بهترین بازی مولتی پلیر اندرویدی؛ ۲۶ بازی برتر در ۹ ژانر مختلف
بازیهای اندرویدی برای سالیان طولانی در دسترس بودهاند و در گذر زمان دچار پیشرفت فراوان شدهاند. گرچه بازی به صورت تکنفره هم لذت خاص خود را دارد، اما موبایلهای هوشمند اجازه میدهند به تجربه بازیهای گروهی و چندنفره نیز مشغول شوید و به همین خاطر، در این مقاله قصد داریم شما را با بهترین بازی مولتی پلیر برای اندروید آشنا کنیم.
چه به دنبال تجربه گروهی بازیها با دوستان خود باشید و چه افرادی کاملا غریبه در نقاط مختلف جهان، بهترین بازی های گروهی اندروید به شما اجازه میدهند که تجربهای بسیار بهتر و درگیرکنندهتر از گیمینگ به دست آورید.
اما با توجه به انبوه بازیهایی که اکنون روی اندروید یافت میشود، باید به سراغ کدام بازیها رفت تا به شکلی تضمینشده سرگرم شد؟ نیازی به نگرانی نیست، زیرا ما در این مقاله فهرستی از بهترین بازی مولتی پلیر برای اندروید گرد آوردهایم که کار را برای شما آسان میکند. بنابراین بیایید بدون هیچ مقدمهچینی اضافه، کار را شروع کرده و با بهترین موارد آشنا شویم.
در ادامه و طی نخستین بخش این مقاله، به سراغ بهترین بازی مولتی پلیر آنلاین میرویم و گزینههای مختلف را به تفکیک دستهبندیهایی کلی معرفی میکنیم.
بهترین بازیهای شوتر اولشخص/سومشخص
۱. Garena Free Fire
وقتی صحبت از بهترین بازی مولتی پلیر در ژانر شوتر پیش کشیده میشود، Garena Free Fire باید یکی از نخستین انتخابهای شما باشد. این یک بازی شوتر سومشخص در ژانر بتلرویال است که قواعدی کاملا مشابه به بازیهای همژانر دارد، اما با این فرق که با ۴۹ بازیکن دیگر وارد میدان نبرد میشوید و برای بقا تا آخرین لحظات، فرصتی ۱۰ دقیقهای دارید. سیستم کنترل این بازی بسیار سرراست و خوشدست از آب درآمده و از سوی دیگر میتوانید در اوقات فراغت کوتاه مدت خود به سراغ آن بروید و مهارتهای خود را صیقل دهید.
تمام موارد بنیادین ژانر بتلرویال در گارنا فری فایر هم دستنخورده باقی ماندهاند. این یعنی همراه با سایر بازیکنان به درون جزیرهای دورافتاده میپرید و سپس باید به یافتن سلاحهای قدرتمند و بستههای سلامتی مشغول شده و در عین حال درون «محیط امن» باقی بمانید تا پیروز بازی باشید.
علاوه بر امکان بازی تکنفره، گارنا فری فایر از بازی به صورت گروهی و در قالب تیمهای ۴ نفره هم پشتیبانی میکند. در این حالت، تمام گیمپلی شکلی تاکتیکال و استراتژیکتر به خود میگیرد و لازم است با همتیمیهای خود در ارتباط باقی بمانید تا قادر به شکست دادن خیل عظیم تیمهای حریف باشید. در نهایت باید این را نیز افزود که گرافیک بازی بسیار خوشقیافه و روان است و بنابراین حتی با موبایلهای قدیمیتر هم شاهد لگ و مشکلات فنی آنچنانی نخواهید بود.
۲. Fortnite
فورتنایت هم یک بازی دیگر در لیست برترینهای ما است که نیازی به هیچ معرفی ندارد. این یکی از نخستین بازیهای بتلرویال جهان است که برای مدتی بسیار طولانی، جهان گیمینگ را به آتش کشید و به شما اجازه میدهد به صورت مولتی پلیر، به رقابت با دیگران مشغول شوید. اما اگر هیچوقت فورتنایت را تجربه نکرده باشید، باید بدانید که تفاوتهایی بسیار بزرگ با عناوین همژانر مانند «پابجی موبایل» و «کال آف دیوتی موبایل» دارد.
این بازی پیش از هر چیز به سراغ گرافیک کارتونی و انبوهی از عناصر سرگرمکننده رفته تا تجربهای جذاب و متفاوت در اختیار بازیکنان بگذارد. علاوه بر این، ساختوساز یکی از بنیادینترین ویژگیهای گیمپلی آن به حساب میآید که مشابهاش را در هیچ یک از بازیهای مولتی پلیر اندرویدی نمیبینید.
از مهمترین ویژگیهای فورتنایت این است که از زمان عرضه تا به امروز به صورت هفتگی بهروزرسانی شده و این یعنی مهم نیست چه زمانی تصمیم به تجربه آن میگیرید، همواره کاری تازه برای انجام دادن خواهید داشت. این بازی واقعا سرگرمکننده و خوشساخت از آب درآمده، هرچند که مهارت یافتن در آن به خاطر مکانیکهای اسلحه پیچیده و سیستم ساختوساز، اندکی دشوار است.
