پیکسار به واسطه موفقیت کمسابقه و شگفتانگیز انیمیشن درون و بیرون ۲ تحسین و تجمید بسیاری بهدست آورده و با اینکه هنوز ساخت Insdie Out 3 به صورت رسمی تایید نشده، از راه رسیدن آن در آینده تا حد زیادی اجتنابناپذیر بهنظر میرسد. تازه باید این نکته را نیز در نظر گرفت که پیت داکتر (مدیر پیکسار) چندی پیش به ایدهپردازی سازندگان برای درون و بیرون ۳ اشاره کرد تا طرفداران احتمال تولید و اکران قسمت سوم را بیشتر بدانند.
ما پیش از این در مقالهای مفصل با عنوان «بررسی تمام احتمالات برای Inside Out 3؛ از تاریخ اکران تا مسیر داستان» به تمامی احتمالات، مسیر داستانی و زمان اکران درون و بیرون ۳ پرداختیم که شما میتوانید در صورت تمایل به مطالعه آن بپردازید. همچنین، مدتی پیش یکی از طرفداران فرنچایز تریلر فوقالعادهای از قسمت سوم ساخت که حسابی مورد توجه قرار گرفت. حال طی مقاله پیشرو از رسانه The Insider با پنج احساس جدیدی آشنا خواهیم شد که دوست داریم در قسمت دوم درون و بیرون ببینیم. با ما همراه باشید.
انیمیشن Inside Out همیشه بهخاطر رویکرد منحصر بهفرد و پیشگامیاش در زمینه پرداختن به عواطف انسانی (از جمله شادی، غم، خشم، ترس و انزجار) در خاطرهها خواهد بود. اما خب مشخصا پنج احساسی که در انیمیشن نخست بودند، تنها احساسات انسانی محسوب نمیشوند و در Inside Out 2 پیکسار کار بسیار تحسینبرانگیزی در زمینه معرفی احساسات متفاوت (همزمان که رایلی به سنین نوجوانی و بلوغ میرسد) انجام داد و شاهد حضور شخصیتهای جدیدی چون اضطراب و شرمساری بودیم. با تمام این اوصاف، همه میدانیم پتانسیل معرفی عواطف و کاراکترهای بیشتر وجود دارد و خلاقیت اعضای پیکسار قطعا وارد مراحل جدیدی خواهد شد.
همانطور که اشاره شد دیزنی و پیکسار همچنان ساخت درون و بیرون ۳ را به صورت رسمی تایید نکردهاند و اگر هم این انیمیشن وارد مراحل تولید شود، احتمالا چند سالی با تاریخ اکران آن فاصله داریم. با این حال، ما در ادامه به پنج احساس جدیدی خواهیم پرداخت که میخواهیم در قسمت بعدی فرنچایز بیینیم:
عشق
اگر فکر میکردید اضطراب میتواند کاری کند افراد عقلشان را از دست بدهند، تصور کنید عشق چه کاری با آنها انجام خواهد داد!
ما پیش از این نگاه کوتاهی به روابط احتمالی رایلی داشتیم، زمانی که پیکسار پس از اکران انیمیشن درون و بیرون ۱ اثری بسیار کوتاه با عنوان Riley’s First Date? منتشر کرد. با این حال دیدن شکلگیری روابط جدی برای رایلی و عاشق شدن او میتواند جنبهای کاملا متفاوت و جذاب در دنیای عواطف وی باشد. علاقه افراد به یکدیگر میتواند اشکال مختلفی به خود بگیرد و به شخصه خیلی دوست دارم ببینم پیکسار چگونه یک عاطفه پیچیده و منحصر بهفرد مثل عشق را در قالب یک شخصیت کارتونی به نمایش خواهد گذاشت.
از سوی دیگر حضور عشق در Inside Out 3 کاملا منطقی خواهد بود اگر پیکسار بخواهد به مراحل بعدی زندگی رایلی و دوران بزرگسالی وی بپردازد. ما پیشتر برای تماشای قسمت دوم درون و بیرون ۲ نه سال منتظر ماندیم و انتظار میرود چند سالی با زمان اکران قسمت بعدی نیز فاصله داشته باشیم. در نتیجه رشد بیشتر رایلی در داستان هم کاملا منطقی خواهد بود.
