هرچند طرفداران دوآتشه دنیای انیمه برای پخش هر قسمت سر و دست می‌شکنند، با این حال بسیاری از مردم علاقه چندانی به این سبک از آثار ندارند. برخی هم که تازه می‌خواهند به این دنیا قدم بگذارند، معمولا میان فهرست بلندبالایی از آثار انیمه‌ای گم می‌شوند و نمی‌دانند از کجا باید شروع کنند. به همین دلیل سراغ معرفی ۸ انیمه جذاب رفته‌ایم که تماشایش برای هر تازه‌کاری جزء واجبات است.

این مطلب حاوی اسپویل است

کمتر انیمه‌بازی را می‌توان یافت که حداقل یکی از آثار این فهرست را تماشا نکرده باشد. اگر نمی‌دانید دقیقا از چه ژانری شروع کنید، هیچ جای نگرانی نیست. در این فهرست بهترین آثار هر ژانر انتخاب و براساس میزان محبوبیت طبقه بندی شده است. از ژانر شونن گرفته تا عاشقانه، همگی به صف شده‌اند تا بسته به سلیقه‌تان آن‌ها را انتخاب و تماشا کنید. البته لازم نیست حتما تازه وارد باشید. تماشای این انیمه‌ها برای هر طرفدار انیمه‌ای ضروری است.

۸. Demon Slayer

تولید شده در استودیو Ufotable، براساس مانگای نوشته شده توسط Koyoharu Gotouge

انیمه دیمن اسلیر

فرقی نمی‌کند که یک انیمه‌باز حرفه‌ای باشید یا یک تازه‌ وارد. انیمه جذاب شیطان کش (Demon Slayer) یکی از محبوب‌ترین آثار این صنعت است که می‌تواند برای علاقه‌مندان به هیجان و آدرنالین، شروع مناسبی باشد.

داستان ساده‌ای که بر محور تلاش تانجیرو برای نجات خواهرش می‌چرخد، صحنه‌های اکشن جذاب و سادگی هوشمندانه شخصیت تانجیرو، همگی دست در دست هم داده‌اند تا تماشای این انیمه به تجربه‌ای بسیار لذت‌بخش تبدیل شود. هرچند شخصیت اصلی پیچیدگی خاصی ندارد، اما همین ویژگی به بینندگان کمک می‌کند تا به‌راحتی متوجه انگیزه‌های او از نبرد با شیاطین شوند. از تانجیرو هم که بگذریم، شخصیت‌های فرعی در این انیمه کم نیستند و حتما میان آن‌ها، شخصیتی پیدا می‌شود که بینندگان به آن علاقه‌مند شوند.

نقد انیمه Demon Slayer | با ارزش یا مناسب کودکان؟

با وجود سادگی داستان و طراحی کاراکترها، انیمه دیمن اسلیر سطحی نیست و به موضوعات عمیقی همچون خیر در برابر شر، ارزش زندگی انسان و معنای قدرت واقعی نیز می‌پردازد. لحظات کمدی در این انیمه نیز مانند آبی روی آتش عمل می‌کند که کمی از خشونت صحنه‌های نبرد و تاریک‌تر تحمل‌پذیر می‌کاهد و به مخاطب خود اجازه می‌دهد تا نفسی چاق کند و از داستان لذت کافی ببرد.

 ۷. Fruits Basket

تولید شده در استودیو TMS Entertainment، براساس مانگای نوشته شده توسط Natsuki Takaya

اگر بخواهید تنها یک انیمه عاشقانه در تمام عمرتان تماشا کنید، بهتر است به سراغ انیمه سبد میوه‌ای (Fruits Basket) بروید. داستان این انیمه حول دختری می‌چرخد که با خانواده‌ای مرموز هم‌خانه شده است؛ خانواده‌ای که در تماس با جنس مخالف، به حیوان تبدیل می‌شوند. هرچند خط اصلی داستان کمی ساده به نظر می‌رسد، اما با پیشروی قسمت‌ها جنبه‌های عمیق‌تر و احساسی‌تری از آن نمایان می‌شود.

انیمه جذاب سبد میوه‌ای علاوه‌بر اینکه از بهترین‌های ژانر عاشقانه است، به‌ مفاهیمی درباره بلوغ نیز می‌پردازد. این انیمه همچنین عشق به خود را محترم می‌شمارد و درس‌های حکیمانه‌ای درباره بخشش خود و دیگران ارائه می‌دهد. جالب اینجاست که برخلاف سایر آثار عاشقانه که فقط روی عشق رمانتیک تمرکز می‌کنند، سبد میوه‌ای سراغ عشق به خانواده و دوستان نیز می‌رود و آن‌ها را در جایگاه ویژه‌ای قرار می‌دهد.

۱۵ انیمه درباره مواجهه با افسردگی

از آنجایی که حرف از ژانر عاشقانه به میان آمده‌است،‌ جای تعجبی هم ندارد که برخی از قسمت‌های این انیمه در ساحل بگذرد. عناصر کلیشه‌ای دیگری مانند مثلث‌های عشقی و اعترافات خجالت آور نیز در این اثر به چشم می‌خورند تا حس و حال عاشقانه‌ بهتری را به مخاطب منتقل کنند. با وجود این عناصر،‌ سبد میوه‌ای فراتر از ژانر خودش ظاهر شده و حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. بنابراین حتی اگر علاقه‌ای به این ژانر ندارید، بد نیست حداقل یکبار آن را تماشا کنید.

۶. Hunter x Hunter

تولید شده در استودیو Madhouse، براساس مانگای نوشته شده توسط Yoshihiro Togashi

فریب تعداد قسمت‌های زیادش را نخورید. انیمه هانتر ایکس هانتر (Hunter x Hunter) علی‌رغم طولانی بودنش، از بهترین  آثار در ژانر شونن است. گون، کیلوا، کوراپیکا و لئوریو از شخصیت‌های کلیدی این انیمه هستند که برای اهداف متفاوتی به شکارچی تبدیل می‌شوند. هرچند در طول داستان آن‌ها بیشتر روی رشد فردی خود متمرکز هستند، با این حال در یک نقطه زندگی‌شان با یکدیگر تلاقی پیدا می‌کند و به هم وابسته می‌شوند.

شخصیت‌پردازی در این اثر چنان قوی است که نمی‌توان هیچ یک از کاراکترهای آن را دوست نداشت. از گون مثبت‌اندیش گرفته تا کوراپیکای خردمند، هرکدام به نحوی دلنشین جلوه‌ می‌کنند و در خاطر می‌مانند. نبردهای هانتر ایکس هانتر نیز عنصر دیگری هستند که در بهترین شکل ممکن به تصویر کشیده شده‌اند و این اثر را به شونن تمام عیاری تبدیل کرده‌اند.

صحنه‌های مبارزه در این انیمه سرشار از لحظات درام و غافلگیرکننده‌ای است که هر طرفدار شوننی آرزوی آن را دارد. البته این انیمه تنها درباره جنگ و خونریزی نیست و  توصیه‌های زیبایی درباره دوستی و کار گروهی نیز به مخاطبان خود منتقل می‌کند. به همین دلیل با تماشای این انیمه ۱۴۸ قسمتی، هیچ بخشی از وقت شما تلف نمی‌شود.

۵. Death Note

تولید شده در استودیو Madhouse، براساس مانگای نوشته شده توسط Tsugumi Ohba

هرچند انیمه دفتر مرگ (Death Note) در فضای تاریکی روایت می‌شود، اما باز هم می‌توان از آن به عنوان گزینه‌ای ایده‌آل برای ورود به دنیای انیمه یاد کرد. این انیمه از همان قسمت اول، بینندگان را مجذوب داستان مرموز و پرکشش خود می‌کند. لایت، شخصیت اصلی و از شگفتی‌های این انیمه است که در طی ۳۷ قسمت، تصویری پیچیده و دور از انتظاری از خود به نمایش می‌گذارد. تصویری که بیننده را شوکه می‌کند و به بُعد دیگری از قهرمانان انیمه‌ای میپردازد.

باید همین الان این ۹ انیمه برتر را تماشا کنید

خط کلی داستان درباره لایت یاگامی، نوجوان بی‌حاشیه و معمولی است که به طور تصادفی صاحب یک دفتر عجیب می‌شود. او کافیست نام کامل یک نفر را در این دفتر بنویسد تا با گذشت تنها چند دقیقه جان صاحب نام گرفته شود. چنین قدرت عظیمی، به‌سرعت لایت را دچار فساد می‌کند و مسیر داستان را به‌سوی فضایی تاریک و دلهره‌آور سوق می‌دهد.

دفتر مرگ انیمه‌ای است که شما را تا پایان رها نمی‌کند. هر قسمت، شگفتی خاص خودش را دارد که با واکنش‌های پیچیده لایت همراه است. در طول داستان، حتی مشخص نیست که تلاش لایت برای تبدیل شدن به خدای دنیای جدید، نتیجه‌بخش است یا با شکست مواجه می‌شود. همین غیرقابل‌پیشبینی بودن، از داستان تقریبا ساده یک دفتر مرگ‌آفرین، کشمکشی جنجالی می‌سازد که ارزش دنبال کردن این انیمه را برای هر شخصی دوچندان می‌کند.

۴. Jujutsu Kaisen

تولید شده در استودیو MAPPA، براساس مانگای نوشته شده توسط Gege Akutami

کمتر طرفدار انیمه‌ای را می‌توان پیدا کرد که حداقل یکبار نام جوجوتسو کایسن (Jujutsu Kaisen) به گوشش نخورده باشد. این انیمه از همان ابتدای پخش خود با انیمیشن چشم‌نواز، شخصیت‌های پویا و نبردهای حماسی جذابش به شهرت رسید. سیستم قدرت در این انیمه نیز کاملاً منحصربه‌فرد است. وجود مفاهیمی چون گسترش قلمرو (Domain Expansion) و تکنیک‌های نفرین‌شده (Cursed Techniques)، به هر شخصیت مجموعه‌ای خاص و منحصر به خود از توانایی‌ها می بخشد که جذابیت تماشای این انیمه را دوچندان می‌کند.

بهترین شخصیت های انیمه در تمام دوران!

جالب اینجاست که بسیاری از شخصیت‌های این انیمه به نمادهای فرهنگی تبدیل شده‌اند. به‌عنوان نمونه شخصیتی مانند ساتورو گوجو، حتی برای برخی از افرادی که اهل دنیای انیمه نیستند، آشناست. این موضوع نشانه‌ای آشکار از موفقیت جوجوتسو کایسن در کسب شهرت و محبوبیت است. شهرتی که کمتر انیمه‌ای در ژانر شونن موفق شده است آن را به دست بیاورد.

هرچند طرح کلی جوجوتسو کایسن درباره مبارزه جادوگران با ارواح نفرین‌شده است و کمی هم ساده به نظر می‌رسد، اما پیچیدگی شخصیت‌ها، روابط درهم‌تنیده میان آن‌ها و سیر رشد شخصیت‌هایی چون یوجی و گوجو باعث شده‌اند که تماشاگران با اشتیاق بیشتری پیگیر ادامه داستان باشند. بنابراین اگر شما نیز اول مسیر ورود به دنیای انیمه هستید، بد نیست نگاه جدی‌تری به این انیمه داشته باشید.

۳. Mob Psycho 100

تولید شده در استودیو Bones، براساس مانگای نوشته شده توسط ONE

تاکنون انیمه‌های زیادی ساخته شده‌اند که داستانی تخیلی درباره افراد با قدرت ذهنی بالا نقل می‌کنند. در این میان انیمه موب سایکو ۱۰۰ (Mob Psycho 100) در جایگاه ویژه‌ای نسبت به سایر آثار این سبک قرار دارد. شیگئو کاگیاما، شخصیت اصلی داستان است که بیشتر با نام موب شناخته می‌شود. هرچند توانایی‌های ذهنی او بسیار بالا است اما یک جای کارش می‌لنگد. قدرت‌های ذهنی موب توسط احساساتش کنترل می‌شود. بنابراین تنها کافیست کنترل احساساتش را از دست بدهد تا توانایی ذهنی‌اش نیز از کنترل خارج شود.

لحظات طنزآمیز و اغراق‌شده در موب سایکو ۱۰۰ تماشای آن را برای بسیاری آسان و دلپذیر کرده است. موب درحالی که سعی می‌کند کنترل احساساتش را به دست بگیرد، لحظات خنده‌دار زیادی را رقم می‌زند. بینندگان نیز درگیر تلاش‌های او می‌شوند و لحظات جذابی را تجربه می‌کنند. البته در این انیمه، تنها موب نیست که مخاطب را مجذوب خود می‌کند و شخصیت‌های دیگری مانند ریگن که یک کلاهبردار زیرک اما دوست‌داشتنی است نیز بر جذابیت داستان می‌افزاید.

اگر خیلی اهل ژانر کمدی نباشید، دلایل دیگری وجود دارد که باعث می‌شود موب سایکو ۱۰۰ را برای شروع تماشای انیمه انتخاب کنید. از انیمیشن رنگارنگ و جسورانه‌اش گرفته تا شخصیت‌های منحصربه‌فرد، همگی دست در دست هم داده‌اند تا این انیمه به اثری دوست داشتنی تبدیل شود. حتی کسانی که تاکنون هیچ انیمه‌ای ندیده‌اند، ممکن است با دیدن شوخی‌ها و ماجراجویی‌های موب و ریگن بخندند و با چالش‌های موب هم‌دردی کنند؛ چرا که قدرت‌هایش او را در موقعیت‌هایی پیچیده و گاه دردسرساز قرار می‌دهد.

