سرویس گیم پس سالیانه چه مقدار برای مایکروسافت هزینه دارد؟ + ویدیو
فیل اسپنسر که ریاست بخش گیمینگ مایکروسافت را برعهده دارد، در مصاحبه اخیر خود هزینه سرویس گیم پس برای این شرکت و دلایل توجیه آن را شرح داده است.
سرویس گیم پس این امکان را فراهم میکند که کاربران ایکس باکس و کامپیوتر در ازای پرداخت هزینه ماهیانه، به مجموعه گستردهای از بازیهای انحصاری و مولتی پلتفرم دسترسی پیدا کنند. از این لحاظ سرویس مذکور را میتوان نتفلیکس بازیها معرفی کرد. سرویس Game Pass از آثار AAA شاخصی مثل استارفیلد و فورتزا هورایزن تا بازیهای مستقلی مثل Jusant و Inside را شامل میشود. این سرویس از زمان معرفی در سال ۲۰۱۷ بسیار موفق بوده و هماکنون میلیونها کاربر به صورت روزانه از آن استفاده میکنند. اما چنین خدماتی قطعا بدون بودجه قابلتوجه امکان فعالیت ندارد.
آیا بازیهای آینده گیم پس، انحصاری ایکس باکس خواهند بود؟
فیل اسپنسر، رئیس بخش گیمینگ مایکروسافت، در مصاحبه اخیر خود با رسانه Windows Central اعلام کرده است که ایکس باکس هر سال مبلغ یک میلیارد دلار برای آثار موجود در سرویس گیم پس هزینه میکند. وی در ادامه توضیح داد که این مبلغ برای حفظ آثار غیرانحصاری و ترد پارتی موردنیاز است.
در حالی که تعدادی از مشهورترین استودیوهای بازیسازی دنیا برای ارائه خود از طریق گیم پس با مایکروسافت همکاری میکنند، اما این شرکت به استودیوهای کوچک و کمتر شناختهشدهای که روی پروژههایخاص کار میکنند، کمک مالی ارائه میدهد. اگر چه هزینه میلیاردی Microsoft تعجبآور است، اما موجب میشود که آثار مختلفی به سرویس گیم پس اضافه شده و افراد مختلفی به سمت ایکس باکس جذب شوند.
ده بازی ابرقهرمانی برتر تاریخ
سرویس گیم پس تاکنون موفقیتهای بسیاری به دست آورده و به نظر نمیرسد که به این زودیها با افت مواجه شود. طبق گزارشها فردا و روزهای بعد از آن برای طرفداران و کاربران سرویس مذکور اهمیت زیادی دارند. این امر از آن جهت است که چندین بازی مهم به Game Pass اضافه شده و مایکروسافت برنامههای خاصی برای رویداد گیم اواردز دارد.
اخیرا شایعاتی منتشر شد مبنی بر اینکه گیم پس ممکن است روی پلتفرمهای دیگر یعنی نینتندو سوییچ و پلی استیشن در دسترس قرار بگیرد. فیل اسپنسر این شایعات را رد کرده و توضیح داده که مایکروسافت هیچ برنامهای برای ارائه Game Pass روی سایر پلتفرمها ندارد. وی اعلام کرده که گیم پس به بخش عمدهای از هویت ایکس باکس تبدیل شده و همچنان به این شکل باقی خواهد ماند. اگرچه ردموندیها به دنبال گسترش گیم پس به کنسولهای جدید نیستند، اما همچنان به تحقیق در مورد روشهای جدید برای ایجاد نوآوری در برند ایکس باکس و آثار آن متعهد هستند.
بازی جدید سرویس گیم پس بازخوردهای فوقالعادهای دریافت کرده
با ورود به سال ۲۰۲۴، بازیهای موجود در Game Pass بیش از پیش گسترش پیدا میکنند. در این بازه زمانی آثار مختلفی از جمله Avowed ،Hellblade 2 و Harold Halibut در دسترس مشترکین این سرویس قرار خواهند گرفت. علاوه بر این، در روزهای باقیمانده از سال جاری، چندین اثر مختلف از جمله فار کرای ۶ اضافه میشود.
نظر شما در مورد گیم پس و هزینه یک میلیارد دلاری مایکروسافت برای این سرویس چیست؟ آیا این بودجه منطقی است؟ آیا شما هم جزو مشترکین این سرویس بوده و از آن برای تجربه آثار مختلف استفاده میکنید؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
هر چیزی که قبل از تریلر جی تی ای ۶ باید بدونیم + نکات مخفی توییت راکستار
نظرات