پلی استیشن
اخبار بازی اخبار روز تکنولوژی خبر

پیدا شدن دو پلی استیشن منحصر به فرد و محدود در میان زباله‌ها

یک کارگر خوش شانس که در کارخانه بازیافت زباله‌ها کار می‌کند به طور اتفاقی دو پلی استیشن مخصوص و گران قیمت را پیدا کرد. این دو کنسول که احتمالا افراد قیمت‌های گزافی برای خرید آن‌ها پیشنهاد می‌دهند توسط صاحب اصلی خود به سمت زباله‌ها انداخته شده بودند.

کارگر خوش شانسی که در کارخانه بازیافت زباله‌های الکترونیکی کار می‌کند دو کنسول پلی استیشن قدیمی و منحصر به فرد را پیدا کرده است. این دو کنسول که PlayStation Debugging Station بودند به نسل دوم و سوم کنسول‌های خانگی سونی باز می‌گردند و به عبارتی ساده‌تر پلی استیشن ۲ و پلی استیشن ۳ بودند. اما PlayStation Debugging Stationها چیستند و دقیقا به چه دردی می‌خورند؟

جزئیات جدیدی از بازی انحصاری پلی استیشن ۴ که هنوز منتشر نشده است

برخلاف کیت‌های توسعه (Dev Kit) که جهت ساخت بازی‌های ویدیویی برای استودیوهای سازنده فرستاده می‌شوند، Debugging Stationها با هدف کنترل کیفیت و اطمینان حاصل پیدا کردن از کارکرد موارد مختلف به وجود می‌آیند. کنترل کیفیت در بازی‌های ویدیویی توسط تیم‌های سازنده یک امر ذاتی محسوب می‌شود و غیرممکن است که توسعه‌دهنده‌های بزرگ بدون پشت سر گذاشتن این مرحله آثار خود را منتشر کنند. حال با وجود اینکه Dev Kitها و Debuggingها در روند توسعه به کار گرفته می‌شوند کارکردها و فایده‌های منحصر به فرد خود را دارند.

کیت‌های توسعه معمولا با حافظه بیش‌تر، امکان اتصال به پی سی و پورت مخصوص Debugging Stationها عرضه می‌شوند تا کار برای بازیسازها راحت‌تر باشد. در طرفی دیگر Debugging Stationها بیش‌تر با هدف تداعی حس گیمرها ساخته شده‌اند تا سازنده بتواند شرایط مخاطب خود را بهتر درک کند. این کنسول‌های خاص با یک سری محدودیت درست می‌شوند تا تست کردن بازی‌های ویدیویی روی آن‌ها آسان‌تر از همیشه صورت بگیرد.

حال دو کنسولی PS2 و PS3 که با هدف Debugging Station ساخته شده بودند به دست یک کارگر کارخانه بازیافت زباله‌های الکتریکی رسیده‌اند. این فرد که با نام کاربری Any-End5772 در پلتفرم ردیت فعالیت می‌کند پس از پیدا کردن این کنسول‌های ویژه آن‌ها را در فضای اینترنت با سایر طرفداران به اشتراک گذاشت. این دو کنسول که به زمان پلی استیشن ۲ و پلی استیشن ۳ تعلق دارند بدون آسیب خاصی پیدا شده‌اند و به غیر از چند خراش سطحی هیچ تفاوتی با دستگاه‌ها نو و آکبند ندارند. نکته جالب این است که خود این کاربر هم از هویت اصلی این کنسول‌ها خبر نداشت، اما هنگامی که واکنش مردم را دید متوجه شد که دو Debugging Station فوق‌العاده محدود پیدا کرده است. شما می‌توانید در ادامه این تصاویر را ببینید:

اما ویژگی جالب دیگر این دست از کنسول‌ها قیمت بالای آن‌ها هستند. از آنجایی که در مورد سخت‌افزارهای محدودی صحبت می‌کنیم، مردم حاضرند قیمت‌های قابل توجهی در ازای آن‌ها پرداخت کنند. برای مثال اگر به وبسایت eBay سر بزنید متوجه می‌شوید که PS2 Debugging Station با قیمت نزدیک به ۹۰۰ دلار در سطح اینترنت خرید و فروش می‌شود. نسخه پلی استیشن ۳ این نوع از کنسول‌ها هم حدود ۱۵۰ دلار ارزان‌تر و با قیمت ۷۵۰ دلار به فروش می‌رسند. دلیل اصلی این افت قیمت احتمالا بیش‌تر بودن موجودی آن‌ها در سطح دنیا است.

ساخت نسخه دستی و قابل حمل پلی استیشن ۱ از بقایای کنسول اصلی

در میان این دو کنسول نسخه پلی استیشن ۲ ظاهر و ویژگی‌های چشم‌گیرتری دارد. اگر با دقت به تصاویر قرار داده شده نگاه کنید متوجه می‌شوید که به جای عبارت PlayStation 2 کلمه TEST روی بدنه کنسول نوشته شده که کارکرد اصلی آن را نشان می‌دهد. اما در طرفی دیگر پلی استیشن ۳ مذکور تفاوت ظاهری زیادی با نسخه فروشی این کنسول ندارد و زیاد خاص به نظر نمی‌رسد.

نظر شما در این باره چیست؟ دیدگاه‌های خود را با تیم کافه‌بازار و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

منبع: GameRant


بهترین بازی‌های کامپیوتری و کنسولی که روی موبایل هم اجرا می‌شوند

Loading

تگ ها

نظرات

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها