بهترین سریال‌های ایرانی بر اساس IMDB از نظر شما کدامند؟ سریال‌هایی هستند که در سایت معتبر IMDB با تعداد آرای زیاد، توانسته‌اند نمرات خوبی را بدست آورند، به همین خاطر بد نیست یک نیم‌نگاهی به این اثرات در مجله بازار داشته باشیم تا ببینیم کدام سریال رتبه‌ی اول را بدست آورده است.

شاید در ابتدا کمی باورش برای‌تان سخت به نظر بیاید که سریال‌های ایرانی توانسته باشند نمرات خوبی در سایت IMDB بدست آورند و خودی نشان دهند. باید بگویم: این نظریه کاملاً اشتباه است، هرچند که خود من نیز در ابتدا بر این باور بودم اما زمانی که وارد سایت شدم و نمرات را مشاهده کردم، نظرم کاملاً نسبت به این موضوع تغییر کرد. سریال‌هایی که در‌ سایت نمرات خوبی بدست آورده‌اند، همگی خودشان را به خوبی اثبات کرده‌ و توانسته‌اند در زمانِ پخش حسابی سر و صدا به پا کنند. البته بگذارید جنبه‌ی فانِ نمره‌دهی را کنار بگذاریم.

نقد سریال شکارگاه؛ قسمت اول | دزد چه کسی است؟

سینمای ایران چند سالی است که توانسته خودی از خود نشان دهد و همچون کشورهای دیگر به رقابت با سینمای هالیوود بپردازد. اگر شما یکی از علاقه‌مندان دنیای هنر و سینما باشید به خوبی می‌دانید که در چند سال اخیر ساخته‌های ایرانی در جشنواره‌های مختلف جوایز زیادی‌ را بدست آورده‌اند. دستوارد‌های بدست آمده از این جشنواره‌ها نشان دهنده‌ی این است که سینمای ایران چه پیشرفت چشمگیری داشته، پس این موضوع نیز کاملاً طبیعی است که شاهد اثرات مختلف ایرانی با نمرات بالا در سایت ای ام دی بی باشیم. اگر شما به دنبال این هستید که بدانید کدام اثرات توانسته‌اند، بالاترین نمره را در این سایت بدست آورند، کافی است تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا بهترین سریال ایرانی را بشناسید.

شب‌های برره

شب‌های برره
  • IMDB: 8.5
  • تعداد آرا: ۱۹ هزار رای

سریال شب‌های برره از نظر من شبیه به سریال فرام است، هرچند که تفاوت‌هایی دارند اما دارای شباهت‌هایی نیز هستند که بتوان آن را با فرام مقیاس کرد. نمونه‌ی اصلی این شباهت ناپدید بودن شهرها است، با اینکه شهر برره برخلاف فرام وجود خارجی دارد اما انگار نه انگار چنین شهری در نقشه است، شباهت دیگر این دو سریال بدین شکل است که هر کسی وارد شهر برره می‌شود، انگار دیگر قادر به خروج از آن نیست و باید تا پایان عُمر در آنجا زندگی کند. با وجود همه‌ی این فرضیات سریال شب‌های برره یک اثر کاملاً بی‌نظیر به کارگردانی مهران مدیری است که تماشای هر‌ لحظه‌ی آن لذت بخش است. در‌ پایان لازم به ذکر است که بگویم: شایعاتی در رابطه با ساخت فصل دوم شب‌های ببره پخش شده است که امیدوارم آن‌ها درست باشد چون سریال شب‌های برره واقعاً یکی از بهترین سریال‌های کمدی تاریخ ایران محسوب می‌شود و جا دارد یک فصل دیگر تمدید شود.

کلاه قرمزی

کلاه قرمزی
  • IMDB: 8.5
  • تعداد آرا: ۵.۷ هزار رای

مجموعه‌ی کلاه قرمزی به کارگردانی ایرج طهماسب، حتماً باید چنین رتبه‌ای در این لیست داشته باشد. کلاه قرمزی در میان تمام مردم ایران از جایگاه بالایی برخوردار است، چرا که ساخته‌ای کاملاً نشاط‌آور و سرزنده محسوب می‌شود. مجموعه‌ی عروسکی کلاه قرمزی یکی از بادوام‌ترین ساخته‌های سینمای ایران به حساب می‌آید، کلاه قرمزی فعالیت خودش را از سال ۸۸ شروع کرده و همچنان با حفظ طرفدارانش ادامه‌‌دار است ولی در چند سال اخیر دچار تغییراتی شده است که مهم‌ترین آن‌ها تعویض شخصیت‌های اصلی محسوب می‌شود. کلاه قرمزی ساخته‌ای است برای کودک و نوجوان اما زمانی که پخشش شروع می‌شود از کودک تا بزرگسال تماشاگر آن هستند، چنین اتفاقی محبوبیت این اثر را در میان مردم نشان می‌دهد.

پهلوانان

پهلوانان
  • IMDB: 8.4
  • تعداد آرا: ۱۷۰ هزار رای

فکر کنم از تعداد آرا مشخص باشد که پهلوانان پرطرفدارترین انیمیشن ایرانی است، مجموعه‌ی تلویزیونی پهلوانان به کارگردانی و نویسندگی «سیاوش زرین‌آبادی» فعالیت خودش را از سال ۱۳۸۶ شروع می‌کند، تا به حال هفت فصل از این انیمیشن پرطرفدار ساخته شده است، آخرین فصل پخش شده از انیمیشن پهلوانان در نوروز ۱۴۰۴ از شبکه‌ی یک سیما می‌باشد، اینکه قرار است ساخت این مجموعه تا چه زمانی ادامه داشته باشد هنوز مشخص نیست اما من به شخصِ امیدوارم حالا حالا‌ها با داستان‌های پهلوان پوریا ولی و یارانش در شهر خوارزم همراه باشم و از تماشای تک تک قصه‌ها و ماجراهای آن‌ها در شرایط مختلف لذت ببرم.

شکرستان

شکرستان
  • IMDB: 8.3
  • تعداد آرا: ۳۶ هزار رای

شکرستان دیگر انیمیشن پرطرفدار کودکان و نوجوانان ایرانی محسوب می‌شود، سری اول مجموعه‌ی تلویزیونی شکرستان در ابتدا با روش کات اوت یا بریدن مقوا کار خودش را با ۱۰۸ قسمت ساخته شده به اتمام می‌رساند. اولین سری ساخته شده‌ی شکرستان به دلیل درگذشت «مرتضی احمدی» راوی داستان در سال ۱۳۹۳ به پایان می‌رسد اما شمار بالای درخواست طرفداران این مجموعه برای ساخت دوباره‌ی شکرستان باعث می‌شود تا قسمت‌های بعدی شکرستان با چند تغییر کوچک و بزرگ، پنج سال بعد از مرگ مرتضی احمدی ساخته شود. تغییرات شکل گرفته در سری دوم، شامل ساخت شکرستان عروسکی به جای شکرستان کارتونی، جایگزینی «شهاب حسینی» به جای مرحوم مرتضی احمدی در نقش راوی و تعویض شبکه‌ی پخش از دو سیما به شبکه‌ی نسیم می‌باشند.

دیرین دیرین

دیرین دیرین
  • IMDB: 8.3
  • تعداد آرا: ۱۹ هزار رای

مجموعه‌ی تلویزیونی دیرین دیرین سومین انیمشین پرطرفدار ایرانی محوسب می‌شود، این مجموعه با پوشاندن جامه‌ی طنز به مسائل مختلف در ایران باعث می‌شود شعاعِ مخاطبان خودش را از کودک تا بزرگسال افزایش دهد. دیرین دیرین به کارگردانی علی درخشی و صداپیشگی محمدرضا علیمردانی و محمدرضا صولتی از سال ۱۳۹۳ پخشش را آغاز می‌کند؛ این مجموعه در قامت قسمت‌های ۱ تا ۳۰ دقیقه‌ای بیشتر در بین تبلیغات سریال‌ها پخش می‌شود، چرا که مقصود او آموختن یک درس بزرگ به صورت طنز به مخاطبان خودش است.

قورباغه

قورباغه
  • IMDB: 8.1
  • تعداد آرا: ۳۱ هزار رای

وقتی صحبت از سریال قورباغه می‌شود، باید به سراغ مقایسه‌ی آن با آثار هالیوودی رفت، چرا که ساخته‌ی «هومن سیدی» کاملاً توان رقابت‌ با آن‌ها را دارد. سریال قورباغه با ژانری جنایی و رازآلود یکی از بهترین سریال‌های ایرانی است که می‌تواند ذهن مخاطب خودش را درگیر کند. داستان این مجموعه بدین شکل است که فردی با دستیابی به ماده‌ای مخدر می‌تواند ذهن دیگران را کنترل کند و به آن‌ها دستور دهد تا هرکاری می‌خواهد برایش انجام دهند. در این سریال جذاب به کارگردانی هومن سیدی بازیگرانی چون نوید محمدزاده، صابر ابر، سحر دولتشاهی، مهران غفوریان، فرشته حسینی و… ایفای نقش می‌کنند.

پوست شیر

پوست شیر
  • IMDB: 8.1
  • تعداد آرا: ۶.۶ هزار رای

سریال پوست شیر از آن دست از ساخته‌هایی محسوب می‌شود که در زمان پخشش سر و صدای زیادی به پا کرد. این اثر به کارگردانی برادران محمودی داستان دختری را به نمایش می‌گذارند که گروگان گرفته می‌شود، پیچیدگی و جذابیت این روایت به اندازه‌ای است که پایان هر قسمت برای مخاطبان با اندوه بسیاری همراه می‌شود چرا که آن‌ها عطش این را داشتند تا از ادامه‌ی ماجرا باخبر شوند. سریال پوست شیر موفقیتش را فقط مدیون داستان جذابش نیست بلکه حضور ستارگانی چون شهاب حسینی، هادی حجازی‌فر، علیرضا کمالی، کامران تفتی، مهرداد صدیقیان، پردیس احمدیه و… باعث شده تا این اثر به تکامل برسد.

شهرزاد

شهرزاد
  • IMDB: 8
  • تعداد آرا: ۱۲ هزار رای

سریال شهرزاد را می‌توان از پیشگامان به موفقیت رسیدن شبکه‌ نمایش خانگی در نظر گرفت، چرا که پخش این اثر باعث شد تا خیلی از طرفدارن فیلم و سریال به سوی این بستر بیایند. سریال شهرزاد به کارگردانی حسن فتحی در ابتدا برای یک فصل ساخته شده بود اما اتفاقات جذاب میان شخصیت‌های سریال باعث شد تا این اثر برای دو فصل دیگر تمدید شود، هرچند که دو سیزن بعدی به اندازه‌ی فصل اول موفق نشدند اما شهرزاد توانست مخاطب‌های خودش را راضی نگه دارد. در طول سه فصل سریال شهرزاد بازیگرانی چون ترانه علیدوستی، علی نصیریان، شهاب حسینی، مصطفی زمانی، پریناز ایزدیار و… ایفای نقش کرده‌اند.

مرد هزار چهره

مرد هزار چهره
  • IMDB: 7.7
  • تعداد آرا: ۸.۸ هزار رای

از سریال مرد هزار چهره چه باید گفت؟ خلاقیت و جذابیت این ساخته‌ی مهران مدیری به اندازه‌ای است که می‌توان آن را برای بارها تماشا کرد و هربار با آن خندید. سریال مرد هزار چهره داستان فردی به نام مسعود شصتچی را روایت می‌کند که درگیر اتفاقات پیچیده‌ای می‌شود، ماجرا از این قرار است که مسعود شصتچی فردی ساده در جامعه است که کاری به کار کسی ندارد اما یک شباهت اسمی باعث می‌شود تا او به چند شخص مختلف در مکان‌های متفاوت تبدیل شود. سریال طنز و اجتماعی مرد هزار چهره توسط مهران مدیری و گروه بازیگری همیشگی خودش در سال ۱۳۸۷ برای ایام نوروز ساخته شده است.

یوسف پیامبر

یوسف پیامبر
  • IMDB: 7.6
  • تعداد آرا: ۸.۹ هزار رای

نوبتی هم که باشد نوبت سریال یوسف پیامبر است، این مجموعه به نویسندگی و کارگردانی فرج‌الله سلحشور یکی از ماندگارترین ساخته‌های سینمای ایران محسوب می‌شود. سریال یوسف پیامبر با الهام گرفتن از قرآن و کتاب‌های تاریخی زندگی حضرت یوسف را از کودکی تا بزرگسالی به نمایش می‌گذارد. پخش این مجموعه با بازی بازیگرانی چون مصطفی زمانی، کتایون ریاحی، محمود پاک‌نیت، جعفر دهقان، امیرحسین مدرس، لیلا بلوکات و… از ۷ تیر ۱۳۸۷ از شبکه‌ی یک سیما آغاز شده و در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۸ در قسمت ۴۵ به پایان رسیده است.

خاتون

خاتون
  • IMDB: 7.6
  • تعداد آرا: ۶.۱ هزار رای

سریال خاتون به عنوان اولین ساخته‌ی «تینا پاکروان» چنان عملکردی را از خود نشان می‌دهد که همه را مبهوت خود می‌کند. این اثر راوی یک داستان عاشقانه در دل جنگ جهانی دوم است، روایت این داستان عاشقانه در کنار تاریخ ایران به قدری مخاطب را درگیر خودش می‌کند که دل کندن از آن را سخت می‌سازد به همین خاطر است که شما سریال خاتون را در این لیست مشاهده می‌کنید. ایفاگر نقوش مختلف این سریال بازیگرانی چون نگار جواهریان، اشکان خطیبی، شبنم مقدمی، محمدرضا شریفی‌نیا، مهران مدیری، بابک حمیدیان و… هستند.

پاورچین

پاورچین
  • IMDB: 7.6
  • تعداد آرا: ۷.۲ هزار رای

سریال پا‌ورچین یکی دیگر از ساخته‌های ۹۰ قسمتی مهران مدیری برای صدا و سیما محسوب می‌شود، این مجموعه‌ی کمدی و خانوادگی داستان‌های مختلف خانواده‌ی فرهاد (مهران مدیری) را به نمایش می‌گذارد. نویسندگان این اثر تعدادی از قسمت‌های سریال پاورچین را با الگو گرفتن از سریال آمریکایی فرندز نوشته‌اند به همین خاطر شما می‌توانید سریال پاورچین را نسخه‌ی ایرانی سریال فرندز بدانید. پخش این مجموعه‌ با بازی مهران مدیری، جواد رضویان، سیامک انصاری، سحر زکریا، شقایق دهقان، محمدرضا هدایتی و … از ۱۳۸۱ آغاز شده و در اردیبهشت ۱۳۸۲ به پایان رسیده است.

مختارنامه

مختارنامه
  • IMDB: 7.5
  • تعداد آرا: ۱۱ هزار رای

سریال مختارنامه حکم پای ثابت محرم‌های صدا و سیما را دارد، پس طبیعی است که شاهد حضور او در این لیست باشیم. سریال مختارنامه به کارگردانی داوود میرباقری داستان مختار ثقفی را به نمایش می‌گذارد که به خون‌خواهی از امام حسین در شهر کوفه بپا می‌خیزد تا قاتلان ایشان را مجازات کند. سریال مختار یکی از طولانی ترین و پرهزینه‌ترین ساخته‌های سینمای ایران محسوب می‌شود، ساخت این اثر‌ چیزی نزدیک به هشت سال زمان برده است، در طول ساخت سریال به دلیل مدت طولانی فیلمبرداری تعدادی از بازیگران فوت شده‌اند و نتوانستند سریالی که در آن ایفای نقش کرده‌اند را تماشا کنند. مختارنامه یکی از ماندگارترین سریال‌های ایران و حتی جهان شیعه محسوب می‌شود چرا که تاثیرگذاری بسیاری دارد، به همین خاطر است که پس از گذشت نزدیک به ۱۵ سال از پخشش تلویزیون هنوز آن را پخش می‌کند.

قهوه تلخ

قهوه تلخ
  • IMDB: 7.5
  • تعداد آرا: ۹.۹ هزار رای

طنزی ناتمام اما تاثیرگذار و پرطرفدار، سریال قهوه تلخ نیز قرار بود مثل مابقی ساخته‌های کمدی مهران مدیری ۹۰ قسمت داشته باشد اما هیچ‌گاه به این تعداد نرسید و نصفه و نیمه پایان یافت. قهوه تلخ یکی دیگر از ساخته‌های جذاب مهران مدیری محسوب می‌شود اما نه برای صدا و سیما بلکه برای شبکه نمایش خانگی، داستان این سریال شما را به زمانی خواهد برد که در تاریخ گمشده است و کسی از آن خبر ندارد. سریال قهوه تلخ جز ساخته‌های پربازیگر مهران مدیری محسوب می‌شود او در این اثر تمام تیم خودش را کنار همه جمع کرده است تا یک ساخته‌ی درجه‌ی یک داشته باشد.

پایتخت

پایتخت
  • IMDB: 7.2
  • تعداد آرا: ۷.۸ هزار رای

عدم حضور سریال پایتخت در این لیست باعث می‌شد تا به نمرات دریافتی کمی شک کنم چون سریال پایتخت قطع به یقین یکی از پرطرفدارترین سریال‌های ایرانی محسوب می‌شود. سریال پایتخت به کارگردانی سیروس مقدم فعالیت خودش را از نوروز سال ۹۱ آغاز می‌کند، بازخورد خوب مخاطبان از این اثر باعث می‌شود تا سیروس‌ مقدم استارت ساخت سیزن دوم را نیز بزند و به همین شکل تا هفتمین فصل پیش برود. پایتخت یکی از محبوب‌ترین سریال‌های ایرانی است و فکر نکم حالا حالا مخاطبان بخواهند از او دل بکنند چون ساخت فصل هشتم آن نیز تایید شده و قرار است این سیزن ساخته شود تا ماجراهای نقی و خانواده‌اش ادامه داشته باشد.

زخم کاری

زخم کاری
  • IMDB: 7.1
  • تعداد آرا: ۹ هزار رای

سریال زخم کاری یکی از ساخته‌های پر فراز و نشیب شبکه نمایش خانگی محسوب می‌شود، فصل اول این سریال به قدری در‌ میان مخاطبان به محوبیت می‌رسد که قابل بیان نیست. سریال زخم کاری نیز همانند سریال پوست شیر در زمان پخشش تمامی فضای مجازی را برای خودش می‌کند، محبوبیت این ساخته‌ی محمدحسین مهدویان به جایی می‌رسد که طرفدارن خواهان ساخت فصل دوم آن می‌شوند، جناب مهدویان نیز به این درخواست‌ها پاسخ می‌دهد و فصل‌های بعدی سریال زخم کاری را می‌سازد اما ای‌کاش هیچ‌گاه چنین نمی‌شد تا سابقه‌ی فصل اول خراب نشود، چرا که بعد از پخش فصل‌های بعدی مدام مقایسه میان آن‌ها و فصل اول صورت می‌گیرد.

متهم گریخت

متهم گریخت
  • IMDB: 7.1
  • تعداد آرا: ۵.۵ هزار رای

سریال متهم گریخت، قطعاً یکی از بهترین ساخته‌های ماه رمضانی رضا عطاران محسوب می‌شود. اگر روزی قرار به انتخاب میان ساخته‌های رضا عطاران باشد، من به شخصِ متهم گریخت را انتخاب خواهم کرد. این اثر از تمامی لحاظ یک ساخته‌ی کامل و بدون نقص است، به همین خاطر هر بار که آن را تماشا می‌کنید، برای‌تان حس تازگی دارد. سریال متهم گریخت موفقیت خودش را علاوه‌بر کارگردانی رضا عطاران مدیون بازی هنرمندانی همچون علی صادقی، مریم امیرجلالی، سعید آقاخانی و مرحوم سیروس گرجستانی است.

مرد دو هزار چهره

مرد دو هزار چهره
  • IMDB: 7.1
  • تعداد آرا: ۶.۳ هزار رای

مرد دو هزار چهره یک سال بعد از مرد هزار چهره به دنباله‌ی آن پخش می‌شود. این سریال نیز همانند فصل اول به ماجراهای مسعود شصتچی و تغییر چهره‌هایی که برای او رخ می‌دهد، خواهد پرداخت. جذابیت این فصل به اندازه‌ی فصل اول نیست ولی با این حال جز بهترین سریال‌های ایرانی در‌ سایت IMDB محسوب می‌شود. در راستای دنباله‌ی مرد هزار چهره لازم است به این موضوع اشاره کنم که اخباری در‌ رابطه با ساخت مرد سه هزار چهره منتشر شده که هنوز صحت آن مشخص نیست اما امیدوارم که این خبر واقعیت داشته باشد چون این اثر یک کمدی جذاب و سرگرم کننده است.

هیولا

هیولا
  • IMDB: 7
  • تعداد آرا: ۷.۷ هزار رای

سریال هیولا، شروع دوباره‌ی فعالیت مهران مدیری در شبکه‌ نمایش خانگی است، علاوه‌بر این هیولا اولین سریالی است که مهران مدیری دیگر با تیم همیشگی خودش هم‌کاری نمی‌کند. این مجموعه داستان انسانی درست به نام هوشنگ شرافت (فرهاد اصلانی) را روایت می‌کند که در دام آدم‌های نادرست می‌فتد و مجبور به این می‌شود برای اینکه زندگی بهتری داشته باشد با آن‌ها همکاری کند. سریال هیولا در زمان پخشش با ۱۷ میلیون دقیقه بازدید و ۴ جایزه از جشنواره حافظ تبدیل به پرمخاطب‌ترین سریال نمایش خانگی شده است.

دراکولا

دراکولا
  • IMDB: 6.4
  • تعداد آرا: ۸.۷ هزار رای

سریال دراکولا، دنباله‌ی سریال هیولا است. این اثر دومین مجموعه از سه ساخته‌ی مهران مدیری درباره‌ی انسان‌های شریفی است که به دام آدم‌های نادرست می‌فتند. موفقیت این اثر اندازه‌ی سریال هیولا نیست ولی عملکرد خوبی از خودش به نمایش گذاشته و توانست مخاطبان خودش را راضی کند. داستان این مجموعه بیشتر به زندگی کامران کامروا (مهران مدیری) می‌پردازد که این بار خودش دچار وضعیتی شده که باید با انسان‌های شریف طبقه‌ی پایین جامعه زندگی کنند چرا که تمام سرمایه‌اش را از دست داده است.

نقد فصل سوم سریال Squid Game؛ پارت اول | خودکشی

در پایان این مقاله با ۲۰ سریال برتر ایرانی در سایت IMDB آشنا شدیم، از این ۲۰ سریال ساخته شده کارگردان هفت اثر آن، جناب مهران مدیری است؛ این آمار نشان از این می‌دهد که ساخته‌ها‌ی ایشان چقدر در میان تماشاگران محبوبیت دارد. درباره‌ی مابقی ساخته‌ها نیز لازم است بگویم: تعدادی از آن‌ها مثل سریال پایتخت، مختارنامه و… هنوز که هنوزِ مخاطب‌های خودشان را دارند و برای چندمین بار پخش شده‌اند. در رابطه با سریال‌های دیگر که محصول شبکه نمایش خانگی هستند، باید بگویم: هر یک از آن‌ها در زمان پخش حسابی سر و صدا به پا کرده‌اند و مخاطب انبوه‌ای‌ را به سمت خودشان کشانده‌اند به همین خاطر شاهد حضور آن‌ها در این لیست هستیم.


دوست داشتنی‌ترین یوتیوبر گیمر ایران کیه؟ میزگیم با علیرکسا ‪@alirexzam‬

دوست داشتنی‌ترین یوتیوبر گیمر ایران کیه؟ میزگیم با علیرکسا @alirexzam

Loading

تگ ها