Ghost of Yotei و The Witcher 4 میتوانند از یک مزیت مشترک بهره ببرند
دو بازی Ghost of Yotei و The Witcher 4 قرار است تفاوت بسیار کلیدی و تاثیرگذاری با عناوین قبلی خود داشته باشند و سراغ یک پروتاگونیست مونث بروند؛ آن هم در حالی که این فرنچایزها به ترتیب با چهرههای جین ساکای و گرالت شناخته میشوند. در بازی Ghost of Tsushima ما ماجراجوییهای جین ساکای و مقابله او با مغولها را دنبال میکردیم، جایی که این سامورایی باید انتخابهای اخلاقی مهم و دشواری را با محوریت شرافت و مسئولیتپذیری اتخاد میکرد. با این حال همانطور که در جریان هستید شخصیت اصلی گوست آو یوتی کسی نیست جز آتسو (Atsu)؛ یک قهرمان زن که میخواهد مسیر انتقام را در پیش بگیرد. در سوی دیگر میدان ما ویچر ۴ را داریم که پس از سالهای طولانی قصد دارد گرالت ریویایی، این کاراکتر محبوب و پیچیده را بازنشسته کند و در عوض سیری دخترخوانده وی را به عنوان محوریت روایت خود معرفی نماید.
در حالی که انتخاب پروتاگونیستهای مونث بهجای پروتاگونیستهای مذکر در دو بازی Ghost of Yotei و The Witcher 4 تغییر بسیار مهمی در این آیپیها محسوب میشود، همزمان میتواند یک مزیت مشترک و جالب توجه در اختیار آنها قرار دهد. به شکل دقیقتر، بر اساس آنچه تاکنون درباره گیمپلی گوست آو یوتی و ویچر ۴ فهمیدهایم، پروتاگونیستهای مونث هر بازی میتوانند تنظیمات شخصیسازی و انتخابهای بیشماری در اختیار بازیکنان قرار دهند و اینگونه نسبت به بازیهای قبلی فرنچایز خود یک قدم رو به جلو باشند.
مزیت مشابهی که گوست آو یوتی و ویچر ۴ در اختیار دارند
باتوجه به ساختار ویچر ۳ و گوست آو سوشیما، مشخصا بازیکنان انتظار دارند سازندگان در دنبالههای آنان تنظیمات شخصیسازی پیشرفتهتر و گستردهتری ارائه دهند. صدالبته که به نظر میرسد «تغییر مدل چهره کاراکتر اصلی» در این دو بازی جزء گزینههای روی میز نباشد، چراکه ساکر پانچ و سیدی پراجکت رد با فرنچایزهای خود نشان دادهاند که شخصیتهای از یپش طراحیشده و هویتمندی دارند. با این حال ما در بازیهای قبلی شاهد پیادهسازی سیستمهای جذاب شخصیسازی در زمینه لباس، تجهیزات یا حتی مدل مو و امثال آن بودهایم. نمیتوان از این حقیقت عبور کرد که همین تنظیمات و سیستمهای شخصیسازی هستند که به سبک نقشآفرینی رنگ و لعاب بیشتری میدهند و از قضا طرفداران زیادی هم دارند.
با اینکه هنوز چیزی به صورت رسمی تایید نشده، اما داشتن پروتاگونیستهای مونث برای Ghost of Yotei و The Witcher 4 میتواند به معنای تاکید بیشتر روی اینگونه سیستمهای گیمپلی باشد. علیرغم تنوع قابل توجه در لباسها و تجهیزات گرالت و جین ساکای، میتوان گفت این بازیها در زمینه شخصیسازی جای کار زیادی داشتند و دنباله هر یک میتواند به بهترین شکل ممکن از تغییر پروتاگونیست و پیشرفت تکنولوژی در طی زمان بهره ببرد.
از لحاظ تاریخی شخصیتهای مونث در بازیهای ویدیویی معمولا قابلیتهای شخصیسازی متنوعتر و گستردهتری داشتهاند که شامل انواع و اقسام لباسها و طراحیهای مختلف میشود. از لحاظ فرهنگی نیز مشخصا بانوان بیشتر از مردان به ظاهر و پوشش خود اهمیت میدهند و در بسیاری از موارد بازیها منعکسکننده همین مسئله بودهاند. بر همین اساس خیلی از توسعهدهندگان با ارائه مدلهای مو، لباسها و تجهیزات متنوع برای شخصیتهای مونث رویکرد متفاوت از خود نشان میدهند.
البته نباید فراموش کنیم که بعضا نحوه طراحی شخصیتهای مونث و پوشش آنها مورد انتقاد گیمرها بوده است. به عنوان مثال همین شخصیت سیری در بازی The Witcher 3: Wild Hunt بهخاطر داشتن بوتهای پاشنه بلند با انتقاداتی مواجه بود و بازیکنان این طراحی به خصوص را برای یک دختر جنگجو کاربردی و واقعگرایانه نمیدانستند. به همین دلیل باید منتظر ماند و دید رویکرد سازندگان ویچر ۴ و گوست آو یوتی در زمینه طراحی لباس و تنظیمات شخصیسازی کاراکترهای اصلی چگونه خواهد بود و آیا ما با رویکردی واقعگرایانهتر مواجه خواهیم بود یا اینکه سازندگان راه بازیهایی مثل Stellar Blade را در پیش میگیرند و تنوع و زیبایی بصری را به عناصر دیگر ترجیح میدهند؟
در پایان باید اشاره داشت طبق گزارشات اخیر به نظر میرسد بازی The Witcher 4 زودتر از سال ۲۰۲۷ روانه بازار نشود و این یعنی طرفداران ویچر باید مدت قابل توجهی در انتظار قسمت بعدی فرنچایز بمانند. از سوی دیگر Ghost of Yotei در صورتی که با تاخیر مواجه نشود، طی همین سال ۲۰۲۵ در اختیار گیمرها قرار خواهد گرفت.
منبع: Game Rant
چطوری استریمر حرفهای بشیم؟ میزگیم با امید لنون و سایه

نظرات