۳. PUBG Mobile
پابجی موبایل بدون هیچ تردید جایگاهی ویژه در لیست بهترین بازی مولتی پلیر اندروید دارد. مثل بسیاری از بازیهای محبوب امروزی، پابجی موبایل هم از ژانر بتلرویال پیروی میکند و شما را همراه با ۹۹ بازیکن دیگر در جزیرهای دورافتاده رها میکند تا مهمات مورد نیازتان را جمع کنید و تبدیل به آخرین نفر یا آخرین تیمی شوید که در جزیره باقی میماند.
این بازی را میتوان در سه حالت «تکنفره»، «دونفره» و «گروهی» (چهارنفره) تجربه کرد و بنابراین میتوانید با دوستان خود نیز به تجربه گیمپلی آن بپردازید. پابجی موبایل ضمنا یک حالت آرکید و مفرح دارد، از چندین نقشه مختلف پشتیبانی میکند تا تکرارپذیری به بیشترین مقدار ممکن برسد و انبوهی سلاح و تجهیزات مختلف دارد که به شما در مسیر پیروزی کمک میکنند. از طرف دیگر، هر از گاهی شاهد برگزاری رویدادهای جدید و مفرحی هستیم که باید حتما آنها را تجربه کنید.
پابجی موبایل درست مانند پابجی استاندارد که ابتدا روی کامپیوتر و کنسولهای خانگی عرضه شد توجهی ویژه به واقعگرایانگی نشان میدهد و بنابراین باید منتظر یک گیمپلی تاکتیکال با گستره وسیعی از تجهیزات باشید. ضمنا اگر تاکنون این بازی را تجربه نکردهاید و میخواهید با ترفندهای حرفه ای پابجی موبایل آشنا شوید، مطالعه این مقاله در بازار مگ را حتما پیشنهاد میکنیم.
۴. Call of Duty Mobile
زمانی که شرکت اکتیویژن از نسخه اندرویدی بازی کال آف دیوتی رونمایی کرد، همه ما غافلگیر شدیم و از آن زمان به بعد، میلیونها گیمر در سراسر جهان به صورت روزانه به تجربه بازی میپردازند. در واقع اگر بخواهیم صادق باشیم، بخش اعظمی از گیمرها کال آف دیوتی موبایل را به پابجی موبایل که در بخش قبلی راجع به آن صحبت کردیم ترجیح میدهند و شاید شما هم یکی از آنها باشید.
کال آف دیوتی موبایل آنقدر بازی خوشساخت و پرمحتوایی است که امکان ندارد از فهرست بهترین بازی مولتی پلیر اندروید ما جا بماند. این بازی هم یک حالت بتلرویال دارد تا جای خالی امثال پابجی و فورتنایت را پر کند و هم اجازه میدهد در حالتهای استانداردتر، تجربهای مشابه به کال آف دیوتیهای بزرگتر داشته باشید. ضمنا برخی از بهترین سلاحها و نقشههای تمام فرنچایز کال آف دیوتی راه خود را به این نسخه باز کردهاند و در ازای تمام آنها لازم نیست حتی یک قران بپردازید.
در مجموع هیچ تردیدی نداریم که کال آف دیوتی موبایل یکی از بهترین، هیجانانگیزترین و خوشساختترین بازیهایی است که تاکنون راهش را به پلتفرم اندروید باز کرده و بدون حتی یک لحظه تردید و درنگ باید به سراغ آن بروید.
۵. Apex Legends Mobile
ایپکس لجندز موبایل هم یک پورت موفقیتآمیز دیگر از عنوانی است که پیشتر روی کامپیوترهای شخصی و کنسولهای خانگی عرضه شده بود و حالا در دسترس موبایل گیمرها قرار گرفته. این یکی از جدیدترین بازیهای فهرست ما و همینطور عنوانی است که به محض عرضه، جهان بازیهای بتلرویال را دگرگون کرد؛ به حدی که بسیاری از بازیهای بتل رویال قبلی و بعدی، بسیاری از عناصر آن را به گیمپلی خود اضافه کردند.
آنچه ایپکس لجندز موبایل را از دیگر عناوین شوتر این لیست متمایز میکند این است که نبردها هم در محیطهای افقی و هم عمودی دنبال میشوند و این یعنی تمام مبارزات شکلی سهبعدیتر دارد. ضمنا نباید فراموش کرد که این بازی بیشتر شهرت و محبوبیت خود را مدیون گیمپلی بسیار خوشدست و سریعی است که هم لذتبخش ظاهر میشود و هم مهارتهای دست و چشم شما را به چالش میکشد.
