طراحی جدید شخصیت پانیشر طعنهای به نیروهای نظامی آمریکایی است
در چند سال اخیر برخی از نیروهای نظامی دنیای واقعی لوگوی لباسهای خود را با الهام از شخصیت پانیشر از کمیک بوکهای مارول طراحی کردهاند. حال شرکت مارول هم در یکی از کمیک بوکهای جدیدش ظاهر این شخصیت را تغییر داده تا طعنه بزرگی به نیروهای نظامی واقعی زده باشد.
شرکت مارول اخیرا و از طریق کمیک بوکهای مجموعه Ultimate Universe یک سری پیام سیاسی را در محتوایش پنهان کرده که در نوع خود جالب توجه هستند. جدیدترین اقدامی که در این مسیر صورت گرفته تغییر طراحی شخصیت پانیشر است که از قضا نیروهای نظامی داخل داستان هم از او الهام میگیرند. اما چرا این موضوع از اهمیت زیادی برخوردار است؟ در چند سال اخیر بحثهای جنجال برانگیزی در مورد استفاده از لوگو شخصیت مذکور در نیروهای مسلح و نظامی دنیای واقعی به وجود آمده. بسیاری از گروههای نظامی وجود دارند که از لوگو جمجمه معروف Punisher در طراحی لباسهای خود الهام میگیرند.
حال شرکت مارول در شماره دوم کمیک بوک The Ultimate به این موضوع پاسخ داده است. در این داستان پانیشر در دنیای خیالی مارول هم به منبع الهام نیروهای نظامی تبدیل شده و گروههای تخیلی داستان هم او را به الگو خود تبدیل کردهاند. این در حالی است که فرنک کسل در این کمیک بوک به عنوان یک شخصیت نه چندان مثبت به تصویر کشیده شده که در حین کشت و کشتار برای افرادی که بر سر راهش قرار میگیرند استثنا قائل نمیشود.
در دومین شماره کمیک The Ultimate یک فلشبک وجود دارد که در طی آن به گذشته شخصیت مورد بحث پرداخته میشود. در این فلشبک ما پانیشر را در حالی میبینیم که به یک جنایتکار افراطی تبدیل شده و تا به حال چندین شهروند معمولی را هم بدون هیچ مشکلی به قتل رسانده است. حال در یک فلشبک دیگر میبینیم که نیروهای نظامی درون داستان تحت تاثیر کارهای فرنک کسل قرار گرفتهاند و از لوگو معروف او در پرچم و علامتشان استفاده میکنند؛ به گونهای که انگار این قاتل خونسرد برای آنها حکم یک قدیس را دارد.
این موضوع ارجاعی به استفاده از لوگو The Punisher در دنیای واقعی است. بسیاری از نیروهای نظامی از لوگو این شخصیت استفاده میکنند و هیچگونه ترسی هم از این موضوع ندارند. برای مثال در جنش Black Lives Matter (که در اعتراض به حقوق سیاهپوستان آمریکایی شکل گرفت) نیروهای پلیس ایالات متحده آمریکا از لوگو این شخصیت برای تبلیغات قدرت و تسلط خود استفاده میکردند. یا در مثالی دیگر یکی از افرادی که در ۶ ژانویه ۲۰۲۱ در شهر واشنگتن دی سی دست به حمله مسلحانه زد از لوگو مشابهی بهره میبرد.
در کمیک بوک The Ultimate داستان یک جهان موازی تعریف میشود که در طی آن جهان توسط یک شورای جدید به رهبری شخصیت The Maker اداره میگردد و حالتی استبدادی دارد. در این جهان موازی ایالات متحده آمریکا در سال ۱۹۶۹ منحل شده و کاپیتان آمریکا هم در مسائل آن دخیل است. اما در همین شرایط ما شخصیت پانیشر را هم مشاهده میکنیم که با کاستوم و مدل موی متفاوتی ظاهر میشود. هرچند که در طی داستان خط زمانی به صورت دقیق تشریح نمیگردد، اما با توجه به ظاهر فرنک کسل میتوانیم حدس بزنیم که وقایع در دهه ۱۹۷۰ یا ۱۹۸۰ جریان پیدا میکند.
علاوه بر این در طی داستان ما شخصیت پانیشر را در حال صحبت با یک شخصیت خیالی افراطی مشاهده میکنیم. این شخصیت که یک باندانا قرمز رنگ به سر کرده ناخودآگاه ما را به یاد شخصیت فیلمهایی نظیر Death Wish و Taxi Driver میاندازد. شخصیتهای اصلی این دو فیلم هم داستانی جنجال برانگیز دارند و هدف اصلیشان پاکسازی شهر با کشتن آدمهای گناهکار است. همه اینها در کنار هم ارجاعی به جنایات و سلاخیهایی است که در دنیای واقعی و توسط نیروهای مسلحانه شکل میگیرد.
نظر شما در این باره چیست؟ دیدگاههای خود را با تیم کافهبازار و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.
منبع: ScreenRant
بازی PES چرا و چطوری از فیفا شکست خورد؟
نظرات