انیمه های برتری که در آن شخصیت منفی برنده شد
انیمه ها همیشه با پیروزی شخصیت اصلی داستان در برابر کاراکترهای شرور به پایان نمیرسند. مطابق هر داستان، برنده شدن قهرمانها همیشه قابل انتظار است، اما رسیدن شخصیتهای منفی به آنچه که میخواهند هم یک چیز عمومی است که در نهایت باعث میشود کاراکتر در درجات مختلف شکست بخورد.
جواب سوال اینکه چرا قهرمانها شکست میخورند، از داستانی به داستان دیگر متفاوت است. درست مثل دیگر مدیومها، اگر قرار بر تاکید روی ذات نامیدکننده داستان باشد، شخصیت منفی یک انیمه میتواند در داستان برنده شود. گاهی اوقات تلفات ناشی از پیروزی فرقی با شکست ندارد (که به اصطلاح پیروزی پیرهی نام دارد)، اما گاهی پیش میآید که ویلنها به خاطر مسیر داستان برنده شوند. این موضوع هر طور که باشد، انیمه های زیادی وجود دارند که در نهایت شخصیتهای شرور را پیروز داستان میکنند و بعضی از آنها ارزش دیده شدن را دارا هستند. با معرفی این آثار همراه مجله بازار باشید.
۱۰- Berserk
درستترین مثال برای موضوع این مقاله به انیمه Berserk برمیگردد که در سال ۱۹۹۷ پخش شد. شخصیت Griffith گروه Band of the Hawk را در جستجویش برای قدرت فدا میکند تا به God Hand Femto تبدیل شود. انیمه بدون هیچ توضیح اضافهای در این شرایط به اتمام میرسد. حتی در طول مانگا، Griffith به خاطر جرایم خود هیچ مجازاتی نشده است. هرچقدر که داستان جلو میرود، هیچ جوابی درباره این سوال مطرح نمیشود.
۹- Hellsing Ultimate
انیمه دیگری که با پیروزی ویلنها در داستان به پایان میرسد، Hellsing Ultimate محصول سال ۲۰۰۶ است. اعضای سازمان Millennium و شخصیتهای شرور این انیمه برای از بردن Alucard یکی از بزرگترین جنگهای تاریخ را آغاز میکنند. در حالی که Millennium کاملا شکست خورده است، آنها همچنان موفق شدند تا جنگی پر زد و خورد را آغاز کرده و با استفاده از Schrödinger، به زندگی Alucard خاتمه دهند. ۳۰ سال بعد، Alucard برمیگردد و سازمان Millennium که از جنگ با Hellsing خارج شده است، در بهترین حالت توانسته یک پیروزی پیرهی را برای قهرمانانش رقم بزند.
۸- Shaman King
در اکثر داستانها، شخصیتهای شرور به این خاطر برنده شدند که غیرقابل توقف هستند. بهترین مثال در این زمینه انیمه Shaman King، محصول سال ۲۰۲۱ است. Hao از همان ابتدا به قدری قوی بود که هیچکس نمیتوانست در یک نبرد عادلانه شکستش دهید. همانطور که انتظار میرفت، تبدیل شدن این شخصیت به Shaman King بلامانع بود. تنها دلیلی که هیچکس در این انیمه از بین نرفت، این بود که Hao از نسلکشی بشریت منصرف شد. بعید است که Hao دوباره به یک ویلن تمام عیار تبدیل شود، اما انتظار نمیرفت که این انیمه قهرمانانش را تا این اندازه تغییر دهد.
۷- Cyberpunk: Edgerunners
یکی دیگر از انیمه هایی که شخصیت شرور شکستناپذیری را پیروز میدان میکند Cyberpunk: Edgerunners است که در سال ۲۰۲۲ به نمایش گذاشته شد. David و گروه مزدورش رفته رفته خشم بیشتری را از طرف شرکت Arasaka Corporation به سمت خود معطوف میکنند. زمانی که فکر میکنیم مسیر آنها به سمت پیروزی تقریبا هموار شده است، Adam Smasher، یکی از آنتاگونیستهای بازی Cyberpunk 2077 از ناکجا پیدا میشود تا David و سایر دوستانش را نابود کند. از آنجا که این انیمه پیشدرآمدی بر بازی Cyberpunk 2077 است، طبیعی است که شرکت Arasaka دست نخورد و شخصیت Adam Smasher زنده بماند، اما از بین رفتن تمام کاراکترهای مهم این انیمه چیزی به جز ناراحتی برای تماشاگران به ارمغان نخواهد آورد.
۶- Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans
احتمال اینکه داستان یک انیمه با پیروزی ویلنها و تبدیل شدن آنها به شخصیتهای مثبت داستان به اتمام برسد هم وجود دارد، درست مثل انیمه Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans که در سال ۲۰۱۵ پخش شد. با وجود بیشترین تلاشها، Tekkadan به صورت کامل توسط Rustal و Arianrhod Fleet از بین میرود، اما با گذشت زمان، Rustal تمام اصلاحاتی که Tekkadan خواهان انجام آن بود را اجرا کرد. گفته میشود که Rustal این کار را از روی عملگرایی خود انجام داده است، اما اینکه ببینیم تمام خواستههای شخصیتهای مثبت داستان توسط یک ویلن و بدون هیچ عواقبی شوند، این انیمه را با شرایط بدی به اتمام میرساند.
۵- Code Geass
از دیگر انیمه های قابل توجهی که ویلن در تمام مقاطع بر شخصیتهای اصلی پیروز میشود، میتوان به محصول سال ۲۰۰۶ یعنی Code Geass اشاره کرد. با انجام کارهایی بسیار عجیب، کاراکتر Lelouch در آخرین بخشهای Code Geass به یک ویلن کامل بدل میشود. جذابیت همهچیز به زمانی برمیگردد که در پایان متوجه میشویم Lelouch دنیا را علیه یک دشمن مشترک متحد کرده و با مرگ خود، دوران صلح را رقم زده است. چیزهایی وجود دارد که مزاحم روند انیمه میشوند، اما همچنان میتوان از آن به عنوان یک مثال عالی در تبدیل یک شخصیت شرور به عنوان کاراکتری مثبت یاد کرد.
۴- Devilman Crybaby
مانگاهای Devilman یک مثال کلاسیک از محصولاتی هستند که شخصیت منفی پیروز داستان میشود. ۵۰ سال بعد و در سال ۲۰۱۸، این موضوع به بهترین شکل در انیمهای با نام Devilman Crybaby به تصویر کشیده شده است. درست مثل مانگا، Devilman Crybaby داستان Akria را دنبال میکند که تمام عزیزانش توسط شیطان نابود شدند. Akira نهتنها باید مقابل نیروهای شیطان مبارزه کند، بلکه باید جلوی نابودی زمین توسط خدا را هم بگیرد! هیچ راهی وجود ندارد که پیروزی ویلنها در Devilman Crybaby را نادیده بگیریم یا سعی در توجیه آن داشته باشیم. این انیمه با آوردن داستان به دنیای مدرن، بهترین کار را در زمینه اینچنینی انجام میدهد.
۳- The End of Evangelion
انیمه The End of Evangelion از دیگر محصولات قدیمی با داستانی شبیه به دیگر ساختههای معرفی شده است. ویلنهای این انیمه با نام SEELE، میخواهند تمام بشریت را از طریق انفجاری با نام Third Impact نابود کنند. با وجود تلاشهای Shinji، این انفجار توسط SEELE انجام شده و تمام دنیای این انیمه به جز شخصیتهای Shinji و Asuka نابود میشوند. در حالی که مشخص نیست SEELE به تمام خواستههای خود رسیده است یا نه، اما انیمه با شکست خوردن قهرمانان داستان به اتمام میرسد و تا زمانی که انیمه Rebuild of Evangelion دچار تغییر نشود، به همین شکل باقی میماند.
۲- Panty and Stocking with Garterbelt
پایانهای دارای پلات توییست یک راه بسیار راحت برای پیروز شدن شخصیتهای شرور فراهم میکنند. میتوان از انیمه Panty and Stocking with Garterbelt که در سال ۲۰۱۰ پخش شد، به عنوان بهترین نمونه یاد کرد. پایان این انیمه ظاهرا خیلی سرراست است و به نظر میرسد که قهرمانان داستان، شخصیتهای شرور را نابود کردند، اما ناگهان Stocking شخصیت Panty را از بین برده و مشخص میشود که یک شیطان است، سپس بدن Panty را به ۶۶۶ قطعه تقسیم و در سراسر دنیا پخش میکند. به طور کل، هرآنچه که قهرمانان داستان انجام دادند خنثی میشود، اما ذات داستان به نوعی است که نمیگذارد ویلنها به عنوان برنده شناخته شوند.
۱- Puella Magi Madoka Magica – The Movie: Rebellion
از دیگر انیمه هایی که شخصیت شرور را با توییستهای داستانی به برنده تبدیل میکنند، میتوان به انیمه Puella Magi Madoka Magica – The Movie : Rebellion اشاره کرد که در سال ۲۰۱۳ پخش شد. در حالی که به نظر میرسد Kyubey تنها ویلن این انیمه است، اما مشخص میشود که در تمام این مدت، Homura مغز متفکر بوده و از اتفاقات داستان استفاده کرده تا در نقش یک خدا، واقعیت را بازنویسی کند و در کنار Madoka باشد. قرار دادن Homura در نقش ویلن اصلی مسیر این فرانچایز را تغییر داد و این محصول را به یکی از بهترین انیمه ها تبدیل کرد که ویلن آن برنده داستان است.
نظر شما در مورد آثار معرفی شده چیست؟ آیا شخصیتهای منفی را کاراکترهای جذابتری دانسته و موافق پیروزی آنها هستید؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
منبع: Screenrant
اگر دختر گیمر و پسر استریمر ازدواج کنند چی میشه؟ میزگیم با سایه و حمید
نظرات