در ایپکس لجندز موبایل خبری از حالت تکنفره نیست و در عوض تمام بازیها را در قالب تیمی سهنفره پشت سر خواهید گذاشت، چه با دوستان و چه با افراد غریبه. در مجموع اگر دنبال یک شوتر خوشرنگولعاب و شدیدا سرگرمکننده میگردید که قواعد ژانر خود را هم تا حدی دگرگون کرده باشد، ایپکس لجندز موبایل بهترین گزینهای است که اکنون در اختیار دارید.
بهترین بازیهای ورزشی/مسابقهای
۶. Forza Street
سرشناسترین بازی مسابقهای این روزها و یکی از بهترین بازیهایی که میتوان روی کنسولهای خانگی ایکس باکس پیدا کرد بالاخره به پلتفرمی دیگر آمده و حالا میتوانید آن را روی دیوایس اندرویدی خود و به صورت آنلاین تجربه کنید. این بازی برخی از بهترین اتومبیلهای مسابقهای جهان را در خود جای داده و از شما میخواهد بعد از انتخاب یک رویداد بهخصوص، به صورت ۱ به ۱ با سایر رانندگان مسابقه داده و تبدیل به بهترین راننده ممکن شوید.
تنوع اتومبیلهای موجود در فورتزا استریت واقعا بالا است و میتوانید منتظر ترکیبی از ابراتومبیلهای کلاسیک، اتومبیلهای مدرن اسپرت و موارد این چنینی باشید. بهترین نکته راجع به بازی هم اینست که گرافیکی حقیقتا سینمایی دارد و بسیار بعید میدانیم که مشابه آن را پیشتر در هیچ بازی موبایلی دیگری دیده باشید. اگر بخواهیم خیلی ساده بگوییم، فورتزا استریت یک تجربه جدید و متفاوت از مسابقات رانندگی روی اندروید است و با آپدیتهای اخیری که پشتیبانی از حالت مولتی پلیر را به ارمغان آوردهاند، بهتر از همیشه نیز شده است.
۷. Asphalt 9: Legends
اگرچه فورتزا استریت یک رقیب تازهوارد و جدی است، اما تاج پادشاهی بازیهای اتومبیلرانی اندرویدی هنوز روی سر فرنچایز Asphalt و به خصوص نسخه نهم آن است. با ادامه دادن مسیری که با Asphalt 8: Airborne آغاز شد، بازی Asphalt 9: Legends توانسته با استایلی زیباتر از همیشه، محتوای تحسینبرانگیز، گزینههای شخصیسازی متنوع و اتومبیلهایی بیشتر از راه برسد.
گیمپلی بازی روان است، گرافیک آن چشم را نوازش میدهد و تجربه کلی بازی چیزی است که به ندرت مشابه آن را در تمام زندگی خود خواهید دید. اما سوال اصلی این است که آخرین نسخه چه تغییراتی به همراه میآورد؟ نخستین تغییر یک مکانیزم جدید برای کنترل است که TouchDrive نام دارد و باعث میشود بتوانید با کشیدن انگشت روی صفحه (یا اصطلاحا سوایپ کردن) به کنترل اتومبیل مشغول شوید. با این حال اگر از این سیستم لذت نبردید، همواره میتوانید به تنظیمات پیشفرض و سازگار با نسخههای قبلی بازگردید.
علاوه بر این برخی از المانهای گیمپلی هم دستخوش تغییر شدهاند و در واقع شکلی چالشبرانگیزتر به خود گرفتهاند. برای مثال دیگر لازم نیست سرعت اتومبیل را کم و شروع به دریفت کنید تا نوار «نیترو» پر شود. در عوض Asphalt 9: Legends اجازه میدهد در میانه مسابقات، دورهای ۳۶۰ درجهای بزنید و بدون کاهش سرعت، نوار نیترو را پر کنید. در مجموع میتوان ساعتها راجع به این بازی مسابقهای صحبت کرد، اما به همین بسنده میکنیم که Asphalt 9 شما را برای مدتهای طولانی سرگرم خواهد کرد و نباید خودتان را از تجربهاش محروم کنید.
۸. ۸Ball Pool
از زمانی که به یاد داریم، بازی ۸Ball Pool شرکت Miniclip در تمام لیستهای بهترین بازی مولتی پلیر حضور داشته و این شهرت دلایل بسیار خوبی هم دارد. ایده پشت بازی بسیار ساده است و تجربه بازی بیلیارد Ball را برایتان شبیهسازی میکند، آن هم روی موبایل و بدون نیاز به دست گرفتن چوب بیلیارد.
از آنجایی که حدس میزنیم خود شما هم پیشتر این بازی را تجربه کرده یا حداقل دیده باشید، نیازی به توضیح چندان نیست. این بازی مکانیزمها و سیستم کنترل بسیار سرراستی دارد و شمار بسیار زیاد بازیکنان هم باعث میشود هر لحظه که اراده کردید، به سرعت وارد بازی شوید. ضمنا این محبوبیت باعث شد Miniclip به درخواست گیمرها گوش داده و بازی ۹Ball را هم اضافه کند. بنابراین اگر طرفدار بازیهای بیلیارد هستید، این متنوعترین و بهترین عنوانی است که در دسترستان قرار گرفته.
۹. eFootball PES 2021
اگر عاشق بازیهای فوتبالی هستید و روی کامپیوتر یا کنسول خانگی خود به تجربه امثال FIFA مشغول میشوید، بدون هیچ تردید باید PES 2021 که به پلتفرم اندروید آمده را نیز تست کنید. این یک بازی بسیار بزرگ است که تمام قابلیتهایی که از یک عنوان فوتبالی انتظار دارید را در خود جای داده است. به این ترتیب نهتنها میتوانید منتظر گرافیکی در قد و قواره کیفیت کنسولها باشید، بلکه میتوانید گیمپلی را هم به صورت تکنفره و هم مولتی پلیر و آنلاین تجربه کنید.
بنابراین قابلیت بازی آنلاین و بلادرنگ از اصلیترین ویژگیهایی است که eFootball PES 2021 در اختیارتان میگذارد و علاوه بر این از رقابتهای محلی (Local) نیز پشتیبانی میشود. یکی از بهترین ویژگیهای PES 2021 اینست که انبوهی بهروزرسانی جدید دریافت میکند و بنابراین بازیها و مبادلات دنیای واقعی، هر هفته داخل بازی نیز بازتاب پیدا میکنند. این سطح از بهروز بودن دقیقا همان چیزی است که عاشقان بازیهای فوتبالی را به وجد میآورد.
۱۰. Real Racing 3
Real Racing یکی از فرنچایزهای شرکت آمریکایی EA است که جوایز فراوان دریافت کرد و تبدیل به استانداردی تازه برای بازیهای مسابقهای موبایل شد. این بازی گرافیکی شدیدا واقعگرایانه و گیمپلی بسیار پر زد و خورد دارد و به این ترتیب، به راحتی جایگاه خود را در فهرست بهترین بازی مولتی پلیر اندروید تثبیت میکند.
نکته بسیار جذاب این است که بازی ضمن پشتیبانی از حالت چند نفره، از قابلیت کراسپلتفرم هم پشتیبانی میکند و این یعنی میتوانید به تجربه آنلاین آن با دوستانی بپردازید که موبایل آیفون و سیستم عامل iOS دارند.
۱۱. Mario Kart Tour
ماریو کارت که در زمانی نهچندان دور در انحصار کنسولهای شرکت نینتندو بود، یکی از بهترین بازیهای مسابقه و مولتی پلیر تمام دوران به حساب میآید. و گرچه نسخه اندرویدی Mario Kart بهترین چیزی نیست که تاکنون در این سری دیدهایم، اما همچنان تجربهای لذتبخش و تکرارپذیر به ارمغان میآورد.
کلیت Mario Kart Tour همان چیزی است که در اکثر بازیهای مسابقهای موبایل میبینیم، بنابراین باید به انتخاب و مشارکت در رویدادهای محدودی مشغول شوید و مسابقه را آغاز کنید. بعد از این اتومبیلها به صورت خودکار حرکت میکنند و وظیفه شما هدایت آنها در مسیر درست و همینطور استفاده از گوناگون برای آسیب زدن به ماشین دیگران و به زیر کشیدن آنها خواهد بود. و مهمتر از همه اینکه کلی کاراکتر دوستداشتنی از دنیای ماریو و بقیه فرنچایزهای نینتندو را هم زیارت میکنید، چه چیزی بالاتر از این؟
بهترین بازیهای اکشن
۱۲. Brawl Stars
اگر از نبردهای گروهی لذت میبرید، Brawl Stars یکی از آن بازیهای اکشن بینظیری است که باید تجربه کنید. این بازی توسط سوپرسل ساخته شده، همان شرکتی که کلش آو کلنز و کلش رویال را هم ساخته و جالب اینکه هر دوی آنها هم در ادامه لیست ما حضور دارند. در براول استارز وارد نبردهایی سهبهسه با سایر بازیکنان میشوید و باید ضمن دستیابی به اهداف مختلف، پیروز هر دست شوید.
این عنوان چندین حالت بازی مختلف و متنوع دارد و برای مثال اگر دلتان خواست، میتوانید وارد حالت بتلرویال شده و برای تبدیل شدن به آخرین کسی که باقی میماند، با چنگ و دندان بجنگید. از دیگر حالتهای بازی نیز میتوان به Gem Grab و Bounty و Brawl Ball اشاره کرد. از سوی دیگر، هر چند وقت یکبار شاهد رویدادهای بهخصوصی هستیم که درون بازی به وقوع میپیوندند و میتوانید با مشارکت در آنها جوایز مختلفی به دست آورید. در مجموع این یکی از سرراستترین و بهترین بازی های مولتی پلیر اندرویدی است که ما تاکنون دیدهایم.
