خدایان مصری در بازی بعدی سری God of War
اخبار بازی انتخاب سردبیر برترین‌ها بهترین بازی‌‌ها

خدایان مصری که پتانسیل حضور در بازی بعدی سری God of War را دارند

پس از نابود کردن پانتئون یونان و نورس در قالب بازی‌های سری God of War، شایعه شده که اثر بعدی این مجموعه به سراغ اساطیر مصر خواهد رفت. در این مطلب ۱۰ خدای مصری را معرفی می‌کنیم که احتمالا در بازی جدید سری خدای جنگ با آن‌ها مواجه خواهیم شد.

آخرین بازی منتشر شده از سری گاد اف وار یعنی God of War: Ragnarok، با یک پایان باز به آخر رسید. در حالی که هنوز بازی بعدی خدای جنگ به صورت رسمی معرفی نشده، اما شایعات مطرح شده خبر از سفر کریتوس به مصر و دنبال کردن مسیر تیر می‌دهند. پانتئون مصر پر است از خدایان جالب و موجودات اساطیری و شگفت‌انگیز. همان‌طور که انتظار می‌رود، کریتوس و احتمالا فرزندش یعنی آترئوس با بسیاری از خدایان و الهه‌های مصر مبارزه کرده و در این بین ممکن است متحدانی هم پیدا کنند. در چنین شرایطی، سوالی که ذهن طرفداران را به خود مشغول کرده، این است که در صورت جریان داشتن بازی بعدی سری God of War در مصر، کدام خدایان در این اثر حضور خواهند داشت؟

در صورتی که در قبال اساطیر مصر رویکردی مشابه یونان و نورس دنبال شود، احتمالا چندین بازی از سری گاد اف وار با محوریت این پانتئون منتشر خواهد شد. به این واسطه استودیو سانتا مونیکا فرصت‌های زیادی برای استفاده از خدایان مصری و تفسیر آن‌ها به شیوه خود در اختیار خواهد داشت. با مجله بازار و معرفی خدایان مصری که احتمالا در بازی جدید سری God of War حضور دارند، همراه باشید.

را (خدای خورشید)

خدایان مصری در بازی بعدی سری God of War

کریتوس باری دیگر با خدای خدایان مواجه خواهد شد

را یا رع، به عنوان خدای خورشید و خدای خالق مصر شناخته می‌شود. در صورت استفاده از این خدا در بازی گاد اف وار، او به جای یک خدای خیر‌خواه، باید به عنوان یک ظالم پارانوئید به تصویر کشیده شود. را خود را تنها عاملی که از فرو‌پاشی کیهان جلوگیری می‌کند، می‌داند. کریتوس می‌تواند نیروی مخربی باشد که تمام دستاوردهای خدای خورشید را نابود کند. خدای جنگ یونانی به هر جا که می‌رود با خود هرج و مرج و ویرانی به همراه می‌برد، در نتیجه او با نظمی که را به وجود آورده در تضاد است. را با تکیه بر خورشید می‌تواند به شکل‌های مختلف به کریتوس و سایر دشمنانش حمله کند.

معرفی بهترین شخصیت‌های تاریخ ویدیو گیم | کریتوس از God of War

نبرد بین را و کریتوس می‌تواند یک باس فایت هیجان‌انگیز و تماشایی باشد که به طور مداوم محیط آن تغییر کرده و در جریان آن شاهد طوفان‌های خورشیدی و سایر حملات مبتنی بر خورشید باشیم. روند مبارزه در چنین میدان نبردی غیر‌قابل پیش‌بینی خواهد بود و حتی احتمال شکست و کشته شدن خدای جنگ یونانی وجود دارد.

ست (خدای آشوب و صحرا)

خدایان مصری در بازی بعدی سری God of War

نبرد با خدای صحرا در بیابان‌های مصر

ست، خدای هرج و مرج، آشوب، صحرا و طوفان است که به عنوان تجسمی از ویرانی به تصویر کشیده می‌شود. ست که صرفا به دنبال قدرت و برتری است، هیچ توجهی به نظم نداشته و تمایل دارد که هر چیزی در مسیرش قرار می‌گیرد، حتی برادرش ازیریس را نابود کند. در نبرد با کریتوس، ست می‌توان دشمنی غیر‌قابل پیش‌بینی باشد که دائما تغییر حالت داده و با فراخواندن طوفان‌های شن، روند مبارزه و میدان جنگ را به نفع خود تغییر دهد.

در طول مبارزه با کریتوس، ست می‌تواند با استفاده از طوفان از خود محافظت کند. همچنین او می‌تواند با مخفی شدن در طوفان و ظاهر شدن در پشت کریتوس، به شکل غافلگیر‌کننده‌ای از هر جهت به خدای جنگ یونانی حمله کند. در چنین شرایطی کریتوس باید حرکات ست را پیش‌بینی کرده و حدس بزند که خدای طوفان از کجا حمله خواهد کرد. ست ماهیت سادیستی خود را با بازی روانی و طولانی کردن نبرد نشان می‌دهد که این امر به خشم خدای جنگ منجر می‌شود.

سخمت (الهه جنگ و طاعون)

خدایان مصری در بازی بعدی سری God of War

سخمت تمایل شدیدی به خون و خون‌ریزی دارد

سخمت، الهه جنگ و طاعون و تجسم ظلم، بی‌رحمی و خون‌خواهی است. او به عنوان مظهر جنگ و ویرانگر دشمنان رع شناخته می‌شود. سخمت خشم غیر‌قابل کنترلی داشته و عطش سیری‌ناپذیرش نسبت به جنگ، او را به جلو هدایت می‌کند. در بازی بعدی سری God of War، سخمت می‌تواند به عنوان یک دشمن سر‌سخت و چالش‌بر‌انگیز عمل کند. به خصوص در حالت شیر، سخمت می‌توان به شکل بی‌امان و پشت سر هم به خدای جنگ یونانی حمله کند. در این حالت سخمت سرعت و قدرت استثنایی داشته و می‌تواند با چنگال‌ها و دندان‌های خود آسیب شدیدی به کریتوس وارد کند.

علاوه بر قدرت‌های فیزیکی، سخمت دارای بیماری است که می‌تواند کریتوس را به مرور از پا در بیاورد. علاوه بر این قدرت‌های شفا‌بخش و داروهایی که سخمت در اختیار دارد، موجب می‌شوند که او بتواند در طول مبارزه سلامتی خود را احیا کند. هدف سخمت تنها پیروزی نیست، او میل شدیدی به کشتار و قتل عام دارد، در نتیجه حریفی بسیار خطرناک و بی‌رحم برای کریتوس خواهد بود.

سوبک (خدای تمساح‌ها و نیل)

خدایان مصری در بازی بعدی سری God of War

سوبک حریفی سر‌سخت برای مبارزه

سوبک خدای تمساح‌ها و رود نیل محسوب می‌شود. مهم‌ترین جنبه او، قدرت فیزیکی بسیار بالا است. در بازی بعدی سری God of War، سوبک می‌تواند به شکل یک گنجگوی بسیار بزرگ و کروکودیل مانند با فلس‌های نفوذ‌ناپذیر و دندان‌های عظیم ظاهر شود. قدرت‌های جادویی سوبک موجب می‌شوند که او حریف قدرتمندی برای کریتوس باشد. علاوه بر حملات فیزیکی، او می‌تواند به کمک آب به دشمن خود حمله کرده و با تکیه بر توانایی‌های محافظتی‌اش ضربه‌های خدای جنگ یونانی را دفع کند.

سوبک با فرمان دادن به امواج دریا و جزر و مرد، قادر است سیلاب‌هایی را جاری و کنترل میدان نبرد را در اختیار بگیرد. به این واسطه سوبک می‌تواند کریتوس را به زیر آب کشیده و دست بالا را در مبارزه داشته باشد. سوبک خدایی مغرور و خشن است که از این بابت می‌توان او را شبیه به ثور از بازی God of War: Ragnarok دانست. به همین دلیل سوبک، کریتوس را به عنوان یک فرد ضعیف می‌داند که لیاقت به چالش کشیدن او را ندارد. مبارزه بین سوبک و کریتوس بدون شک تجربه‌ای هیجان‌انگیز همراه با ویرانی و ضربات سنگین خواهد بود.

آنوبیس (خدای مردگان)

خدایان مصری در بازی بعدی سری God of War

آنوبیس خدایی که می‌تواند با احضار مردگان با کریتوس مبارزه کند

آنوبیس که به عنوان خدای مردگان و زندگی پس از مرگ شناخته می‌شود، به شکل یک شخصیت منفی مرسوم عمل نمی‌کند. با این حال فرار‌های مکرر کریتوس از مرگ، نقض نظم طبیعی محسوب شده و آنوبیس برای محافظت از آن باید با کریتوس مواجه شود. در چنین شرایطی آنوبیس برای کشتن خدای جنگ یونانی و کریتوس برای بقای خود مبارزه می‌کنند. 

بهترین بازی‌های پدر و فرزندی که باید تجربه کنید

توانایی‌های آنوبیس حول محور کنترل مردگان می‌گردد و او می‌تواند با احضار ارواح، کریتوس را به چالش بکشد. به این واسطه او می‌تواند دیگر خدایان را وارد نبرد کرده یا با استفاده از ارواح دوستان کشته شده کریتوس، به لحاظ روانی او را تحت تاثیر قرار دهد. در طول مبارزه با کریتوس، آنوبیس می‌تواند روح خدای جنگ یونانی را تحت تاثیر قرار داده و با تضعیف او، قدرت خود را افزایش دهد. مبارزه با آنوبیس بدون شک برای کریتوس چالش‌برانگیز بوده و می‌تواند او را با تردید‌ها و سوالات زیادی مواجه کند. 

توث (خدای دانش و جادو)

خدایان مصری در بازی بعدی سری God of War

توث با دانش و استراتژی کریتوس را به چالش می‌کشد

توث یا تحوت به عنوان خدای دانش و جادوگری، برای به چالش کشیدن کریتوس روی حیله‌گری تکیه می‌کند. او خدایی مغرور مثل هرمس یا هیمدال خواهد بود که در نهایت همین امر او را نابود می‌کند. در نبرد مستقیم توث رقیبی برای کریتوس محسوب نمی‌شود، در عوض با استراتژی‌های مختلف می‌تواند خدای جنگ یونانی را به چالش بکشد. او برای هر شرایطی، قدم بعدی‌اش را پیش‌بینی کرده و سعی می‌کند با هدف تضعیف کریتوس، او را به سمت تله‌ها هدایت کند.

نبرد با توث سخت و دشوار خواهد بود، زیرا او با کریتوس آشنایی کامل داشته و هر حرکتش را پیش‌بینی می‌کند. خدای دانش می‌تواند با انواع طلسم‌ها واقعیت را تغییر داده تا کریتوس را در موقعیت شکست قرار دهد. توث به واسطه دانش و جادوی خود خدا جنگ یونانی را دست‌کم گرفته و به همین دلیل شکست را تجربه می‌کند.

نیث (الهه جنگ و شکار)

خدایان مصری در بازی بعدی سری God of War

نیث خدایی که برای محافظت از فرزندان خود با کریتوس مبارزه خواهد کرد

نیث را می‌توان نمونه مصری فریا دانست. او به عنوان مادر خدایان شناخته شده و از آن‌ها در برابر تهدید‌های مختلف محافظت می‌کند. نیث نقش مهمی در اساطیر داشته و به عنوان الهه بافندگی، مسئول مومیایی کردن مردگان است. بسته به تصمیمات و اقدامات کریتوس، نیث می‌تواند یک متحد قدرتمند یا دشمنی مرگبار باشد.

نیث روی جنبه استراژیک جنگ تمرکز داشته و وظیفه برنامه‌ریزی حرکات و صادر کردن دستورات را دارد. اما این به معنای عدم بر‌خورداری از مهارت‌های مبارزه نیست. دو کمانی که نیث در اختیار دارد نشان از مهارت‌های او در زمینه تیراندازی دارند. همچنین او می‌تواند به کمک مومیایی‌ها به کریتوس حمله کند. به این واسطه نیث قادر است فاصله خود را حفظ کرده و از راه دور به خدای جنگ یونانی آسیب بزند.

آپوفیس (خدای آشوب و نابودی)

خدایان مصری در بازی بعدی سری God of War

آپوفیس ماری که دشمن خدایان است

آپوفیس مخالف رع بوده و نماد هرج و مرج و تاریکی است. این موجود مار شکل چیزی جز نابودی و ویرانی کل جهان نمی‌خواهد. کریتوس ممکن است که با آپوفیس دشمنی نداشته باشد، اما مطمئنا در مسیر خود با این خدا مواجه خواهد شد. مار رود نیل به لحاظ ابعاد یک دشمن عظیم‌الجثه است، اما به بزرگی مار میدگار نخواهد بود. کریتوس که سابقه مبارزه با دشمنان غول‌پیکر را دارد، در مبارزه با آپوفیس با چالش تازه‌ای رو‌برو می‌شود.

مبارزه با آپوفیس بر سر بقای دنیا است و کریتوس با تمام توان در آن شرکت خواهد کرد. شکست از آپوفیس به معنای نابودی کل جهان است، بنابراین خدای جنگ یونانی برای مبارزه با این مار ممکن است با سایر خدایان مصری متحد شود. آپوفیس از بدن عظیم‌الجثه خود برای در هم شکست بدن کریتوس استفاده کرده و با استفاده از سم برای کشتن او تلاش می‌کند. به همین دلیل کریتوس باید مراقب هر حرکت خود باشد.

