یک ویدیو پشت صحنه قدیمی از روند ساخت بازی گاد آف وار ۲ به طور مجدد در فضای اینترنت پخش شده است و محتوای جالبی دارد. این ویدیو کوتاه نشان میدهد که روند ساخت حتی یک دقیقه از گیمپلی یک ویدیو گیم میتواند تا چه حد سخت و پیچیده باشد.
به تازگی کاربری که با نام KaptainKuba در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) فعالیت میکند، یک ویدیو قدیمی از بازی گاد آف وار ۲ را به اشتراک گذاشته است. این ویدیو در واقع بخشی از مستند ساخت نسخه دوم خدای جنگ است که از مستند نهایی حذف شده بود. ویدیو مذکور بخشی از پشت صحنه را نشان میدهند که در طی آن، توسعهدهندگان در حال ساخت صحنهای هستند که کریتوس میخواهد یک ستون سنگی را از بین ببرد.
سازندگان گاد آف وار در حال کار روی یک عنوان نامعلوم اکشن سوم شخص هستند
در حالی که ما در حین تجربه بازیهای ویدیویی زیاد متوجه این موضوع نمیشویم، اما ساخت حتی یک بخش کوچک هم زحمت و انرژی زیادی میطلبد. در طی این ویدیو کوری بارلوگ سخت بودن روند توسعه یک ویدیو گیم را تشریح کرده و ثابت میکند که ساخت حتی یک دقیقه از گیمپلی هم میتواند مصائب زیادی را به همراه داشته باشد. شما میتوانید در ادامه این ویدیو قدیمی اما جذاب را مشاهده کنید:
کوری بارلوگ درباره ساخت یک صحنه QTE که در بازی گاد آف وار ۲ شاهدش بودیم این گونه توضیح میدهد:«تنها برای همان یک صحنه، شما باید طراحهای مراحل را دخیل کنید تا به ساخت محیط اطراف بپردازند. علاوه بر این همین افراد وظیفه طراحی ستون را هم برعهده دارند». (منظور ستون سنگی موجود در ویدیو است)
او در ادامه اضافه میکند که طراحان انیمیشن باید دندان روی جگر بگذارند تا ستون طراحی شود و بعد بتوانند به سراغ کار خود بروند. در این مرحله یک سری افکتها نیز باید به کار گرفته شوند. هنگامی که این کارها انجام شد مسئول طراحی مبارزات وارد کار میشود تا دکمههای مربوطه را کار بگذارد. در ادامه هم مسئول افکتهای صوتی کار را به دست میگیرد تا صحنه مورد نظر از این لحاظ هم تامین شود. اگر هم در این میان نیاز به کد خاصی بود، سازندگان باید به سراغ کد نویسها رفته و آنها را در این باره مطلع کنند.
به گفته کوری بارلوگ هر یک از بخشهای تیم سازنده باید به طور تمام وقت روی یک قسمت از بازی کار کنند تا بتوانند تنها یک دقیقه از گیمپلی را به وجود آورند. هنگامی که تمامی اینها را کنار هم بگذاریم متوجه میشویم که روند توسعه بازیهای ویدیویی میتواند تا چه حد سخت و چالش برانگیز باشد؛ به خصوص زمانی که در مورد یک ویدیو گیم فراگیر مانند گاد آفر وار صحبت میکنیم. البته هنگامی که بازی گاد آف وار ۲ در سال ۲۰۰۷ برای پلی استیشن ۲ در دسترس قرار گرفت واکنشهای مثبتی دریافت کرد تا خستگی تیم توسعه دهنده تا حد زیادی جبران شود.
گاد آف وار در موبایل؟ استودیوهای سونی برای گوشی بازی میسازند
حال توجه داشته باشید که بازی گاد آف وار ۲ صرفا یک ویدیو گیم خطی بود که میشد داستان آن را در کمتر از ۱۵ ساعت به اتمام رساند. با توجه به همین موضوع تصور کنید که توسعه یک بازی جهانباز و پیچیده مانند Baldur’s Gate 3 یا Cyberpunk 2077 میتواند تا چه حد چالش برانگیز و طاقتفرسا باشد. پس اگر تصمیم داشتید روزی به توسعه بازیهای ویدیویی رو بیاورید، حتما صحبتهای کوری بارلوگ در این باره را در ذهن مرور کنید.
نظر شما در مورد ویدیو پشت صحنه بازی گاد آف وار و جزئیات آن چیست؟ نظرات خود را با تیم کافهبازار و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.
ترسناکترین لحظات رزیدنت اویل که حتما باید تجربه کنید
عاشق بازی سازی ام علاقه خیلی زیادی بهش دارم واقعا خوشم اومد
ببین باید بری سمتش منم اول میگفتم خیلی دوست دارم رفتم سمتش ولی فهمیدم همش توهم بوده کار خیلی سختی هست ادم رو از نظر روانی نابود میکنه به نظرم تا کسی خیلی خیلی اینکار رو دوست نداشته باشه نمیتونه تو این کار دوام بیاره
من بازی بالدرز گیت۳ رو دیشب نصب کردم ولی تاالان بازی نکردم ولی بنظرم ارزش نصب رو داره چون گیم پلی هاشو دیدم
این صحبت ها درست اما دقت کنین تکنولوژی و فناوری سال ۲۰۰۷ کجا و الان کجا الان بسیاری از کارها توسط موتورهای بازی سازی همچون انریل انجین و… مقداری آسان شدن که اگه آسان نشده بود بازی های موفق اخیر که توسط بازیسازان مستقل ساخت و اراعه نمیشد . در واقع امروزه بسیاری از کارها نسبت به سال ۲۰۰۷ آسان تر شده