با چالش‌های اخیر دیزنی، احساس “فرسودگی و استرس زیاد” می‌کند. دلایل اصلی “فشار روانی” ایگر را می‌توان اینگونه برشمرد:

آنچه وضعیت را برای ایگر سخت‌تر می‌کند، مبهم بودن چشم‌انداز آینده و نامشخص بودن زمان رفع مشکلات است. به نظر نمی‌رسد مشکلات دیزنی در کوتاه‌مدت قابل حل باشند. ادامه رکود اقتصادی، تورم بالا و رقابت شدید، به معنای ادامه دوران سخت برای دیزنی خواهد بود. بنابراین طبیعی است که ایگر در مقابله با این چالش‌های پیچیده و بلندمدت، احساس فشار روانی و خستگی کند.
آنچه وضعیت را برای ایگر سخت‌تر می‌کند، مبهم بودن چشم‌انداز آینده و نامشخص بودن زمان رفع مشکلات است. به نظر نمی‌رسد مشکلات دیزنی در کوتاه‌مدت قابل حل باشند. ادامه رکود اقتصادی، تورم بالا و رقابت شدید، به معنای ادامه دوران سخت برای دیزنی خواهد بود. بنابراین طبیعی است که ایگر در مقابله با این چالش‌های پیچیده و بلندمدت، احساس فشار روانی و خستگی کند.

دیزنی در سال ۲۰۲۲ با فهرستی از فیلم‌های پرهزینه و پرستاره وارد عرصه سینما شد اما بیشتر آن‌ها در گیشه شکست خوردند. فیلم‌هایی مثل Indiana Jones and the Dial of Destiny که کمتر از ۴۰۰ میلیون دلار فروش داشت، Haunted Mansion با فروش ۲۴ میلیون دلاری هفته اول در برابر بودجه ۱۵۰ میلیون دلار و حتی انیمیشن Elemental که با وجود فروش بیش از ۴۹۰ میلیون دلار، انتظارات را برآورده نکرد. ضعف داستان و بازیگران، بودجه‌های سرسام‌آور و نقدهای متفاوت، از دلایل اصلی شکست گیشه‌ای این آثار عنوان می‌شود. برآوردها نشان می‌دهد دیزنی در سال ۲۰۲۲ تنها از فیلم‌های کم‌فروش خود حدود ۹۰۰ میلیون دلار ضرر کرده است. این مسئله باعث شده تا ایگر دچار فشار روانی و خستگی شود.

یکی دیگر از دغدغه‌های ایگر، کاهش ۲.۴ میلیونی تعداد مشترکین سرویس دیزنی‌پلاس در سه‌ماهه دوم ۲۰۲۲ است. دیزنی‌پلاس یکی از محصولات مهم دیزنی به شمار می‌رود و کاهش تعداد مشترکان آن نشان‌دهنده مشکلات عمیق‌تری در این بخش است. به نظر می‌رسد اشباع شدن بازار، رقابت سرسختانه، و ضعف محتوای تازه، از دلایل اصلی فرار مشترکان از دیزنی‌پلاس باشد. این مسئله فشار زیادی بر ایگر وارد کرده تا راهکاری برای بازگرداندن مشترکان از دست رفته پیدا کند.

۱۰ تا از بهترین فیلم‌های اکشن برتر تاریخ سینما که باید ببینید

دغدغه بعدی ایگر، کاهش تعداد بازدیدکنندگان از پارک‌های مشهور دیزنی مثل دیزنی‌لند و دیزنی‌ورلد است. گزارش شده تعداد بازدیدکنندگان دیزنی‌لند در سه‌ماهه دوم ۲۰۲۲ نسبت به سال قبل ۱۷ درصد کاهش یافته است. همچنین سود عملیاتی پارک‌ها و مراکز تفریحی دیزنی در همین مدت ۳۲ درصد نزول کرده است. عواملی مثل افزایش نرخ تورم و هزینه‌های سفر و اقامت، و همچنین کاهش سطح درآمد خانوارها، باعث شده تا خانواده‌ها کمتر به پارک‌های تفریحی سفر کنند. این موضوع فشار بسیاری بر ایگر وارد کرده تا راه‌حلی بیابد.

آنچه وضعیت را برای ایگر سخت‌تر می‌کند، مبهم بودن چشم‌انداز آینده و نامشخص بودن زمان رفع مشکلات است. به نظر نمی‌رسد مشکلات دیزنی در کوتاه‌مدت قابل حل باشند. ادامه رکود اقتصادی، تورم بالا و رقابت شدید، به معنای ادامه دوران سخت برای دیزنی خواهد بود. بنابراین طبیعی است که ایگر در مقابله با این چالش‌های پیچیده و بلندمدت، احساس فشار روانی و خستگی کند. موفقیت دیزنی در بلندمدت به توانایی ایگر در مدیریت این بحران و اتخاذ راه‌حل‌های مناسب بستگی خواهد داشت. باید دید آیا ایگر می‌تواند دیزنی را از این مخمصه بیرون بکشد یا خیر؟

Loading

تگ ها

نظرات

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها