فروش فوقالعاده انیمیشن پاندای کونگ فوکار ۴ ادامه دارد
انیمیشن پاندای کونگ فوکار ۴ روزهای خوبی را پشت سر میگذارد و از طریق گیشه سینماها درآمدی قابل توجهی به دست میآورد. در ادامه این روند خوب Kung Fu Panda 4 به دومین فیلم پرفروش مجموعه در داخل خاک آمریکا تبدیل شد.
انیمیشن پاندای کونگ فوکار ۴ که حدود یک ماه از اولین اکران آن در سینماها میگذرد، عملکرد چشمگیری در باکس آفیس دارد و در آخر هفتهای که گذشت دو رکورد بزرگ را جا به جا کرد. ساخته جدید شرکت یونیورسال که چهارمین شماره فرنچایز مورد بحث محسوب میشود در هفته پیش راه خود را به پرده سینماهای نیوزیلند، تایوان و ترکیه هم پیدا کرد تا پیشرفت قابل توجهی در تعداد مخاطبین داشته باشد. البته این در حالی است که انیمیشن مذکور به روند خوب خود در آمریکای شمالی هم ادامه میدهد و ظاهرا قصد بیخیال شدن ندارد.
پاندای کونگ فوکار ۴ در دو روز پایانی هفته گذشته چیزی حدود ۸ میلیون دلار در خاک آمریکا فروش داشت تا به پنجمین فیلم در حال اکران از این منظر تبدیل شود. علاوه بر این ماجراجویی جدید پاندای کونگ فوکار چیزی حدود ۲۷ میلیون دلار در سایر کشورهای دنیا هم فروش کرد تا درآمد بین المللی آن از مرز ۲۴۴ میلیون دلار عبور کند. حال اگر این رقم را با فروش ۱۶۵ میلیون دلاری داخلی (یعنی سینماهای آمریکا) جمع ببندیم به فروش کلی حدود ۴۱۰ میلیون دلار میرسیم. اما با وجود اینکه انیمیشن مورد بحث به دومین فیلم پرفروش مجموعه در خاک آمریکا تبدیل شده، از لحاظ فروش بین المللی در حد انتظار عمل نکرده و درآمد به مراتب کمتری را از سه نسخه گذشته تجربه کرده است.
اولین نسخه پاندای کونگ فوکار که در سال ۲۰۰۸ اکران شد توانست بیش از ۲۰۰ میلیون دلار فروش داخلی داشته باشد تا مجموعا ۶۳۰ میلیون دلار فروش کند. نسخه دوم سری که در سال ۲۰۱۱ اکران شد هم عملکرد خوبی داشت و توانست با درآمد ۱۶۵ میلیون دلاری داخلی به رقم ۶۶۰ میلیون دلار فروش جهانی برسد. اما شماره سوم (۲۰۱۶) که نسبت به نسخههای پیشین افت کرد توانست ۱۴۳ میلیون دلار در خاک آمریکا و ۵۲۰ میلیون در سطح جهان فروش داشته اشد. عملکرد نسبتا ناامید کننده Kung Fu Panda 3 در باکس آفیس باعث شد که بسیاری از مخاطبین آن را پایان کار مجموعه بدانند، اما پاندای کونگ فوکار ۴ فروش خوبی را تجربه میکند و احتمالا زمینهساز ساخت نسخههای بعدی باشد.
راستی توجه داشته باشید که این اولین باری است که شرکت یونیورسال مسئولیت پخش پاندای کونگ فوکار را برعهده دارد؛ چرا که سهگانه قبلی توسط دو شرکت پارامونت و قرن بیستم پخش شد. انیمیشن King Fu Panda 4 با بودجه کمتری نسبت به نسخههای قبلی ساخته شده و طبق اطلاعات روند توسعه و تکمیل آن چیزی حدود ۸۵ میلیون دلار هزینه داشته است. این در حالی است که انیمیشنهای بزرگ دیگری نظیر برادران سوپر ماریو و گربه چکمه پوش ۲: آخرین آرزو که در سالهای اخیر اکران شدهاند همگی بودجهای بیش از ۱۰۰ میلیون دلار را در اختیار داشتهاند.
نکته عجیبی که در این میان وجود دارد این است که در دوران پس از شیوع ویروس کرونا انیمیشنهای سینمایی با بودجه کمتری ساخته میشوند. برای پی بردن به این موضوع باید بدانید که پیش از کرونا ساخت انیمیشنهای سینمایی بزرگ معمولا بیش از ۱۵۰ میلیون دلار خرج داشت. برای مثال ساخت نسخههای پیشین همین پاندای کونگ فوکار معمولا ۱۳۰ تا ۱۶۰ میلیون دلار بودجه در اختیار داشت. شاید دلیل اصلی این موضوع این باشد که عادت سینما رفتن در دوران کرونا کمرنگ شد و حالا فیلمسازان مجبورند برای حاشیه سود بیشتر بودجه کمتری برای ساخت انیمیشنهای سینمایی در نظر بگیرند.
نظر شما در این باره چیست؟ دیدگاههای خود را با تیم کافهبازار و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.
منبع: Collider
ترسناکترین بازیهای تاریخ که همه ازشون میترسند
من خیلی از بازیها آنلاین را بازی کردم هیچ کدام از پابجی من حال نداد امیدوار شما هم از پابجی خود حال کنید
خیلی مرتبط بود
سلام داداش ایدی میدی پابچی بازی کنیم
دمت گرم
انیمیشن افتظاهی بود پنج آتشین نیستن تایلانگم کار خاصی نکرد کای هم با اون طاووسی انگار لال بودن توی شخصیت پردازی کاراکترا زیاد کار نکردن
چون اصل فیلم رو نشون داون وایسا اصلیش بیاد همه چیش رو میاره خیالت راحت
خیلی بدددددددد
با دوبله حامد عزیزی بیاد فروشش ضد برابر میشه 😂
پاندای کنگ فو کار ۱و۴ بهترین ها بودن
بنظرم هیچی پاندای کونگ فو کار ۱ نمیشه