اگر در دنیای سرگرمی به دنبال بهترین و معروفترین آشپزها برویم، باب اسفنجی بدون شک یکی از اعضای لیست خواهد بود. اسفنج زرد دوست داشتنی به مدت بیش از ۲۵ سال است که به آشپزی و درست کردن همبرگر خرچنگی میپردازد و ظاهرا هیچ وقت از انجام این کار خسته نمیشود. هرچند که او در حین آشپزی کردن با چالشهای ریز و درشتی برخورد میکند، اما همیشه آنها را کنار
اگر در دنیای سرگرمی به دنبال بهترین و معروفترین آشپزها برویم، باب اسفنجی بدون شک یکی از اعضای لیست خواهد بود. اسفنج زرد دوست داشتنی به مدت بیش از ۲۵ سال است که به آشپزی و درست کردن همبرگر خرچنگی میپردازد و ظاهرا هیچ وقت از انجام این کار خسته نمیشود. هرچند که او در حین آشپزی کردن با چالشهای ریز و درشتی برخورد میکند، اما همیشه آنها را کنار میزند تا به انجام کاری بپردازد که همیشه عاشقش است: آشپزی.
در ویدیویی که در این صفحه از ویدیو مگ مجله بازار نگاه میکنید، یک ساعت از بهترین صحنههای آشپزی کردن باب اسفنجی قابل تماشا است. باب در حین آشپزی کردن سرگرمیهای مختلفی برای خود به وجود میآورد و با تعبیه کردن چالشها، همیشه خود را در اوج آمادگی نگه میدارد. به همین خاطر حتی اگر در برخی شرایط درخواست همبرگر خرچنگی از کنترل خارج شود و بیش از توانایی او باشد، هیچ مشکلی برای پشت سر گذاشتن چالشها نخواهد داشت.
البته شرایط باب اسفنجی برای آشپزی کردن همیشه ایدهآل نیست و در برخی شرایط، با موقعیتهای نامناسبی روبرو میشود. برای مثال در اپیزود Hot Crossed Nuts که در این ویدیو هم بخشی از آن را مشاهده کردید، علاقه مردم نسبت به همبرگر خرچنگی کم میشود. در عوض، آنها به سراغ بلوطهای سوخاری سندی میروند که به تازگی به منوی رستوران خرچنگی اضافه شده. باب هم که میبیند همبرگر خرچنگی مثل سابق محبوب نیست و کسی به آن اهمیت نمیدهد، تمام انرژیاش تخلیه میشود.
اما با وجود تمامی این پستیها و بلندیها، باب اسفنجی هیچ گاه از کار کردن دست نمیکشد؛ چرا که عاشق کارش است. او از همان ابتدا و برای به دست آوردن این شغل زحمت زیادی کشیده و دوست ندارد به همین راحتیها کار در رستوران خرچنگی را از دست بدهد؛ حتی با وجود اینکه آقای خرچنگ اصلا به او حقوق نمیدهد و به جای پول واقعی، اسکناسهای تقلبی در جیب آشپزش میگذارد. ولی خب حتی این موضوع هم باب را از آشپزی کردن دلسرد نمیکند.
0 نظر