۱۳. Genshin Impact
گنشین ایمپکت را احتمالا بتوان متفاوتترین بازی مولتی پلیر موجود در این فهرست به حساب آورد. این یک بازی اکشن، ماجرایی و نقشآفرینی است که الهامات بسیار زیادی از بازی The Legend of Zelda: Breath of the Wild داشته و جهانی بسیار بزرگ و انبوهی فعالیت مختلف را در اختیار شما میگذارد. یک نکته مهم درباره بازی این است که تنها بعد از رساندن کاراکتر خود به لول ۱۶ میتوانید وارد بخش چندنفره شوید و پیش از آن باید به صورت تکنفره ماموریتها را پیش ببرید. اما به محض دستیابی به این لول، میتوانید بازی را با سه نفر از دوستان خود تجربه کنید، فرقی هم ندارد که آنها روی موبایل بازی میکنند یا کامپیوتر یا کنسول، زیرا گنشین ایمپکت یکی از بهترین اشکال کراسپلتفرم را پیادهسازی کرده است.
یکی دیگر از ویژگیهای برجسته بازی، گرافیک خیرهکننده آن است. از سوی دیگر تنوع قابلیتها، کاراکترها و کارهایی که میتوان در بازی انجام داد آنقدر زیاد است که اگر واقعا با بازی ارتباط بگیرید، هفتهها و بلکه ماهها درگیر آن باقی خواهید ماند. بنابراین اگر مثل خیلی دیگر از گیمرها به Breath of the Wild و کنسول دستی نینتندو سوییچ دسترسی ندارید، حتما باید به سراغ این جایگزین خوشساخت بروید.
۱۴. Diablo Immortal
دیابلو ایمورتال هم درست مثل ایپکس لجندز یکی از جدیدترین بازیهای این لیست است که همین اواخر از فر بیرون آمده است! نکته مهم بسیار اینست که بسیاری از بازیکنان به خاطر سیاستهای اشتباه شرکت بلیزارد طی سالهای اخیر علاقه چندانی به Diablo Immortal ندارد، اما در نهایت داریم راجع به عنوانی بسیار با کیفیت صحبت میکنیم که نباید به سادگی دست کم گرفته شود. برای آنهایی که اطلاعات چندانی راجع به دیابلو ندارند باید گفت که این یکی از محبوبترین و قدیمیترین سری بازیهای جهان است که ژانر نقشآفرینی را حساب نکان داد.
اتمسفر تیره و تار بازی به صورت خاص به درد آن دسته از بازیکنانی میخورد که از گرافیکهای رنگارنگ و نورانی خسته شدهاند و در عوض ترجیح میدهند در جهان و موزیکی متفاوت غرق شوند. دیابلو ایمورتال یک حالت بازیکن در برابر بازیکن دارد و حالتی دیگر که اجازه میدهد همراه با دوستان خود به اکتشاف در سیاهچالههای گوناگون مشغول شوید. اکثر المانهای بازی هم شبیه به اکثر عناوین نقشآفرینی است، این یعنی کلاس کاراکتر را خودتان انتخاب میکنید و سپس وارد یک ماجراجویی بسیار حماسی و فراموشنشدنی میشوید که چه به تنهایی و چه با همراه دوستان، جذاب است.
۱۵. Dead by Daylight Mobile
این بازی تنها عنوان ترسناکی است که در لیست بهترین بازی های مولتی پلیر اندروید خواهید یافت و براساس همان بازی Dead by Daylight ساخته شده که پیشتر به کامپیوترهای شخصی و کنسولهای خانگی آمده بود. گیمپلی بازی با اکثر بازیهای مولتی پلیر تفاوت دارد و در واقع ماجرا این است که ۴ بازیکن در برابر تنها یک بازیکن قرار میگیرند. چهار بازیکنی که در تیم نخست حضور دارند باید ضمن پشت سر گذاشتن اهدافی گوناگون، از تاسیساتی که یک قاتل بیرحم در آن حضور دارد فرار کنند. بازیکن حریف نیز همان قاتل است و باید سعی کند دیگران را به دام انداخته و به قتل برساند.
اگرچه چنین چیزی را به ندرت در بازیهای چندنفره و آنلاین میبینیم، اما Dead by Daylight واقعا دهشتناک از آب درآمده است. زمانی که در تیم انسانهای عادی قرار میگیرید، هیچوقت نمیدانید قاتل ممکن است کجا باشد و بنابراین هر لحظه امکان غافلگیری وجود دارد. ضمنا اگر به تازگی شروع به تجربه بازی کرده باشید، همهچیز حتی ترسناکتر هم میشود و قول میدهیم حداقل چند باری از روی صندلی خود خواهید پرید! در مجموع اگر عاشق بازیهای ترسناک و همینطور بازیهای مولتی پلیر هستید، هیچ عنوان دیگری به خوبی Dead by Daylight این دو ژانر را پیوند نمیدهد.
۱۶. Wild Rift
تمام طرفداران بازیهای ژانر MOBA و همینطور عنوان لیگ آو لجندز باید بدون هیچ تردید به سراغ Wild Rift رفته و از جذابیتهایی که به همراه میآورد لذت ببرند. در واقع هیچ حسی به اندازه نبردهای ۵ به ۵ در بازی Wild Rift هیجانانگیز نیست. تمام قواعد بازی همانچیزی است که در تمام بازیهای موبا میبینیم. دو تیم ۵ نفره که از کاراکترهای منحصر به فرد و غیر تکراری تشکیل شدهاند، وارد زمینی میشوند که سه مسیر مختلف دارد و باید با کار تیمی و استفاده از قابلیتهای خود، مقر حریف را نابود کنند.
بنابراین هم به خاطر ژانر جذاب بازی و هم استایل زیبای Wilf Rift، به نظرمان تقریبا تمام گیمرها عاشق این عنوان خواهند شد و شما هم باید حتما نیمنگاهی به آن بیندازید. نکته مهم اینکه Wild Rift به اندازه همتایان خود روی کامپیوترهای شخصی (مثل دوتا ۲ و لیگ آو لجندز) پر و پیما از آب درآمده و در عین حال اسکینها و رویدادهای خاص خود را نیز دارد.
بهترین بازیهای استراتژی
۱۷. Hearthstone
بازی هارتاستون هم عنوانی دیگر است که توسط شرکت بلیزارد ساخته شده و برای مدتی طولانی، جهان بازیهای استراتژیک و کارتی را به آتش کشید. این یکی دیگر از برجستهترین عناوین موجود در لیست بهترین بازی Multiplayer ما است که از شما میخواهد با استفاده از کارتهایی که جمعآوری میکنید و با خود به هر نبرد میبرید، با جریانی بیپایان از بازیکنان مقابله کنید. این بازی کاملا به صورت چند نفره ساخته شده و نبردها نیز به صورت ۱ به ۱ پیش میروند.
درست مثل هر بازی کارتی دیگری، لازم است در جریان هر دست رویکردهایی هوشمندانهتر از حریف در پیش بگیرید و در عین حال از خالی شدن نوار سلامتی جلوگیری کنید. از سوی دیگر، گاهی تورنومنتهایی رقابتیتر هم در بازی برگزار میشوند و کسی چه میداند، اگر به اندازه کافی صبوری کرده و از خود هوشمندی نشان دهید، شاید بتوانید قهرمان یکی از آنها شوید.
۱۸. Legends of Runterra
از آنجایی که راجع به هارتاستون صحبت کردیم، کاملا منطقی و منصفانه است که نیمنگاهی به بازی Legends of Runeterra هم بیندازیم. این بازی کارتی، در واقع نسخهای جانبی از فرنچایز League of Legends است. بنابراین نهتنها بار دیگر وارد جهان رونترا میشوید، بلکه میتوانید کارتهای متعلق به برخی از شناختهشدهترین کاراکترهای لیگ آو لجندز را نیز جمعآوری کرده و با آنها به به سراغ رقبا بروید.
در لجندز آو رونترا همهچیز بسیار صیقلخورده و زیباست، از محیطهای نبرد گرفته تا گرافیک و انیمیشنها. در واقع دلایل زیادی برای عشق ورزیدن به این بازی پیدا خواهید کرد و احتمالا تنها چیزی که آنقدرها دوست داشتنی نیست، فرایند یادگیری مکانیکها باشد. از آنجایی که شمار کارتها و گروههای حاضر در بازی واقعا زیاد است، یادگیری کارکرد تمام آنها مدت قابل توجهی طول میکشد و بنابراین اندکی زمان میبرد تا بتوانید یک دست درست و حسابی و معقول را تجربه کنید. اما این باعث نمیشود لجندز آو رونترا را یکی از بهترین بازی های گروهی کنونی در پلتفرمهای موبایل به حساب نیاوریم.
۱۹. Clash of Clans
کلش آو کلنز یکی از آن بازیهایی است که انگار تمام جهان آن را میشناسد. اما در هر صورت فرض را بر این میگذاریم که پیشتر فرصتی برای تجربه آن نداشتهاید و برخی از مهمترین مواردی که لازم است بدانید را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت. در این بازی هم میتوان به رقابت با انبوهی از بازیکنان دیگر پرداخت و هم به صورت کوآپ، روستای خود را ساخت و گسترش داد و وارد نبردی بر سر منابع و زمینهای حاصلخیز شد.
همهچیز در کلش آو کلنز شکل و شمایلی حماسی دارد. شما و دوستانتان باید روستای خود را توسعه دهید، ارتشی بزرگ فراهم آورید، به دور زمینهای تحت تسلط خود دیوار بکشید و بعد تمام روستا و دیوارها را به جنگافزارهای گوناگون مجهز کنید. سپس تازه بازی شروع میشود و باید ضمن محافظت از روستای خود در برابر مهاجمین خارجی، در صدد کشورگشایی برآیید.
نکته بسیار مهم راجع به کلش آو کلنز این است که هرچه بیشتر پای آن وقت میگذارید، جذابتر و پیچیدهتر میشود و مهارتهای شما در چیدن استراتژی و روی آوردن به تاکتیکهای گوناگون را واقعا به چالش میکشد. بنابراین تحت هیچ شرایطی پیشنهاد نمیکنیم که به سادگی از این بازی عبور کرده و حداقل یکبار امتحانش نکنید.
۲۰. Clash Royale
این هم سومین بازی استودیوی سوپرسل که پیشتر قولش را داده بودیم. کلش رویال اسپینآفی از بازی کلش آو کلنز است که مدتها بعد از آن از راه رسید و ضمنا علیرغم تمام تشابهات هنری، ژانری کاملا متفاوت را دنبال میکند.
در واقع کلش رویال هم یک بازی کارتی است که از شما میخواهد در نبردهای ۱ به ۱ به مصاف سایر بازیکنان بروید و خودتان را به عنوان بهترین بازیکن میدان اثبات کنید. ماجرا از این قرار است که نیروها (یا کارتهای شما) در سه مسیر گوناگون به سمت پادشاه حریف حرکت میکنند و باید در غاییترین حالت، او را به زیر بکشند. طبیعتا دشمن شما هم مشغول به کاری مشابه میشود و بنابراین پیشرفت در بازی اصلا آسان نیست.
بهترین بازیهای ماجرایی/اجتماعی
۲۱. Among Us
اگر در دوران کرونا پیگیر اخبار مربوط به بازیها بوده باشید، قطعا از پیش با بازی Among Us آشنایی دارید که یکی از اصلیترین سرگرمیهای مردم قرنطینه شده در سراسر جهان بود. این بازی آنقدر به محبوبیت رسید که برخی از مشهورترین بازیهای کامپیوتر و کنسول را به زیر کشید و توانست بازیهای ژانر «اجتماعی» را بار دیگر بر سر زبانها بیندازد. این بازی طبیعتا از حالت گروهی پشتیبانی میکند و بین ۴ تا ۱۰ نفر میتوانند چه به صورت محلی (Local) و چه آنلاین، به تجربه آن بپردازند.
ماجرای امانگ آس از این قرار است که شما همراه با چند همتیمی دیگر وارد یک کشتی فضایی میشوید. اما مشکل این است که برخی از اعضای تیم شما در واقع موجوداتی بیگانه هستند که خود را به شمایل دوستانتان درآوردهاند و میخواهند همه را بکشند. بعد از این، آن دسته از بازیکنانی که نقش منفی را ایفا میکنند باید خودشان را جای اعضای واقعی تیم جا بزنند و اعتماد آنها را به دست آورند. اما خیلی زود شاهد اجسادی در نقاط مختلف نقشه خواهید بود که باعث میشوند حداقل به یکی دو نفر مشکوک شوید.
در گذر زمان، شک و تردید میان خدمه کشتی افزایش مییابد و از جایی به بعد باید به مباحثه راجع به هویت افراد پرداخته و به رایگیری برای بیرون انداختن آنها از کشتی مشغول شوید. خیلی از اوقات هم افراد اشتباه انتخاب میشوند و همهچیز شکلی آشوبزدهتر به خود میگیرد. راستی تا یادمان نرفته این را هم اضافه کنیم که در میانه تمام این بحث و جدلها، باید به وظایف بهخصوصی هم رسیدگی کنید که کشتی فضایی را سر پا و در حرکت نگه میدارند، در غیر این صورت تیم حریف پیروز میشود.
۲۲. Minecraft
ماینکرفت خیلی ساده شناختهشدهترین و پرفروشترین بازی جهان است. این بازی برای بیش از یک دهه در دسترس بوده و بعد از اینکه روی کامپیوترهای شخصی عرضه شد، راه خودش را به کنسولهای خانگی و دیوایسهای موبایل هم باز کرد. در جهان پیکسلی و بینهایت زیبای ماینکرفت، هدف شما این است که شروع به بهرهبرداری از منابع گوناگون مانند چوب و سنگ و خاک کنید و به مرور زمان به منابع بهتر مانند طلا و الماس دست پیدا کنید.
سپس با این منابع قادر به ساخت تجهیزات گوناگون و بناهای بسیار متنوع خواهید بود. در واقع تنها محدودیت در ماینکرفت، خلاقیت خودتان است. راستی این را هم بدانید که همینطور که مشغول بهرهبرداری و ساختوساز هستید، باید با موجوداتی ترسناک مانند زامبیها و اسکلتها نیز بجنگید و از خودتان و زحمتهایی که کشیدهاید دفاع کنید. بنابراین سه المان ساختوساز، اکتشاف و بقا تمام آنچیزی هستند که به ماینکرفت معنا بخشیدهاند و اگر دنبال عنوانی با گیمپلی منحصر به فرد میگردید، حتما و بدون هیچ تردید باید سراغ Minecraft بروید.
۲۳. Terraria
تراریا یک بازی ماجرایی و دوبعدی است که شباهتهای بسیار زیادی به بازی قبلی در فهرست بهترین بازی مولتی پلیر اندروید ما دارد. در نتیجه بار دیگر باید به جمعآوری منابع مشغول شوید، با استفاده از آنها تجهیزات گوناگون بسازید، با آدم بدها بجنگید، به ساختوساز بپردازید و هر طور که خودتان دوست دارید خوش بگذرانید. در این بازی کارهای بسیار زیادی میتوان انجام داد و زمانی که اندکی گیمپلی آن را تجربه کنید، دلتان میخواهد بارها و بارها به سراغ آن بروید. ضمنا از طریق ارتباط وایفای امکان متصل شدن به دوستان (تا سقف ۷ نفر) هم فراهم آمده تا تجربهای عمیقتر از گیمپلی داشته باشید.
بهترین بازیهای مولتی پلیر محلی
۲۴. Sea Battle 2
Sea Battle 2 نهتنها یکی از بهترین بازی های مولتی پلیری است که تاکنون برای دیوایسهای هوشمند ساخته شده، بلکه یادآور یکی از جذابترین بازیهای دوران کودکی بسیاری از ماست و به همین خاطر، احتمالا حسابی به مذاقتان خوش آید. در این بازی شما مجموعهای از کشتیها، هواپیماها، زیردریاییها، مینها، رادارها و مواردی از این دست را در اختیار دارید.
سپس یک برد شطرنجی در اختیارتان قرار میگیرد که باید کشتیها و سایر تجهیزات خود را روی آن بچینید. سپس به شکلی کور و اتفاقی شروع به حمله به تجهیزات دشمن میکنید که آنها نیز درست مثل کاری که شما کردید، روی یک برد چیده شدهاند. هدف نهایی هم غرق کردن تمام تجهیزات یکی از بازیکنان است. نکته مهم در مورد این بازی آن است که میتوانید به صورت «آفلاین» و در واقع از طریق اتصال بلوتوث نیز آن را با دوستانی که در نزدیکی خود دارید بازی کنید.
۲۵. !Dual
بازی Dual مفهوم پشت بازیهای چند نفره و مبتنی بر بلوتوث را به سطحی تازه برده و در واقع کاری میکند که بتوانید دو موبایل متفاوت را کنار هم قرار داده و تصاویر را روی هر دو آنها مشاهده کنید. ماجرا از این قرار است که بازی به صورت دونفره انجام میشود و هر بازیکن، موبایل خود که به موبایل حریف چسبیده را دست گرفته و شروع به تیراندازی میکند.
در واقع هر دوی شما کنترل کشتیهای فضایی متفاوتی را به دست میگیرید و باید ضمن تیراندازی به حریف، از تیرهای او جاخالی دهید. در Dual دو حالت مختلف بازی (رقابتی یا همکاری) پیدا میشود و بنابراین میتوانید به دلخواه خود و فضایی که بر جمع حاکم است، به سراغ هرکدام بروید.
۲۶. Crossy Road
Crossy Road اگرچه عنوانی قدیمی است، اما در عین حال از محبوبترین بازی های مولتی پلیری به حساب میآید که تاکنون جهان به خود دیده. گیمپلی بازی شباهت زیادی به Frogger دارد. این یعنی باید مرغی بختبرگشته را از میانه خیابانی شلوغ، از روی رودخانه و موانعی از این دست عبور دهید و دچار هیچ سانحهای هم نشوید!
این بازی از کنترلر و اندروید تیوی پشتیبانی میکند و اگر دوست داشتید میتوانید به صورت محلی یا لوکال هم آن را با دوستان و اعضای خانواده تجربه کنید. برای این کار، دو بازیکن باید روی موبایلهای هوشمند خود به یک شبکه وایفای واحد متصل شده و کار را آغاز کنند.
حرف پایانی
این هم از لیست بهترین بازی مولتی پلیر اندروید که شامل ۲۶ بازی مختلف در ژانرهای گوناگون میشد و هرچقدر هم که سلیقهای خاص داشته باشید، بالاخره چند موردی در آن پیدا میکنید که سرگرمتان کنند. نظر شما در مورد لیست ما چیست؟ آیا بازیهایی بودهاند که از قلم انداخته باشیم؟ یا شاید هم به نظرتان برخی بازیها لیاقت حضور در این لیست را ندارند؟ نظرتان را با ما و دیگران به اشتراک بگذارید.
پلتفرم اندروید پر شده از بازیهای چند نفرهای که بسیاری از آنها ارزش تجربه کردن را دارند. اما اگر به دنبال بهترین بهترینها میگردید، میتوان از بازیهایی مثل گارنا فری فایر، پابجی موبایل، کلش آو لکنز، کال آف دیوتی موبایل و دیابلو ایمورتال نام برد.
اگر میخواهید به جای بازی آنلاین با بازیکنان سراسر جهان، با دوستان خود و به صورت بلوتوثی یا با وایفای بازی کنید، باید حتما نگاهی به سه بازی Crossy Road ،Dual و Sea Battle 2 بیندازید.
بازیهای PUBG New State و Apex Legends Mobile و Diablo Immortal از جدیدترین بازیهای مولتی پلیر اندروید به حساب میآیند که میلیونها بازیکنان در سراسر جهان دارند.
نظرات