بازیگر رویایی برای نقش عشق: در حالت ایدهآل، این نقش باید به هنرپیشهای برسد که ملکه یا پادشاه آثار رمانتیک و عاشقانه باشد. انتخابهای اصلی نویسنده The Insider مگ رایان، جولیا رابرتس یا حتی تام هنکس است.
شگفتی/ حیرت
حضور احساسی همچون «شگفتی و حیرت» میتواند امری اجتناب ناپذیرباشد، چراکه حتی شعار صد سالگی کمپانی دیزنی هم «۱۰۰ سال شگفتی» (Years of Wonder 100) بوده است. در حالی که بدون شک رایلی در طول زندگی خود بارها احساس شگفتی کرده است، اما ممکن است در درون و بیرون ۳ – درست مثل حس نوستالژی در قسمت دوم – شاهد حضور کوتاه آن باشیم. حقیقتا تصور سناریویی که در آن رایلی بخواهد حس شگفتی را برای مدتی طولانی تجربه کند، دشوار بهنظر میرسد – مگر اینکه مثلا بخواهد به جای شگفتانگیزی و بزرگی مثل والت دیزنی برود؟! گرچه هیچ یک از این موارد باعث نمیشود تا این احساس مهم در ذهن هر انسان وارد انیمیشن خلاقانه و محبوب پیکسار نشود.
بازیگر رویایی برای نقش شگفتی: ما برای این نقش به بازیگری طناز و بامزه احتیاج داریم. تونی هیل میتواند انتخاب فوقالعادهای باشد، مخصوصا باتوجه به اینکه در «داستان اسباب بازی ۴» در نقش فورکی مدام در حال ابراز شگفتی و حیرت نسبت به همه چیز بود! گرچه این اتفاق نمیتواند رخ دهد چراکه او صداپیشه شخصیت Fear بود. در نتیجه دیگر انتخابهای قابل توجه ویل فرل، پال راد یا حتی ادی مورفی خواهند بود.
پشیمانی
مشخصا همچنان که سن ما بالاتر میرود و از مراحل مشخصی از زندگی عبور میکنیم، مدام دچار حس پشیمانی میشویم؛ نسبت به داشتهها و نداشتهها، کارهایی که انجام دادهایم و کارهایی که انجام ندادهایم؛ حرفهایی که باید میزدیم و آنهایی که نباید میزدیم… به همین خاطر حضور این عاطف به خصوص در درون و بیرون ۳ ایده بسیار جالب توجهی خواهد بود.
ممکن است رایلی بزرگتر شود و نتواند علاقه خود را هاکی حرفهای را دنبال کند. او در یک چرخه بیپایان از کارهای اداری و حوصله سربر گیر میافتد و خیلی وقتها مشغول رویاپردازی میشود؛ رویای بازیهای هیجانانگیز هاکی و رسیدن به قلههای موفقیت. در همین جا احساسی همچون پشیمانی میتواند گیربانگیر او شود و کم کم به احساسات دیگری چون غم و اندوه یا حتی افسردگی ختم شود. انیمیشن «شگفتانگیزان ۱» با شخصیت اصلی خود تا حدی به این مفهوم پرداخت، اما خب اوضاع برای درون و بیرون فرق میکند و ما میتوانیم به شکل واضح و بیپرده به درونیات رایلی و نحوه مقابله او با حس پشیمانی پی ببریم.
بازیگر رویایی برای نقش پشیمانی: فکر میکنم آدام سندلر به خوبی از پس چنین نقشی بربیاید. او خود را در هر دو ژانر کمدی و درام اثبات کرده و قادر است با ایجاد لحظات غمگین در کنار لحظاتی طنز، عمق احساس پشیمانی را برای مخاطبان به تصویر بکشد.
تریلر فنمید اینساید اوت ۳
تنفر
درست مثل اضطراب، «تنفر از خود» هم یکی از احساساتی است که خیلی از انسانهای بالغ با آن دست و پنجه نرم میکنند. همانطور که علاقهمندی رایلی به فردی دیگر و ایجاد حس عشق در او بسیار هیجانانگیز است، «تنفر از خود» نیز میتواند ظرافتها و پیچیدگیهای شگفتانگیزی به حالات درونی وی اضافه کند.
شاید حس تنفر از خود نتیجه تحمل طولانی مدت پشیمانی و افسردگی باشد. حتی شاید اضطراب او چند برابر شود. در هر صورت، اگر حس تنفر از خود در Inside Out 3 حضور داشته باشد، میتواند در قالب یک شخصیت منفی (ویلن) به نمایش درآید. غلبه بر چنین احساس تلخی به سادگی مبارزه با غم یا عصبانیت نیست. ممکن است تنفر از خود نسخهای تاریکتر از همان خشم باشد که منجر به ایجاد احساسات بسیار منفی در انسان نسبت به خودش میشود. ایستادگی در برابر چنین احساس خطرناکی نیازمند اتحاد و همکاری تمام احساسات دیگر رایلی خواهد بود و چالشی بزرگ و جذاب برای آنها محسوب میشود. گویی ماجراهای فیلم انتقامجویان (Avengers) درون رایلی اتفاق بیفتد. فکرش را بکنید!
بازیگر رویایی برای نقش تنفر: فکر میکنم کسی میتواند نقش تنفر از خود را به بهترین شکل ممکن ایفا کند که کاراکترهای منفی و ویلنهای متعددی در کارنامه کاری خود داشته باشد. آنتونی هاپکینز، ویلم دفو، شارلیز ترون، یا حتی کیت بلانشت گزینههای مناسبی برای این نقش هستند. صدالبته که نحوه شخصیتپردازی این احساس به خصوص نقش بهسزایی در انتخاب صداپیشه آن خواهد داشت. در نتیجه اگر به دنبال فردی باشیم که علاوه بر توانایی بالا در ایفای نقش کاراکترهای منفی، بتواند از جنبههای تاریک خود لذت ببرد، تونی کولت یا پل جیاماتی هم گزینههای جذابی به حساب میآیند.
شوک/سرکوب
درست است، «سرکوب» (Suppression) لزوما یک عاطفه و احساس به حساب نمیآید، اما خب به این فکر کنید که اگر رایلی در آینده – مثل خیلی از انسانهای بالغ – دست به سرکوب احساسات خود بزند، چه اتفاقی میافتد. از سوی دیگر فکر میکنم تماشای نتایج تاثیرگذار یک شوک بزرگ در زندگی هم میتواند جذابیتهای بسیاری داشته باشد.
به عنوان مثال شاید یکی از اعضای خانواده رایلی از دنیا برود. یا مثلا اتفاقی برای رایلی رخ دهد – چیزی شبیه به یک تصادف یا بیماری – که باعث شود اگر دیگر هرگز نتواند هاکی بازی کند. در بسیاری از موارد مرتبط با روانشناسی، افراد پس از مواجهه با یک شوک بزرگ به صورت ناخودآگاه احساسات مختلف خود را سرکوب میکنند و به همین خاطر «شوک» و «سرکوب» خیلی از اوقات باهم یک فرد را تحت تاثیر قرار میدهند.
زمانی که رایلی بخواهد احساسات خود را سرکوب کند، سوال این خواهد بود که کدام عاطفه و احساس بهخصوص کنترل اوضاع را به دست میگیرد؟ اصلا واکنش هریک از احساسات درونی او نسبت به این دگرگونی ذهنی چه خواهد بود؟ آیا قرار است احساسات یک بار دیگر توسط یک قدرت برتر زندانی شوند؟ در هر حال ایدهها و پتانسیل موجود برای درون و بیرون ۳ بینهایت است…
بازیگر رویایی برای نقش شوک: بازیگری که در گذشته بیش از دیگران و به صورت آزادانه درباره مشکلات روانی و شخصی خود صحبت کند، گزینه بسیار مناسبی برای نقش شوک خواهد بود. نامهای بزرگی که در این دسته قرار میگیرند شامل سلنا گومز (که از قضا تجربه قابل توجهی در صداپیشگی برای انیمیشنها دارد)، پیت دیویدسون، زندیا و رایان رینولدز میشود.
نظر شما چیست؟ شما چه ایدههایی برای معرفی عواطف جدید در Inside Out 3 دارید و فکر میکنید کدام یک از مواردی که ما معرفی کردیم شایسته حضور در دنباله بعدی درون و بیرون هستند؟
منبع: The Insider
با قهرمان پس جهان فیفا زدیم! میزگیم فوتبالی با حسن پاجانی
دنباله ای که ساخته شد ی اثر در پبت و اشغال بود که بخاطر موفقیت قسمت اول همه گفتن نگاه کردنس ضرر نداره واقعا جای تعریف نداره همه جا
قبول دارم
همه دوستش داشتن.شما که دوست نداشتی .خوب میتونی ۳,رو نبینی .
۳ هنوز اکران نشده وقتی راجب چیزی آگاهی نداری صحبت نکن
در حقیقت اون موقع قسمت اولش هم چندان موفق نشد، هر چند خیلیا دوست دارن
موفق نشد ؟ من مجبوری رفتم دیدم
همه جا صحبت درون و بیرون بود
انقد ازش صحبت کردن من رفتم دیدم.
با این که بچگونه بود ولی هرچقد
بیشتر درباره اش فکر کنی .
میفهمی آموزنده تر از قبل تو ذهنت پدیدار میشه.
کاملا مشخصه فشار میخوری این انیمیشن بسیا بسیار فوق العاده بود تو اگه میتونه یه همچین چیزی بسازی بیا قمپز در کن
اتفاقا نسخه دوم به اندازه کافی خوب بود و پیچیده تر بود صرفا به اندازه نسخه اول گیرا نبود ، داخلش به خوبی نشون داد که اضطراب چه تاثیراتی میتونه داشته باشه تو زندگی یه نوجوون ، یا اینکه چطور میشه که ما با اضطراب یا یک سری افکار , احساسات خودمون رو سرکوب میکنیم و براشون جایی نذاریم ، تو نسخه دوم حتی به شخصیت خود احساسات هم بیشتر پرداخته شد
تنها مشکل قابل سرزنشی که اثر داشته اینه که اضافه شدن احساسات بخاطر اینکه از همون اول این ایده تماما جزئی ، محدود پیاده شده و خیلی با منطق جور نیست که یکهو یه احساسی اضافه بشه تو یه بازه سنی ، که نویسنده ها با وجود این نقص تمام تلاششون کردن که با پرداختن به مسئله حضور نداشتن یک سری احساسات تو اون بازه سنی رو منطقی کنن که کارشون آسیبی به اثر وارد نکرد و در حد خودش تونست مقابل مشکل تو ذهن مخاطب قرار بگیره
این احساسات که اومدن یعنی این احساسات تو این سن اوج میگیرن 🫂
بله دقیقا ✨
ولی عشق واقعا باحال از اب درمیاد
عشق کیوت بود
می تونن پوچ گرایی رو به تصویر هم بکشن،پوچ گرایی هم یه جور احساسه که منشاش از افسردگیه و خب افسردگی رو ما تو قسمت یک دیدیم و دیدیم رایلی کامل داشت نابود می شد از لحاظ روحی(منظورم قضیه ی برداشتن دزدکی کیف پول مادرش،یواشکی برگشتن به مینه سوتا تا حدی که که احساساتی نداشت و اینا…)حالا ببینین پوچ گرایی می اونه چه جور آسیبی به رایلی می زنه و باعث میشه چه کارایی کنه،معمولا هم وقتی طرف عاشق میشه این افسردگی از بین میره(البته عشق واقعی)پس احتمالا تنها راه نجات رایلی همون کاراکتر عشق باشه و حتی در کنارش احساسات دیگه هم باشن،البته این فلسفه خودم هستش ببینیم پیکسار چه می کنه.
بنازم دقت پشمام
نفرت خیلییی خوشگل بود
احتمال ساخت قسمت ۳ زیاد هستش به دلیل موفقیت درون و بیرون ۲ و اینکه اگه توجه کرده باشین احساس نوستالژی هم لحظاتی توی قسمت دوم بود که نشون میده امیدی برای قسمت ۳ وجود داره. اما نکته ای که هست فعلا نمیشه منتظرش بود چون inside out 1 سال ۲۰۱۶ اومد و ۲ ۲۰۲۴.
چون نسخه اول به حد کافی محبوب نبود خیلی طول کشید تا ساخت قسمت دوم در دستور کار قرار بگیره، اما با توجه به محبوبیت و البته فروش بی سابقه نسخه دوم و اینکه کمپانی ها برای کسب پول هرکاری میکنن، احتمالا زودتر از حد انتظارت شاهد خبر استارت قسمت ۳ داریم.
توی این دهه خبری از نوآوری و داستان جدید مهیج نیست، همه کمپانی ها در حال ادامه دادن داستان ها هستن.
