چگونه عکسهایتان را در گوشی کراپ میکنید، نور آنها را تنظیم کرده و فیلترهای مختلف را برایشان تست میکنید؟ در این مقاله، بهترین برنامه ادیت عکس حرفه ای برای اندروید را به شما معرفی خواهیم کرد؛ همراهمان باشید.
اگرچه بسیاری از موبایلها، به شکل پیشفرض، نرمافزاری برای ویرایشهای کوچک مثل تغییر قاب، بهتر کردن نور و… دارند، اما باید قبول کنیم که اپهای تخصصی ادیت و ویرایش عکس بهمراتب حرفهایتر عمل میکنند. فارغ از این که سوژه عکس شما چه باشد، از پرتره سگتان و یک سلفی دستهجمعی گرفته تا یک عکس خوشمزه از غذا و یا حتی گیف، پس از استفاده از یکی از نرمافزارهای لیست ما، تصاویر جذابتر و باکیفیتتری خواهید داشت.
واقعیت این است که در اپاستور بازار، صدها برنامه عکاسی وجود دارند اما بهترین آنها کدامها هستند که ارزش دانلود و گرفتن فضای گوشی شما را داشته باشند؟
تلاش کردیم در انتخاب گزینههای این لیست، فاکتورهای متعددی را مد نظر داشته باشیم؛ فاکتورهایی از قبیل ویژگیهای بصری، استفاده آسان و وجود ابزار درست برای کاری که کاربر بخواهد انجام دهد. دیگر فاکتور مهم هم این بود که اپلیکیشن مد نظر ما حتما باید فیچر جدیدتری نسبت به دیگر رقبا داشته باشد؛ چیزی شبیه ترفندهای هوشمندانه و امکاناتی که بهراحتی قابل دستیابی نیستند.
بهترین برنامه ادیت عکس چیست؟
بعد از امتحان دهها نرمافزار محبوب در این حوزه، انتخاب ما در کل، اپلیکیشن پیکسآرت (PicsArt) بود. این اپلیکیشن، مجهز به ابزارهای کاربردی، فیچرهای متعدد، تنظیمات خودکار و غیر خودکار در ویرایش نور و رنگ، افکتها، استیکرها، امکان نوشتن متن روی عکس و البته پسزمینههایی برای بهتر کردن عکستان است.
بهعلاوه، اپلیکیشن پیکسآرت در بخش آموزش نیز فعالیت دارد و چالشهای متفاوتی در حوزه ادیت عکس برای کاربران ایجاد میکند تا ضمن برانگیختن احساس رقابت میان آنها، مهارتشان در بهسازی عکسها را بسنجد و در ادامه، آموزش دهد. این اپلیکیشن دارای فضای گفتوگو برای کاربران است و شما میتوانید همچون اینستاگرام، با به اشتراک گذاشتن تصاویرتان با دیگران تعامل داشته باشید.
اگر به دنبال نرمافزاری تخصصیتر هستید، اسنپسید (Snapseed) گزینه مطلوبی خواهد بود. این نرمافزار فیچرهایی از قبیل ویرایش، ویرایش تنالیته عکس، ادیت عکس با فرمت RAW، تغییر و تنظیم رنگ سفید یا همان وایت بلنس، تنظیم نور و موارد بسیار دیگری را در دسترس شما قرار میدهد. با استفاده از این اپ، میتوانید افکتهای لایهای ایجاد کنید. هر افکت را نیز ذخیره کرده و در عکسهای دیگرتان از آن استفاده کنید. برای کاربرانی که پیشتر در حوزه عکاسی، ادیت و ویرایش عکس فعالیت داشتهاند، اسنپسید انتخاب بهمراتب حرفهایتری برای یادگیری تنالیته عکس و… خواهد بود.
در ادامه، لیست کامل بهترین برنامههای ادیت عکس اندروید در سال ۲۰۲۲ را مرور میکنیم. توصیه میکنیم مقاله « بهترین برنامه ادیت فیلم اندروید » مجله بازار را نیز از دست ندهید:
۱- پیکس آرت (PicsArt)
نرمافزار پیکس آرت، انتخاب اول ما بهعنوان بهترین برنامه ادیت عکس است؛ چرا که همزمان هم سرگرمی است، هم استفاده از آن آسان است و هم تقریباً تمام آنچه که یک کاربر لازم دارد را در خود جای داده است. این برنامه مجهز به ادیت خلاقانه، ابزارهای کاربردی و فیلترهای جذاب است. بهعلاوه، این نرمافزار به شما انواع گوناگونی از استیکرها را ارائه میدهد و حتی این امکان را به شما میدهد که روی آن متن بنویسید و به اشتراک بگذارید.
در بخشی از این نرمافزار که تحت عنوان ریمیکس چت (Remix Chat) معرفی شده است، کاربران میتوانند تصاویر ویرایششده خود را با ۱۵۰ میلیون کاربر ماهانه این اپ و یا اگر دوست نداشتند، فقط با دوستانشان، به اشتراک بگذارند. فهم آموزشها و ترفندهایی که در نرمافزار به کاربران پیشنهاد میشود، چندان دشوار نیست و جذابیت لازم برای آنها را دارند. مسابقات موجود در نرمافزار نیز دانش کاربران را به چالش میکشد و برندههای هر مسابقه هم بر اساس رأی کاربران این نرمافزار، انتخاب میشوند.
تبلیغات نسخه پرمیوم پیکس آرت گاهی در نرمافزار به شکل یک پیام برای شما نمایش داده میشود که ممکن است آزاردهنده هم باشد. برای خاموش کردن آن و همچنین اضافه شدن امکان ادیت و ویرایش ویدئو و ابزارهای جدید، باید اکانت پرمیوم بخرید.
۲- اسنپ سید (Snapseed)
اگر با محیط عکاسی و ویرایش عکس آشنا نیستید، استفاده از اسنپ سید برای شما آسان نخواهد بود. این نرمافزار به جز اینکه مجهز به ابزارهای تخصصی ویرایش و ادیت عکس است، فیلترهای متنوعی هم دارد.
اسنپ سید برای عکاسانی که به جزئیات اهمیت میدهند، نهتنها سرگرمی جذابی است که میتواند گاهی همچون یک نرمافزار حرفهای عمل کند. صرف چرخ زدن در محیط نرمافزار، بازی با امکانات آن، تنظیم نور، رنگ، تغییر فرم، فیلترهای متنوع و… هم جذاب است. از آنجایی که ویرایش و ادیت در این نرمافزار به شکل لایهلایه عمل میکند، امکان بازگشت به هر بخش برای شما امکانپذیر خواهد بود. در این نرمافزار، براشی وجود دارد که با استفاده از آن میتوانید فیلتری را تنها به بخش دلخواه عکستان اضافه کنید. لایههای تغییرات انجامشده توسط شما امکان ذخیره دارند و میتوانید از آنها روی عکسهای دیگرتان نیز استفاده کنید و یا حتی با دیگران به اشتراک بگذارید.
اسنپ سید با امکاناتی که در اختیار عکاسان حرفهای قرار میدهد، بهعنوان یکی از بهترین نرمافزارها در حوزه ویرایش و ادیت عکس انتخاب شده است. از آنجایی که این اپلیکیشن با تمام مزایایی که دارد، رایگان است و نسخه پریمیوم هم ندارد، شاید بتوان آن را بهترین برنامه ادیت عکس حرفهای نامید.
۳- ادوبی فتوشاپ کمرا (Adobe Photoshop Camera)
ادوبی فتوشاپ کمرا یکی از بهترین نرمافزارها در حوزه ویرایش و ادیت عکس است. این نرمافزار تنظیمات لازم ویرایش رنگ، افکتهای جذاب و امکان تماشای قبل و بعد عکس ویرایششده را در اختیار شما قرار میدهد.
فتوشاپ با استفاده از فیلترهایی تحت عنوان لنز، افکتهای ویژه و متفاوتی را به عکس اعمال میکند و با استفاده از آنها میتوانید رنگ، نور و وضوح بیشتری به عکس بدهید. اما آنچه که این نرمافزار را از نمونههای دیگر متمایز میکند، فیچر ادوبی سنسی است که بهطور خودکار نوع و قالب عکس شما را تشخیص میدهد: پرتره و یا لندسکیپ. این فیچر با توجه به عکس شما ماسکهای متفاوتی را در اختیارتان قرار میدهد؛ میخواهد سوژه صورت باشد یا آسمان. برای مثال، در هنگام استفاده از ماسک آسمان، شما میتوانید رنگ آسمان را تغییر دهید، به آن ابر اضافه و یا کم کنید و یا حتی از امکان ایجاد بازتابهای متفاوتی با توجه به حضور آب و… استفاده کنید.
چندی قبل کمپانی ادوبی قول داد در آیندهای نزدیک، فیلترهای جدیدی از هنرمندان معروف و مشهور را به این برنامه اضافه کند. خبر خوش آنکه قرار است استفاده از این فیلترها در نسخه جدید، رایگان و بدون نیاز به خرید اکانت پریمیوم باشد. امکانات ارائهشده در این اپلیکیشن به نحوی است که هم برای کاربران فوق حرفهای و هم کاربرانی که پیشتر تجربه استفاده از فتوشاپ را به هیچ عنوان نداشتهاند، استفاده از آن لذتبخش نیست. توصیه میکنیم اگر به دنبال اپ با قابلیت بالا در حوزه عکاسی هستید، پیشتر با محیط فتوشاپ آشنا بودهاید و انتظار پیچیدهای هم از نتیجه نهایی ندارید، تجربه استفاده از این برنامه را از دست ندهید.
تا این جای کار هم نسخه پریمیوم برای این اپلیکیشن طراحی نشده و همهچیز در آن رایگان است.
۴- پیکس ال آر (PixIr)
پیکس ال آر یکی از بهترین نرمافزارهای ویرایش و ادیت عکس و مناسب برای عکاسان تازهوارد است. اگر تصمیم دارید تنالیته عکس خود را عوض کنید و یا از افکتهای متنوع استفاده کنید و بعدتر هم آن را در فضای مجازی به اشتراک بگذارید، پیکس ال ار گزینه جذابی است.
PixIr ابزارهای متنوعی دارد که هم استفاده از آنها آسان است و هم پاسخگوی سلیقه و اهداف شماست. برای مثال، یکی از این ابزارها براشی برای ادیت انتخابی است (شامل تیره و روشن کردن و…). افکتها، فیلترهای متنوع و کاورهای جذاب این نرمافزار سرگرمکننده، جذاب و بسیار کاربردی هستند. لازم به ذکر است که استیکرهای کارتونی نیز در این نرمافزار وجود دارند. کلاژ آسان و سریع، استفاده از تمپلیتهای موجود، زوم و موارد دیگر هم از امکانات موجود در این برنامه است.
اگر با تبلیغات موجود در اپلیکیشن مشکل دارید، بد نیست با خرید نسخه پریمیوم، هم از شر مزاحمتهای گاه و بیگاه تبلیغات در امان باشید و هم از استیکرها، افکتها و فونتهای بیشتر برخوردار شوید. توجه داشته باشید از نظر عکاسان حرفهای، این نرمافزار سطحی است اما در عین حال برای کاربران معمولی، نرمافزاری کاربردی و مناسب به نظر میرسد؛ شاید حتی بهترین برنامه ادیت عکس!
۵- ادوبی لایت روم (Adobe Lightroom)
فضای ابری در نسخه موبایل ادوبی لایت روم نقش مهمی بازی میکند. شما با دسترسی به گالری موبایلتان، ضمن دسترسی به فایلها با رزولوشن اصلی، آنها را وارد فضای ابری lightroom میکنید. این فضای ابری در اکانت شما خواهد بود و از هر سیستمی که وارد این نرمافزار بشوید، فعال است. با خرید اکانت پریمیوم این برنامه، دسترسی شما به امکانات بیشتر این نرمافزار در حوزه ویرایش و ادیت عکس باز خواهد بود. از طرف دیگر، شما با داشتن اکانت پریمیوم کنترل بیشتر و کیفیت بالاتری در فضای نرمافزار خواهید داشت. بههرحال اگر تنها میخواهید تصاویر خود را در مدتزمان کوتاهی بهسرعت ویرایش کنید، لایت روم بدون اکانت پریمیوم هم انتخاب درستی خواهد بود و پاسخگوی نیاز شماست.
نرمافزار لایت روم، پلتفرم آموزشی خوبی هم هست؛ سیستم آموزش این نرمافزار هر از چند گاهی آپدیت میشود و به شکل ساده و سریعی به کاربرانش بهترین روش ادیت عکس را توضیح میدهد و کمک میکند تا شما به شکلی حرفهای از نرمافزار استفاده کنید. با توجه به اینکه ابزارهای موجود در این نرمافزار تعداد زیادی دارند و اگر کاربر حرفهای نباشید، ممکن است در استفاده از آنها دچار مشکل شوید، امکان استفاده آسان و آموزش درست این اپلیکیشن، نقطه قوت این نرمافزار بهحساب میآید.
آیا با ترفندهای عکاسی با گوشی آشنا هستید؟! این مقاله بازار را از دست ندهید.
سرعت اعمال تغییرات هر ابزار در این اپلیکیشن بالاست و به شما اجازه میدهد تا تغییرات ناشی از هر ابزار را به دقت دنبال کنید. نکته مهم دیگر، بازگشتپذیر بودن تغییرات است؛ هر اتفاقی در این نرمافزار قابلیت بازگشت دارد، دائمی نیست و همیشه میتوانید به عکس اصلی خود دسترسی داشته باشید.
بهعلاوه، وجود یک فضای اجتماعی برای اشتراکگذاری آثار نیز از نکات مهم این نرمافزار است. فضای دیسکاور اریا (Discover area) به شما این امکان را میدهد که روند ویرایش و ادیت عکسهای کاربران دیگر را به شکل انیمیشن تماشا کنید؛ و همچنین میتوانید آثار خود را در این فضا با دوستان و یا کاربران دیگر به اشتراک بگذارید.
برنامه Lightroom، برای کسانی که به شکل جدی در حوزه عکاسی فعالیت میکنند، نرمافزار باکیفیت و مناسبی است. اما اگر با این محیط آشنایی نداشته باشید، ممکن است استفاده از آن برایتان دشوار و نیازمند زمان بیشتری باشد.
۶- اینستاگرام (Instagram)
چیزی در حدود ۸۵۰ میلیون کاربر در اینستاگرام عضوند و یکی از دلایل مهم موفقیت این پلتفرم، تمرکز روی فرآیندهای ساده و نهچندان پیچیده است. فرمول پیروزی این پلتفرم آن است که شما بهعنوان کاربر میتوانید در کسری از ثانیه عکس یا فیلمی را با دیگران به اشتراک بگذارید. این برنامه همچون یک مسیر میانبر، فاصله شما از گرفتن عکس و ثبت آن تا انتشار را کاهش میدهد؛ و البته که از کیفیت آن کم نمیکند. شما در این نرمافزار امکان ویرایش و ادیت عکس دارید و در کنارش میتوانید عکس را ذخیره کنید و در پلتفرمهای دیگری به اشتراک بگذارید.
لایک و اشتراکگذاری عکسها، ارسال و دریافت پیام به شکل خصوصی و تعامل با دیگران از اهداف ابتدایی پلتفرم اینستاگرام بودهاند. فاکتورهای کلیدی و مهمی نیز در مراحل بالاتر مطرح هستند. فاکتورهایی که عموما اکانتها و کاربران حرفهای (مثل اکانتهای مربوط به یک برند و یا بلاگران) با آن درگیرند. این فاکتورها شامل میزان تاثیرگذاری، تعداد دفعات دیده شدن هر پست، استوری و… است. با توجه به این موضوع، اینستاگرام فیچرهای خود را برمبنای تقویت این فاکتورها در حساب هر کاربر برنامهریزی میکند. بدینگونه که شما با استفاده از امکانات مختلف این برنامه میتوانید فاکتورهای مورد نظر Instagram را تقویت کنید. همچنین هر از چندگاهی امکانات بسیاری در حوزه تولید محتوا به آن اضافه میشوند. دسترسی به آمارهای مربوط به دنبالکنندگان هر اکانت، استفاده از هشتگها و آپدیتهای مربوط به بخش امنیت حساب، برخی از امکانات جدید این اپ ادیت عکس بهحساب میآیند.
شما با استفاده از این Instagram میتوانید در مدتزمان بسیار کوتاهی، عکسهای خود را ویرایش و ادیت کنید. این کار، هم با تنظیمات مربوط به نور و رنگ و… امکانپذیر است و هم میتوانید با استفاده از فیلترهای متنوع به عکسهای خود افکت بدهید.
۷- گوگل فوتوز (Google Photos)
به نظر ما، گوگل فوتوز برنامهای است که حضور آن در هر موبایلی واجب است. اگر تا به حال موبایلتان از کار افتاده باشد و یا آن را به هر نحوی از دست داده باشید، بهتر متوجه حرف ما خواهید شد. این نرمافزار به شکل خودکار تمام عکسها و فیلمهای موجود در گالری شما را بکآپ میگیرد و به فضای ابری منتقل میکند. در این برنامه هم میتوانید از ابزارهای مختلف ویرایش و ادیت عکس استفاده کنید، هم از قابلیت اشتراکگذاری بهره خواهید برد و هم اگر به نحوی فایل عکسهای خود را از دست داده باشید، آنها را در فضای ابری ذخیره خواهید داشت. دسترسی به اکانتتان (در صورت نصب نرمافزار) روی سیستمهای دیگر امکانپذیر خواهد بود و میتوانید به شکل همزمان از آن در سیستمهای مجزا استفاده کنید.
گوگل فوتو بهگونهای طراحی شده که انرژی کمتری از کاربر میگیرد و شما را با چند حرکت ساده و سریع به نتیجه دلخواهتان میرساند. برای مثال، فقط در حالتهای تنظیم نور و رنگ و ایجاد کنتراست در عکس میتوانید به شکل دستی تغییرات خود را اعمال کنید. شما میتوانید از فیلترهای کاربردی این برنامه به میزانی که لازم دارید و مدنظرتان است استفاده کنید. بخش جذاب این نرمافزار هم مربوط به ساخت انیمیشن از مراحل ادیت و ویرایش توسط شماست که در نهایت به شکل گیف (جیف) نمایش داده خواهد شد.
از طرف دیگر، گوگل فوتوز یکی از بهترین انتخابهای ما خصوصاً در بخش ذخیره و اشتراکگذاری است. توجه داشته باشید که امکان دسترسی نامحدود به فضای ابری در نسخه رایگان این نرمافزار ارائه نمیشود و شما با محدودیت ۱۵ گیگابایتی طرف خواهید بود. با خرید اکانت پریمیوم به فضای بیشتری دسترسی خواهید داشت.
۸- پریسما (Prisma)
پریسما متفاوت از دیگر برنامه های ادیت و ویرایش عکس عمل میکند. شما در این نرمافزار به افکتها و فیلترهایی دسترسی خواهید داشت که توسط هنرمندان واقعی طراحی شدهاند. نرمافزارهایی که پیشتر در این لیست عنوان کردیم (البته بهجز فتوشاپ کمرا) فیلترهای تقریبا یکسانی را در اختیار شما قرار میدهند، در پریسما اما شما با استفاده از فیلترهای طراحیشده، جنبهی هنریتری به عکس خود میبخشید و به آن کمی حال هوای آثار پیکاسو و ونگوگ را اضافه میکنید.
پریسما با عملکرد متفاوت از دیگر اپلیکیشنها، نتیجه به نسبت متفاوتی را نیز رقم میزند و همین تفاوت و تمایز نقطه قوت و محبوبیت آن است. بیش از ۳۰۰ فیلتر در این نرمافزار موجود است اما توجه داشته باشید که بیشتر آنها قفل هستند و برای استفاده از آنها به خرید اکانت پریمیوم لازم است. اکانت پریمیوم دسترسی شما به تغییرات اچدی را نیز باز میکند. پس از اعمال فیلتر، امکان تغییر پسزمینه و تنظیم نور و… نیز در این اپ موجود است و در نهایت بعد از ادیت عکس شما میتوانید آن را با دیگران به اشتراک بگذارید. این نرمافزار نیز مشابه موارد قبلی هر از چند گاهی آپدیت و فیلترهای جدیدی به آن اضافه میشود.
۹- افتر لایت (Afterlight)
افتر لایت، مشخصاً برای کسانی طراحی شده است که به دنبال ادیت و ویرایش عکسها به شکل مجزا از هم هستند. با اینکه در این برنامه ابزارهای ویرایش رنگ، نور و ترکیببندی، نسبتاً جامع عمل میکنند اما امکان دسترسی به لایهها، تنالیته رنگ و موارد دیگر نیز در آن وجود دارد.
در افتر لایت، استیکرها سادهاند اما از تنوع بالایی برخوردارند و فونتهای متعددی هم برای نوشتن متن وجود دارد. هم استیکرها و هم متنها قابلیت تغییر رنگ، اندازه، اشباع و تغییر جهت دارند. بهعلاوه، با توجه به قابلیت برگشتپذیری تغییرات، شما همواره به عکس اصلی و یا هر مرحله از فرایند ویرایش و ادیت خود دسترسی خواهید داشت. اگرچه پیشتر از آیکونهای ناخوانایی برای این نرمافزار استفاده میشد و طراحیاش چندان به دل نمینشست، اما حالا نحوه کار با آن بهمراتب سادهتر شده است. با خرید اکانت پریمیوم این نرمافزار، دسترسی شما به چیزی حدود ۱۳۰ فیلتر باز خواهد شد.
چطور بهترین اپلیکیشن ویرایش و ادیت تصویر را انتخاب کنیم؟
در حوزه عکاسی و ویرایش عکس، اپلیکیشنهای متعدد و متنوعی وجود دارند که مدام در حال رقابت و ارائه فیچرهای جدید هستند. از همین رو، بهمحض آپدیت شدن یکی از این نرمافزارها و رونمایی از یک امکان جدید، همه اپلیکیشنهای دیگر بهسرعت به دنبال پیشی گرفتن از یکدیگر و ارائه فیچر جدید و متفاوتی خواهند بود.
برای مثال، اگرچه اسنپ چت در گام نخست، خلاقانه و با ارائه فیلترها و امکانات جدید، در مدتزمان کوتاهی میان مردم محبوب شد اما طولی نکشید که اپلیکیشنهای دیگر در میدان رقابت از آن جلو زدند. نکته مهم آنجاست که بدانید توقع شما از بهترین برنامه ادیت عکس چیست. آیا قرار است از این نرمافزار بهصورت روزانه استفاده کنید، صرفاً ادیتهای جزئی مدنظرتان است یا به دنبال استفاده حرفهای از این نرمافزار بهعنوان یک عکاس هستید؟
ما در تهیه این لیست تلاش کردیم بهترین نرمافزارهای ادیت عکس برای هر دو گروه مخاطب را معرفی کنیم اما بهتر است خودتان با توجه به هدفی که دارید، نرمافزار مناسب را انتخاب کنید.
نکته مهم دیگر در خصوص این نرمافزارها آن است که بدانید معمولاً فیچرها و امکانات یکسان در این اپلیکیشنها رایگان هستند؛ اما دسترسی به امکاناتی که نقطه قوت و تمایز هر کدام بهحساب میآید، تنها با خرید اکانت پریمیوم امکانپذیر است.
تفاوت نسخه موبایل این برنامهها با ورژن دسکتاپ
اپلیکیشنهایی که پیشتر در حوزه ویرایش و ادیت عکس معرفی کردیم، برای تغییرات و تنظیمات سریع و کوچک در موبایل بهترین هستند اما آیا عملکرد آنها در نسخه دسکتاپ هم به همین شکل است؟
خب این موضوع بستگی به اپلیکیشنی دارد که از آن استفاده میکنید. اما عموما میتوانید تفاوتهای میان نسخههای موبایل و دسکتاپ هر اپلیکیشن را با دقت کردن در ۴ بخش کلیدی حلوفصل کنید:
الف) سایز نمایشگر
در زمان ادیت و ویرایش عکس در اپلیکیشنهای موبایل، شما مجبور به کار روی نمایشگر بهمراتب کوچکتری هستید. حتی روی تبلت هم با محدودیت حداکثر ۱۰ اینچی طرف خواهید بود در حالی که اندازه صفحه نمایشگر لپتاپ معمولاً از ۱۰ اینچ شروع میشود و گاهی تا بیش از ۱۵ اینچ هم میرود. پس در نسخه دسکتاپ شما با صفحه بزرگتری روبهرو هستید. این موضوع به شما اجازه ایجاد تغییرات جزئیتر و کنترل بهتر روی فرایند ویرایش و ادیت عکس را میدهد.
