شما هم به دنبال بهترین برنامه ادیت فیلم میگردید؟ چه یک ویرایش ساده برای شبکههای اجتماعی مدنظرتان باشد و چه یک تدوین حرفهای، ما بهترین گزینهها را برایتان معرفی کردهایم.
این روزها وقتی صحبت از انواع برنامه اندروید به میان میآید، انتخابهای بسیار زیادی پیش رویمان قرار دارد. تا همین چند وقت پیش، کار کردن روی ویدیوها دردسر خیلی زیادی داشت و باید زمانی طولانی را صرف آن میکردیم؛ حتی گسترش فناوری دیجیتال هم این مشکل را بلافاصله حل نکرد، و همچنان به یک کامپیوتر قدرتمند نیاز داشتیم که با بودجه بسیاری از افراد سازگار نبود.
اما حالا با وجود نرم افزارهای ادیت ویدیو دیگر میتوان تقریباً هر کاری را در گوشی یا تبلت انجام داد. لیستی که برایتان تهیه کردهایم، مجموعهای از بهترین برنامه های ویرایش فیلم را دربردارد که میتوانید در دستگاههای مختلف اندرویدی از آنها استفاده کنید.
۱- برنامه KineMaster
بهمحض اینکه وارد برنامه KineMaster میشوید از شما خواسته میشود که اشتراک تهیه کنید و احساس میکنید که به دام افتادهاید؛ اما کمی که میگذرد، متوجه میشوید که با ابزار قدرتمند و مفیدی طرف هستید و حالا تصمیم با خودتان است که بخواهید برای آن مبلغی بپردازید یا نه.
باز کردن فایل ویدیویی در کاین مستر بسیار ساده است. در نوار ابزار، آیتمهای مختلفی مثل بازگردانی، تنظیمات، و… وجود دارد. همچنین یک دکمه شبیه به دوربین دیده میشود که آیکونهای اطراف آن برای دسترسی سریع به رسانهها، فایلهای صوتی و لایههای مختلف طراحی شده است. شاید ظاهرش کمی شلوغ به نظر برسد، اما هنگام کار کردن بسیار ساده و کارآمد است. اگر از نسخهٔ رایگان این برنامه استفاده میکنید، در نهایت ویدیوهایتان به همراه واترمارک منتشر میشوند. بنابراین پیش از خرید میتوانید یکبار امکانات آن را امتحان کنید.
نسخهٔ پریمیوم و غیر رایگان این برنامه ۲۳ دلار است و میتوانید یک سال از آن استفاده کنید. این مبلغ، با توجه به امکانات و آپشنهای بهترین برنامه ادیت فیلم برای اندروید، معقول و مقرون بهصرفه است.
۲- اپلیکیشن iMovie
نسخهٔ دسکتاپی iMovie به دلیل قدرت بالا و کاربری آسان، سالها موردتوجه کاربران بوده است. شاید نتوان گفت که این نرمافزار بینقص است اما در نهایت، کار را برایتان انجام میدهد. نسخهٔ موبایلی آن نیز به همین ترتیب کارآمد و مفید است. میتوانید چندین کلیپ ویدیویی انتخاب کنید و iMovie آنها را پشت سرهم ردیف میکند و به شکل یک فیلم تحویلتان میدهد.
این برنامه، ویرایش عنوان هم دارد. همچنین تصحیح خودکار و افزایش نور و رنگ، امکان انتقال یا همان ترنزیشن، و امکان استفاده از افکتهای پرده سبز و تصویر در تصویر، از ویژگیهای منحصر بهفرد iMovie هستند.
با این وجود، این برنامه به سیستمی قدرتمند با رم و ظرفیت پردازش بالا نیاز دارد. چنین سیستمی هزینه زیادی دارد که این مشکل بزرگی برای کاربران است. اما به هر حال، افراد حرفهای نباید از برنامه غافل شوند، زیرا سرعت و کارآمد بودن آن و همچنین انجام کار بدون پخش تبلیغات یا حواسپرتیهای رایج، یک مزیت بزرگ محسوب میشود و iMovie را به بهترین برنامه ویرایش فیلم تبدیل میکند.
۳- برنامه PowerDirector
این برنامه هم درست مثل KineMaster از همان بدو ورود از شما میخواهد که اشتراکش را خریداری کنید، با این تفاوت که ۵۰ درصد هم از رقیبش گرانقیمتتر است. اگر کاربر آیفون باشید، شباهت آن به LumaFusion و iMovie نظرتان را جلب خواهد کرد و اگر کاربر اندروید هستید، میبینید که فضایی مشابه Kinemaster دارد.
زمانی که در پاور دایرکتور کلیپهای ویدیویی را انتخاب میکنید، آنها در تایملاین به ترتیب پشت سر هم قرار میگیرند و با شروع ویرایش، به ابزارهای مختلفی دسترسی خواهید داشت. شاید جلوهٔ بصری این برنامه به اندازهٔ iMovie یا حتی Kinemaster چشمنواز نباشد، اما فضای آن خلوتتر است و بنابراین هنگام استفاده احساس راحتی بیشتری دارید. اگر در ویرایش فیلم مبتدی هستید، Power Director بهترین برنامه ویدیو برای شماست.
برای افراد حرفهای، این برنامه جایی برای طرح کردن ایدهها است و نه ایجاد یک محصول نهایی. اگر مبتدی هستید اما علاقهمند و مستعد، PowerDirector با وجود قدرتمند بودنش فضایی ندارد که از آن زده شوید. باز هم میگوییم که این برنامه در سیستم اندروید بهتر جواب میدهد و کاربران آیفون/آیپد میتوانند به جای آن از (LumaFusion (pro یا iMovie استفاده کنند.
۴-اپلیکیشن GoPro Quik
گاهی وقتها ترجیح میدهیم بنشینیم و بگذاریم که خود برنامه کارهای سخت را انجام دهد. نسخه اصلی Quik دقیقاً همین ویژگی را داشت. به همین دلیل، وقتی که با انتشار نسخه بعدی اعلام کردند که نام آن به «GoPro app Quik» تغییر پیدا کرده است، کمی جا خوردیم!
خوشبختانه، این برنامه عمدتاً بدون تغییر باقی ماند. هنوز هم میتوانیم با یک کلیک فیلمها را از گوشی انتخاب کنیم و به ویرایش آنها بپردازیم و موسیقی و قالب و و غیره را انتخاب کنیم.
با این حال، نسخه GoPro معایبی نیز دارد. اگر ایجاد یک پروژه یکسان را در نظر بگیریم، میبینیم که خروجی نسخه قدیمی از پویایی و جذابیت بیشتری برخوردار است. همچنین، نسخه جدید از شما میخواهد که اشتراک تهیه کنید تا به فیلترها، تمها و آهنگهای بیشتری دسترسی داشته باشید. در واقع انگار که نسخه جدید در عملکرد پسرفت داشته است، اما قیمتش را بالاتر برده. اما با وجود همه اینها، GoPro بسیاری از ویژگیهای قبلی خودش را حفظ کرده است و هنوز هم میتواند بهترین برنامه ویرایش فیلم برای طرفدارانش باشد.
شما تجربهای در استفاده از این اپها دارید؟ بهنظر شما بهترین نرم افزار ویرایش فیلم اندروید کدام یک از این ۴ تا است؟ در کامنتها برایمان بنویسید.
الی بو