۲. Neon Genesis Evangelion

مجموعه انیمه اصلی ساخته شده توسط Hideaki Anno و Studio Gainax

اگر شما هم از تماشای فیلم‌های سینمایی لذت می‌برید که نبرد انسان و ربات را به تصویر می‌کشند، بهتر است آب دستتان است زمین بگذارید و به تماشای نئون جنسیس اوانگلیون (Neon Genesis Evangelion) بنشینید. این انیمه دیدنی با تنها ۲۶ قسمت، یکی از بهترین آثار در ژانر مکا محسوب می‌شود که تماشایش برای هر طرفدار انیمه‌ای ضروری است. این انیمه داستان نوجوانی به نام شینجی ایکاری را روایت می‌کند که ناخواسته وارد جنگی عظیم می‌شود. او در این جنگ با انسانی‌هایی طرف است که ربات‌های غول‌پیکری به نام اوا (Eva) را هدایت می‌کنند. از طرف دیگر او باید به مصاف با موجوداتی مرموز و ویرانگر به نام Angels برود که دشمن بشریت هستند.

۱۰ انیمه پادآرمان شهری و تاریک که شما را میخکوب خواهند کرد

اوانگلیون نه‌تنها در میان انیمه‌های ژانر مکا (ربات‌های جنگی) اثری برجسته محسوب می‌شود، بلکه در تاریخ انیمه نیز جایگاه ویژه‌ای را از آن خود کرده است. جدا از صحنه‌های هیجان‌انگیز نبردها، انیمیشن خیره‌کننده و موسیقی ماندگار، آنچه این اثر را جذاب و خاص جلوه می‌دهد، مضامین عاطفی عمیق و مسیرهای پرچالشی است که شخصیت‌ها در داستان طی می‌کنند.

از آنجایی که بسیاری از شخصیت‌ها مانند شینجی در این انیمه، نوجوانانی هستند که تمایلی به شرکت در جنگی ناخواسته با ربات‌های بی‌رحم نداشتند، داستان به‌خوبی پیامدهای روانی این نبردهای عظیم را بر این شخصیت‌ها به ‌ تصویر می‌کشد. چنین شخصیت‌پردازی و جزئی‌نگری به واکنش انسانی و واقع‌گرایانه کاراکترها، نئون جنسیس اوانگلیون را به اثری تاثیرگذار تبدیل کرده‌ است که در لایه‌های درونی خود، عمیق‌تر از سایر آثار عمل می‌کند.

۱. Attack on Titan

تولید شده در استودیو WIT و MAPPA، براساس مانگای نوشته شده توسط Hajime Isayama

نگاه واقع‌گرایانه هاجیمه ایسایاما، خالق مانگای اصلی اتک آن تایتان (Attack On Titan) به وقایع جنگ باعث شد انیمه اقتباسی آن به جایگاه ویژه‌ای در صنعت سرگرمی دست یابد. این جایگاه به حدی قابل توجه است که حتی با گذشت حدود ۱۲ سال از پخش اولیه، در جوایز انیمه کرانچی‌رول ۲۰۲۵ موفق به دریافت جایزه تأثیر جهانی (Global Impact Award) شد.

اتک آن تایتان با صحنه‌های خونین و خشونت‌آمیز هدفمند خود، چهره زشت جنگ و تاثیر آن بر تمام افراد را به تصویر می‌کشد. هرچند داستان در ابتدا با نبرد میان انسان‌ها و تایتان‌ها آغاز می‌شود، اما رفته‌رفته اتحاد انسان‌ها رنگ می‌بازد و درگیری و تضاد به گروه‌های انسانی رسوخ می‌کند. نبوغی که این اثر در داستان‌سرایی خود دارد این است که تا آخرین لحظه، بیننده نمی‌داند حق با چه کسی است.

۱۰ ویژگی که انیمه Attack on Titan بهتر از بقیه انیمه‌ها ارائه می‌دهد

البته اتک آن تایتان تنها روایتی بی‌پرده از جنگ و اثرات آن نیست. با پیشرفت داستان مسائل اخلاقی پیچیده‌تری مطرح می‌شود که ذهن بیننده را درگیر می‌کند. لایه‌های عمیق و چندبعدی این انیمه تماشاگر را وادار می‌کند حتی پس از پایان ماجرا نیز به پرسش‌ها و مفاهیم آن بیندیشد. بنابراین اگر دنبال آن هستید که ورود خود به دنیای انیمه را بدون معطلی و با بهترین اثر شروع کنید، بهتر است بدون هیچ شک و شبه‌ای تنها سراغ اتک آن تایتان بروید.

شما با چه انیمه‌ای وارد این دنیای جذاب و پر زرق و برق شدید؟ به نظر شما چه آثار دیگری برای شروع تماشای انیمه مناسب هستند؟ نظرات ارزشمند خود را با ما درمیان بگذارید.

منبع: Screenrant


دوست داشتنی‌ترین یوتیوبر گیمر ایران کیه؟ میزگیم با علیرکسا @alirexzam

دوست داشتنی‌ترین یوتیوبر گیمر ایران کیه؟ میزگیم با علیرکسا @alirexzam

Loading

تگ ها

نظرات

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها