جایگزین شبیهساز RPCS۳ برای اجرای بازیهای PS۳ روی اندروید معرفی شد
شبیهسازی پلیاستیشن ۳ روی گوشیهای اندرویدی سالها مثل یک رویای غیرممکن به نظر میرسید، اما توسعهدهندهی شبیهساز RPCS۳ برای کامپیوترهای شخصی، اوایل سال جاری میلادی نسخهی اندرویدی آن را با نام RPCS۳-Android منتشر کرد. این شبیهساز واقعا توانایی اجرای بازیهای پلیاستیشن ۳ را داشت و در مدت زمان کوتاهی بهبودهای زیادی را تجربه کرد.
شبیهساز RPCS۳-Android برای اولین بار موفق شد به شکلی چشمگیر امکان اجرای بازیهای پلیاستیشن ۳ را روی گوشیهای هوشمند فراهم کند. این شبیهساز که هنوز در مراحل اولیه توسعه قرار داشت، بهسرعت بهبود یافته و ویژگیهای متعددی به آن اضافه شدند. از جمله مهمترین آنها میتوان به پشتیبانی از کنترلرهای بلوتوثی در نسخهی آلفا ۶ اشاره کرد که در تاریخ ۲۴ مارس از طریق صفحه گیتهاب توسعهدهنده در دسترس قرار گرفت. پیش از این، اپلیکیشن RPCS۳-Android تنها از برخی کنترلرهای USB-C و برخی مدلهای خاص پلیاستیشن پشتیبانی میکرد، اما به لطف آپدیت جدید، امکان استفاده از مجموعه گستردهتری از کنترلرهای موبایلی و کنسولی فراهم شد. بهعنوان مثال، کنترلر ایکسباکس بهراحتی قابل شناسایی و استفاده بود، هرچند گزینهای برای تغییر چیدمان دکمهها یا غیرفعالسازی کنترلر مجازی روی صفحه وجود نداشت. با این حال، با توجه به عمر کوتاه این اپلیکیشن، پیشرفتهای آن چشمگیر و نویدبخش آیندهای پربار برای این شبیهساز بود که متاسفانه اینطور نشد. توسعهدهنده شبیهساز RPCS۳-Android اخیرا تصمیم گرفت استفاده از این اپلیکیشن را متوقف کند، اما خوشبختانه حالا با جایگزینی که ظاهر آشنایی دارد بازگشته است.
توسعهدهندهی اپلیکیشن RPCS۳-Android بهتازگی یک اپ جایگزین را با نام RPCSX-UI-Android منتشر کرده است. این نسخه در واقع همان RPCS۳-Android است که فقط تغییر نام داده و رابط کاربری کاملا مشابهی دارد. میتوانید مقایسهی آنها را در تصویر زیر مشاهده کنید.
در مجموع، تجربهی کاربری با این اپ جدید کاملا مشابه اپ قبلی است. یعنی برای اجرای شبیهساز همچنان نیاز به نصب فرمور پلیاستیشن ۳ دارید و بازیها در قالب فرمتهای ISO و PKG پشتیبانی میشوند. این اپ همچنین از گیمپد مجازی و کنترلرهای فیزیکی پشتیبانی میکند. مانند نسخهی نهایی شبیهساز RPCS۳-Android، دکمهی خانهی مجازی نیز وجود دارد که امکان دسترسی سریع به سیوها، میانبر اسکرینشات، ضبط ویدیو و موارد دیگر را فراهم میکند. با این حال، اپلیکیشن جدید برخی بهینهسازیها و رفع باگهایی را به همراه دارد که در نسخهی نهایی اپ قبلی وجود نداشتند.
این اپ جایگزین تنها یک هفته پس از توقف توسعهی شبیهساز RPCS۳-Android عرضه شده و توسعهدهنده نیز به پروژهی RPCSX پیوسته است. به هر حال، اگر به دنبال بهروزرسانی و بهبود هستید، بهتر است به اپ جدید مهاجرت کنید چون نسخهی قدیمی دیگر پشتیبانی نخواهد شد.
همچنین باید تاکید کرد که این شبیهساز قدرتمند هنوز در مراحل ابتدایی توسعه قرار دارد. بنابراین اگر بازی محبوبتان بهخوبی اجرا نمیشود (یا اصلا اجرا نمیشود) یا گوشیتان داغ میکند، زیاد تعجب نکنید.
منبع: Notebookcheck
همه یوتیوب فارسی رو جاج کردیم! میزگیم با پیکسی پریسا
این فوق العاده هست
آیا میتوانیم بلاخره تجربهgta iv وحتی gta v را روی گوشی داشته باشیم
بعید میدونم سی پی یو و گرافیک گوشی توانایی اجرای چنین بازی هایی داشته باشند چون خیلی سنگین با گرافیک بالا هستند شاید بازی های سبک تر کنسول رو بشه
البته باز هم به سخت افزار گوشیت مرتبط هستش که بالا نوشتم موارد مورد نیاز رو.
Gta Iv که اومده ولی گوشی بسیار قدرمتند میخواد (خیلی قوی) اسنپ دراگون نسل ۷ میخواد حداقل ۸ گیگ رم و در رابطه با Gta V باید بگم فک نکنم به زودی چون خود PS۳ داشت به زور اجراش میکرد و حتا اگه عرضه بشه برای گوشی های پرچم دار خاص عرضه بشه
نسل۷ ضعیفه.
نسل ۸ روان تعدادی رو.
رم هشت هم حداقلی هستش ولی باز هم ضعیفه چون برای شبیه ساز ها معمولا حافظه رم دو برابر استفاده ممکنه بشه مثلا شبیه ساز پلی۲ روی گوشی ۱ گیگ استفاده می کنه در صورتی که این مورد روی شبیه ساز پلی۳ ممکنه به ۳ گیگ هم برسه پس بهتره گوشی حداقل ۱۲ گیگ رم داشته باشه.
سلام
البته اپلیکیشن Aps۳e هم هستش اینو یادتون رفت.
یکجورایی همون RPCS۳ هستش و اسمی متفاوت.
اگر RPCS۳ رو پیدا نکردید این یکی هم خوبه.
البته اینو در نظر داشته باشید حداقل سخت افزار مورد نیاز چیزی حدودای اسنپ دراگون ۸ جن ۲ و ۸ گیگ رم و حافظه ۵۱۲ که مناسب اجرای این بازی های پلی۳ هستش رو باید داشته باشید وگر نه تجربه گیم زدنتون حتی تو تنظیمات معمول یا پایین هم ممکنه به عذاب الهی ختم بشه چون پلی۳ عملا سی پی یو محوره و ممکنه گیم هاش روی گرافیک چندان فشار نیارند و شاید کمی هم روی رمتون فشار بیاد.
البته این اپ بهینه نیست حتی روی گوشی های رده بالا ولی میگم حداقل سخت افزار مورد نیاز چیزی حدودای مورد بالایی هستش و اگر دیدید با یک گوشی ضعیف تر اجرا میشه ولی گوشیتون تبدیل به کباب پز شد مشکل از اپ نیست گوشی شما توان اجراشو نداره.
البته شبیه سازایی هم هستند که بتونن بازی های نسل ۷ رو اجرا کنن مثل همین دولفین که عملا یکسری گیم هایرنسل ۷ مثلا تا pes۲۰۱۵ پورت نسل ۷ اش برای این کنسول هستش ولی بقیش نیست.
انتظار هم نداشته باشید همون دم دقیقه اول شبیه ساز پلی۳ رو دانلود کردید گوشیتون بتونه گاد آف وار ۳ رو بکشه چون میگم هنوز شبیه ساز بهینه نشده و یکسری گیم مثلا دیمن سولز رو شاید باهاش بازی کرد یا کرش بندیکت یا گیم های سبکی که زیادی محیط های شلوغ و پر جزئیات ندارند رو بشه اجرا کرد.
یک نکته دیگه این که سخت افزار ps۳ شدیدا پیچیده بوده و حتا عرضه روی pc هم براشون سخت به دلیل معماری پیچیده که حتا بازی ساز ها هم براشون عرضه بازی روی این کنسول سخت بود هر چند این روی گوشیه و نباید انتظار آنچنانی داشت که بازی های خیلی سنگینی مثل god of war ۳ یا gta v به زودی برای موبایل عرضه بشن و حتا اگر عرضه بشند گوشی های خاص و پرچم دار توان اجراش رو دارن
عرضه نمیشن.
بلکه همون پورت کنسولی روی شبیه ساز اجرا میشه یعنی شما یک نرم افزار برای اجرای برنامه های پلی۳ دارید.
دوستان فرو ور رو از کجا باید دان کنم
Github ممکنه داشته باشه.
الان مورتال کمبت ۹ رو میشه بازی کرد توش؟
حالا وقتشه که poco x۳ pro خودشو ثابت کنه😁
سی پی یو ضعیفه
ممکنه تو حتی بازی های معمول هم باگ و اف فریم داشته باشی در کنار لگ.
سی پی یوی پلی۳ ۳.۲ گیگاهرتزه یکجورایی گوشی هایی که ۳ گیگاهرتز به بالا قدرت پردازششون هستش پیشنهاد میشه و خوب گرافیکتون خیلی ضعیفه یعنی تنها نقطه وقتتون حافظه هستش که پیشنهاد میشه فایل استخراج شده بازی رو روی یک مموری کارت ۱۲۸ داشته باشید که به مشکل کمبود حافظه برخورد نکنید.
من همین الآ دارم از Winlator_۹.۰ برای اجرای گیم های کامپوتر روی اندروید استفاده میکنم اونم افلاین و انلاین بزودی اندروید میتونه بازی های سبک و نسبتن سنگین کامپوتر اجرا کنه من دخلش میتونم مود های m.u.g.e.n بسازم این خودش یک پیشرفت حالی برای اندروید هست