واو منتظرسری ۳ ام میمونم خیلی باحاله
ممم خوشم اومد
چه تنفر خوشگله:|
فعلا همین ۲ کلی احساس جدید داشت
اینا از کجاش در اومد؟
اتفاقا انیمیشن خیلی قشنگی بود هرکی دوست نداره خب نبینه چرا هیت میدین
اتفاقا انیمیشن خیلی قشنگی بود
تنفر و انزجار جفتشون یه کارو انجام میدن😡
تنفر یعنی تو از یه کسی بدت بیاد
ولی انزجار یعنی رایلی مثلا بروکلی که میبینه حالش بد میشه
انتجار برای اینه که از چه چیز هایی بدت میاد اما تنفر یعنی از چه کسایی بدت میاد
به نظرم اگه عشق رو اضافه کنن دیگه نشه کارتون رو با خانواده دید
کاش میشد اعضای بی تی اس هم احساساتش بشن چی میشد اصلا خدابود اون احساس لعنتیش
رضا حالت خوبه؟؟؟ 🤡 🗿 🗿
رضا جان انتظار هر چیزی رو داشتم جز بی تی ای میتونی برام توضیح بدی بی تی اس چه تاثیری رو فیلم خواهد گذاشت؟😂
یعنی رایلی طرفدار اونا می شد؟
رضا به بابات بلو حواسش به خودش باشه اگه داداش هم داری به اون هم بگو…
عام خودم ارمیم ولی فک کنم که یعنی قطعا بد میشه
رضا جان داداش چیزی زدی؟😂
بچه ها من شماره امین ابادو دارم میخواید؟
من بیشتر از احساسات عشق و تنفر خوشم اومد
خیلی خوب میشه اگه بسازن بی صبرانه منتظرم هوراا
اصلا موافق نیستم
عشق مجموعه ای از بسیاری از عواطفه که شامل هیجان، شادی، شرم خجالت و حتی اندوه باشه.
شوک هم یه حالته، احساس نیست
پشیمانی هم خیلی نزدیک به غمه
به نظرم بهتره برای قسمت سوم احساسات رو گروه گروه کنن. مثلا انزجار و تنفر با هم، هیجان و خشم با هم و پشیمانی و غم هم با هم همگروه بشن.
امیدوارم اگه دنباله ی سومش دراومد و عشق هم توش بود روابط همجنس بازی ای توش نبینیم چون از دیزنی و پیکسار چندان بعید نیست. امیدوارم همچین چیزیو شاهد نباشیم
وای برگام اصلا به این فک نکرده بودم😂
خارجیا برای خودشون می سازن این چیزا رو.
عالی
عشق میتونه ویلن بعدی داستان باشه.
تاثیر انیمه: پیشبینی حرکت های بعدی در هر فیلم و سریال🗿
یو آر انیمه فن 🗿🤝
یو آر عشقعلی
عشق بیاد که داستان زیر و رو میشه
هعی واقعا باحال بود با اینکه ندیدمش….
هعی واقعا باحال بود با اینکه ندیدمش….مزهییخر قندخون و ف زده است بخواهید به عنوان
خیلی دوست دارم که رایلی یک داداش یا برادر داشته باشه که پدر مادرا بهش اهمیت ندن و تنفر همه چیو مدیریت کنه . اینجوری خیلی باحال میشه
اره خوب میشه مثلا تو قسمت ۳ یک برادر ب دنیا بیارن ک رایلی بهش حسادت کنه و بعد کم کم از داداشش تنفر پیداکنه
داداشا زیاد بچه رییس دیدید؟
اول کاش بینگ بونگ(دوست خیالی رایلی که فیل بود)نقش مهمتری در ۳نسبت به۲داشته باشه. بله
دوم اینکه تو فیلم وقتی رایلی داشت وارد مسابقه هاکی میشد به یه پسری برخورد کرد اون پسر تو سه تیکه فیلم دیدم که دنبال رایلی بود و عشق میتونه احساس خوبی برای درون بیرون۳باشه البته اگه پسره دوباره پیداش بشه
سوم اینکه عشق میتونه یه موضوعی رو که جدیده به فیلم بیاره
چهارمین اینکه حس کنجکاوی( فضولی)هم میتونه خوب باشه
ببین واقعا با شخصیت عشق موافقم ولی در کل توی دو هم شخصیت ها مناسب بود ولی سه واقعا چون اون دختر بزرگتر میشه بلاخره باید عشق تنفر اینا هم داشته باشه موافقا لایک
خودمم باورم نمیشه من الان پونزده سالمه ولی هنوز دارم درون و بیرون رو نگاه میکنم
تو تازه باید تو این سنت اینارو ببینی انقد هم بزرگ نشدی این حرفو میزنی😂😂
کامنت های ملت : این دفعه باید رایلی شکست عشقی بخوره بعد با محسن لرستانی بده ۶🤣
سلام
به نظر من که عالیی هستش۰
حس ماجراجویی یا همون فوضولی خودمون هم میتونه جذاب باشه….🤔🙂
واقعا تنها انیمیشنی هست که به خوبی احساسات رو نشون داده کلا ما توی زندگی عادی هزارتا احساس داریم که خیلی هاش برامون ناآشناست ولی این انیمیشن احساسات رو به خوبی بهمون نشون داد و خدایی تنها انیمیشن دیزنی هست که خیلی دوستش دارم
همشون چرتن.
استثنا این یدونه پچگونه بود ولی پر معنا.
به نظرم فیلم خیلی خوبیه و پر از معنیه اومدید وارم قسمت ۳ زود تر بیاید جالب بود
بدک نیست
بدک نیست خوبه ایده شون
بهترین شخصیت فیلم قسمت دوم pouchy بود یا همون کیفولی خودمون😂
خداییش یکی از خلاقانه ترین شخصیت ها بود😂
خیلی انیمیشن قشنگه💚💙💗❤️💜 ولی به نطر من کارکتر عشق رو یه جور دیگه می سازن
چون من قبلا کلیپش رو دیدم و میگم
حتما کسایی که ندیدنش حتما ببینن
و از قسمت اول شروع کنن
چون بفهمن که چطوری هست
فکر نمیکنم عشق باشه. به جاش چیز دیگه ای رو وارد داستان میکنن چون به بلوغ داره میرسه. امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید.
چی میگی داداش تو زیادی داری منحرف میشی منظورت عادت ماهانس که باید بگم خب اون احساسات نیست!-_-
گارفیلد ۲۰ سال طول کشید تا قسمت جدید بیاد حالا اینو هر ماه قسمت انگار قسمت جدیدش میاد 🗿🤝 دمدم گرم
باحال میشه فک کنم سری جدیدش😜🤪
خوب میشد اگه شخصیتای شیطان کش هم اضافه بشت
رایلی عاشق یکیشپن می شه بخاطر قدرت شیطان کشا دبیرشون خیلی لهمیت نی ده رایلی حسودیش می شه ازش متنفر می شه
حالت خوشه داش؟
داداش تروخدا دیگه انقد انیمه نبین
یه بار تو عمرم انیمه دیدم زدن تو سرم
فکر کردم که اونا تو سرشونه یه دفعه نرم انیمه ج*** ببینم ولی الان کاملاً متوجه شدم که ۹۹.۹۹% کسایی که انیمه دیدن سرنوشت شون اینجور شده.
خب شیطان بیاد رایلی رو بکشه بعد تانجیرو هم بیاد شیطان رو بکشه. داستان اینجوری خوبه ؟ این انیمیشن فقط برای شناختن احساساته.
راز مخفی هم شاید بیاد
فقط دو تا احساسش معلوم هست😐
بهترین فیلمی بود ک باش حال کردم
اااا
سلام
به نظرم باید من احساس منطق هم بزارن من دوست دارم
جالبه چون وقتی احساسات پدر و مادر را نشون میده اضطراب و بقیه احساساتی که در قسمت ۲ بود وجود نداشتند
منطقیه چون با افزایش سن حس هایی مثل حسادت و کسالت و… در بیشتر آدم ها خیلی کمرنگ تر میشه. نه در همه ولی در خیلیا اینجوریه
دروغ
پچه ها این فنمید است اخه
به نظر من بهترین فیلم ی است که دیدم و حتماً درون و بیرون ۳ هم نگاه میکنم به کسی هم ربطی نداره
مورد توجه دوستان گل
خداوکیلی کاش زودتر بسازنش دلم میخواد تا زمان مرگ نوه ی رایلی درون و بیرون ادامه داشته باشه حتی تا ۱۰۰ سالگی نتیجه ی نوه ی رایلی
جذاب میشه