تاورت (خدای حفاظت و تولد)

خدایان مصری در بازی بعدی سری God of War

تاورت با هدف محافظت از بقیه با کریتوس مبارزه می‌کند

تاورت خدایی کمتر شناخته شده است که به شکل یک اسب آبی با پاهای شیر و دم تمساح ترسیم می‌شود. تعهد او به محافظت موجب شده که یک خدای آرام نبوده و هر لحظه آماده جنگیدن باشد. در کنار قدرت زیادی که تاورت داشته، به کمک هر یک از بخش‌های گرفته شده از حیوانات مختلف، او می‌تواند به شکل‌های متفاوتی مبارزه کند.

تاورت احتمالا به شکل مستقیم با کریتوس وارد نبرد می‌شود. اسب‌های آبی به واسطه قدرت آرواره‌های خود شناخته می‌شود، در نتیجه تاورت می‌تواند در کنار ضربات مهلک، با دندان‌های خود آسیب شدیدی به کریتوس وارد کند. حس عدالت‌خواهی و تمایل تاورت به محافظت از دیگران باعث می‌شود که کریتوس را یک تهدید ببیند، تهدیدی که باید از بین برود.

مونت (خدای جنگ)

خدایان مصری در بازی بعدی سری God of War

تقابل دو خدای جنگ در بازی بعدی گاد اف وار

مونت یکی دیگر از خدایان جنگ مصر بوده، اما بر‌خلاف نیث، این ایزد با سر شاهین، نشان‌دهنده روح فاتح فراعنه است. مونت به لحاظ قدرت بدنی مشابه سوبک بوده، اما از سرعت و چابکی بیشتری بر‌خوردار است. او روحیه تهاجمی داشته و با ضربه زدن به کریتوس از زوایای مختلف سعی می‌کند همتای یونانی خود را از پا در بیاورد. مونت روحیه شجاعت و جنگاوری را در پیروانش زنده می‌کند، در نتیجه احتمالا در جنگ با کریتوس آن‌ها را به همراه خواهد داشت.

معرفی بهترین بازی‌های نیمه جهان باز

مبارزه کریتوس با مونت آزمونی برای استقامت و قدرت خدای جنگ یونانی محسوب می‌شود. پیروان و سربازان مونت به کریتوس حمله می‌کنند تا با خسته کردن او، زمینه حمله مونت فراهم شود. احتمالا پیش از آن که کریتوس بتواند به مونت ضربه بزند، خدای جنگ مصری فرار کرده و بازیکنان را مجبور به تعقیبش می‌کند. انتظار می‌رود که نبرد بین مونت و کریتوس طولانی‌ترین مبارزه بوده و در چندین مرحله دنبال شود.

جمع‌بندی

پانتئون مصدر مملو است از خدایان و موجودات اساطیری. به همین دلیل خدایان حاضر در بازی احتمالی سری God of War به همین موارد محدود نشده و ممکن است شاهد هورس، ایزیریس و ایسیس باشیم. در حالی که بسیاری از خدایان مصری با کریتوس مبارزه خواهند کرد، تعدادی از آن‌ها در ادامه مسیر به او کمک می‌کنند. نظر شما در مورد استفاده از اساطیر مصر در بازی بعدی خدای جنگ چیست؟ آیا از مواجه کریتوس با خدایان مصری استقبال می‌کنید؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

منبع: Comicbook


سام صابری و فیفا در دل کویر – قسمت سوم

سام صابری و فیفا در دل کویر - قسمت سوم ‪@samsaberi‬

Loading

تگ ها

نظرات

اشتراک در
اطلاع از
guest
4 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
عارف صفری
پاسخ

اصلا سازنده هه گفتن قراره تو یونان باشه

امیر
پاسخ

حوروس خدای آسمان رو نگفتی عزیز اونم جزء خدایان قدرتمند مصره

Hector
پاسخ

خدای جنگ مصر با خدای مردگان جالب میشه خدای مردگان مصر میتونه یسری کرکترا که کریتوس قبلا کشته رو بیاره جالب میشه

Chiter
پاسخ

در هر صورت این خدایان هم شبیه به بقیه خدایان نورث و یونان هستند نه از نظر شکل و قیافه بلکه از نظر شخصیتی و خدای چیزی که هستند