ب) روشهای کنترل
در موبایل و یا تبلت، برای اعمال تغییرات روی عکس معمولا از انگشتتان و یا در بهترین حالت از قلم مخصوص استفاده میکنید. در لپتاپ و دسکتاپ اما امکان کنترل تغییرات بهواسطه وجود موس و حتی صفحه لمسی (trackpad) روی لپتاپ، آسانتر است. بهعلاوه فراموش نکنید که در این شرایط ، کیبورد هم میتواند نقش مهمی بازی کند. پس پیش از انتخاب یک نرمافزار بهعنوان بهترین برنامه ادیت عکس و شروع کار، به این موضوع دقت کنید؛ هر چقدر که کارتان ظرافت بطلبد، باید کنترل بیشتری روی اجرای آن داشته باشید.
ج) پیچیدگی فیچرها
نسخه دسکتاپ هر اپلیکیشنی در حوزه ادیت و ویرایش عکس معمولاً امکانات مضاعفی را در اختیار کاربرانش قرار میدهد. برای مثال، در اپلیکیشن فتوشاپ اندروید، اگرچه امکان ادیت حرفهای عکسها برای شما وجود دارد اما انجام تنظیمات پیچیده، لایهبندی و موارد بسیار دیگری تقریبا غیرممکن هستند. برای بیشتر کاربران، استفاده از نسخه موبایل هر نرمافزاری، بهمراتب آسانتر و سریعتر است؛ چرا که در نسخه دسکتاپ با گسترده شدن امکانات و جزییات، کاربران معمولی صرفاً وقت خود را تلف خواهند کرد. (خصوصاً در حالتی که تنها هدف آنها از ورود به نرمافزار، نوردهی بیشتر به عکس برای ارسال آن در واتساپ است.) اما اگر به دنبال انجام کاری خلاقانه و باکیفیت هستید، قطعاً نسخه دسکتاپ انتخاب بهتری خواهد بود.
د) قیمت
بیشتر اپهای موجود روی موبایل معمولاً یا به شکل رایگان ارائه میشوند و یا در بدترین حالت، با پرداخت چند دلار استفاده همهجانبه و کامل از آنها میسر خواهد بود. توجه داشته باشید که نسخه نرمافزاری و دسکتاپ اپهای ذکرشده هزینه بیشتری میطلبد و گرانتر است.
دانلود بهترین برنامه ادیت عکس برای اندروید
هر اپ به دنبال نمایش حوزه وسیعی از اهداف و توانمندیهای خود است. ما برای تنظیم لیست بهترین برنامه ادیت عکس، عملکرد هر اپلیکیشن را به شکل مجزا و صرفاً با نقاط ضعف و قوت خود آن سنجیدهایم. فاکتورهای مد نظر ما برای معرفی بهترین برنامههای ادیت عکس:
- کیفیت و دسترسی آسان به اپلیکیشن در میان نرمافزارهای دیگر روی موبایل
- استفاده آسان
- تعداد و کیفیت امکانات و فیچرها
- تنوع و اشتراکگذاری آسان
- چگونگی پاسخدهی به هدفی که برایش تعریف شده است
- نحوه وارد کردن عکسها
- تنوع در مدل دوربین
- ظرفیت ویرایش و ادیت عکس و استفاده آسان
- سرگرمکنندگی، قدرت و موارد بسیار دیگر
درنهایت از شما دعوت میکنیم تا با اینترنت نیمبها و امنیت کامل (بهخاطر حضور سپر امنیت بازار)، این اپلیکیشنها را از اپاستور Bazaar دانلود کنید. فراموش نکنید که نظراتتان را حتما از طریق کامنت با ما و دیگر مخاطبان مجله بهاشتراک بگذارید.
نظرات