کمیک بوک Amazing Spider-Man Annual که بدون شک یکی از بهترین کمیک بوکهای تاریخ محسوب میشود به تازگی شصتمین سالگرد خود را جشن گرفت. به همین بهانه به این کمیک بوک میپردازیم و چند تصویر قدیمی از آن را هم به اشتراک میگذاریم.
حدود ۶۰ سال پیش و در تاریخ ۱۱ ژوئیه ۱۹۶۴ شرکت مارول یکی از بهترین کمیک بوکهای تاریخ خود را منتشر کرد: Amazing Spider-Man Annual. این کمیک بوک که توسط استن لی افسانهای نوشته شده ۶ تا از بزرگترین دشمنان اسپایدی یا همان سینیستر سیکس را در کنار هم جمع میکند تا پیتر پارکر با یکی از بزرگترین تهدیدهای عمرش مواجه شود. این کمیک بوک که یک کتاب مصور ۴۱ صفحهای است، یکی از بهترین کارهای استیو دیتکو در دوران اوجش به شمار میرود.
در حالی که کمیک بوک Amazing Spider-Man Annual به اندازه کافی خوب بود و میتوانست هر خوانندهای را به وجد بیاورد، یک سری غافلگیریهای دیگر هم داشت. پس از اتمام داستان اصلی ۱۴ صفحه به ویلنها و ۹ صفحه به رازهای مگو اسپایدی اختصاص داشت تا نگاهی عمیقتری به داستان انداخته شود. اما این پایان کار نیست و سه صفحه از این کمیک بوک به استن لی و استیو دیتکو اختصاص داشت که در طی آن نگاه طنز آمیزی به مصائب و لذات ساخت یک کتاب مصور به تصویر کشیده میشد.
اما حالا که Amazing Spider-Man Annual به تازگی ۶۰ ساله شده، برای جشن گرفتن آن نگاهی به برخی از صفحات جذاب آن میاندازیم تا آشنایی بیشتری با یکی از بهترین کمیک بوکهای تاریخ و یکی از درخشانترین کارهای استن لی پیدا کنیم. شما میتوانید در ادامه این تصاویر جذاب را ببینید:
اولین نکتهای که با دیدن تصاویر مذکور به ذهن آدم خطور میکند به طراحی کلاسیک و مسحور کننده آن مربوط میشود. صفحات این کمیک بوک به خوبی نشان دهنده دنیای ابرقهرمانها در دهه ۱۹۶۰ میلادی هستند که تفاوت زیادی با آنچه که در کارهای امروزی میبینیم دارند. استفاده از رنگهای روشن و طراحی ساده شخصیتها و چهرههای آنها منعکس کننده دی ان ای داستانهای مصور در ۶۰ سال پیش هستند.
نکته (یا بهتر است بگوییم نکات) جالب دیگری که در این کتاب مصور دیده میشود به مبارزه مرد عنکبوتی با دشمنان نمادینش مربوط است. همانطور که خودتان مشاهده کردید اسپایدی در این صفحات به مبارزه با ویلنهای معروفی نظیر الکترو، کریون شکارچی، میستریو، سندمن، والچر و دکتر اختاپوس میپردازد. تصاویری که از این ویلنها در Amazing Spider-Man Annual به چشم میخورد به خوبی تفاوتشان با نسخههای امروزی را به تصویر میکشد. برای مثال دکتر اختاپوس در این داستان واقعا به عنوان شخصیتی که در زیر آب مبارزه میکند به تصویر کشیده شده. این در حالی است که اکثر ما فکر میکردیم دلیل نامگذاری دکتر اختاپوس به دلیل حالت و تعداد دستهای مکانیکی وی مربوط میشود.
یا در مثالی دیگر میتوانیم به والچر اشاره داشته باشیم. در داستانهای مدرنتر والچر همیشه با بالهای مکانیکی که با استفاده از فناوریهای پیشرفته ساخته شدهاند به تصویر کشیده میشود. این در حالی است که در این داستان مصور به عنوان یکی از بهترین کمیک بوکهای تاریخ والچر را با بالهای اورگانیک میبینیم که از اجتماع پرها در کنار یکدیگر تشکیل شدهاند.
نظر شما در این باره چیست؟ دیدگاههای خود را با تیم کافهبازار و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.
منبع: ۱۳th Dimension
امسال منتظر چه بازیهایی هستیم؟ میزگیم با امید لنون و شایان
نظرات