لکه روی لباس چگونه پاک میشود؟ شیائومی بهتر است یا سامسونگ؟ بهترین فیلمهای سال ۲۰۲۲ کدام هستند؟ اینها فقط بخشی از سوالاتی هستند که روزانه در گوگل سرچ میکنید. این روزها برای پیداکردن یک کافه خوب در سطح شهر یا خرید یک لباس کافی است مرورگر خود را باز کنید و جواب آن را از محبوب دلها، گوگل، بپرسید.
اما آیا امکانات گوگل تنها به جواب این سوالها محدود میشود؟ البته که نه؛ گوگل با پشتیبانی از اپلیکیشنهای متفاوت به نیازهای متنوع شما پاسخ میدهد و صرفا با چند کلیک امکانات مورد نیاز را در دسترستان قرار میدهد. در این مقاله به بررسی بهترین برنامههای گوگل برای اندروید میپردازیم و شما را به سفر در دنیای دیجیتال دعوت میکنیم.
۱. گوگل کروم (Google Chrome)
گوگل کروم یکی از شناختهشدهترین مرورگرهای گوگل است که عموما بهعنوان مرورگر پیشفرض در گوشی هر کدام از شما به چشم میخورد. دلیل این حجم از محبوبیت چیست؟ چه چیزی نرمافزار گوگل کروم را نسبت به سایر رقیبانش متمایز کرده است؟
حالت Lite
حالت Lite یکی از کاربردیترین آپشنهای کروم است که کمک زیادی به صرفهجویی در مصرف داده گوشی میکند. با فعالکردن این حالت گوگل کروم جلوی دانلود فایلهای غیرضروری صفحات وب را میگیرد که این کار باعث افزایش سرعت بارگزاری صفحات سایت میشود. همچنین در انتها آمار دقیق از میزان حجم اینترنت ذخیرهشده به شما ارائه میشود. بر اساس گزارشات گوگل با فعالکردن حالت Lite میزان مصرف داده تا ۶۰درصد کاهش مییابد.
جابهجایی سریع بین تبها
به جای اینکه ابتدا روی تبهای کلیک و بعد تب موردنظر خود را انتخاب کنید، از میانبر کروم کمک بگیرید. بهراحتی انگشت خود را روی لینک سایت به سمت چپ و راست حرکت بدهید تا وارد تب بعدی شوید.
علاوه بر این دو ویژگی مهم و کاربردی با استفاده از کروم میتوانید جملات مهم را در وبسایت هایلایت کنید، سایتهای مختلف را به زبان فارسی ترجمه کنید و از تجربه سرچ در حالت Night Mode زمانیکه به نور کافی دسترسی ندارید، لذت ببرید.
۲. نرمافزار Gboard
Gboard با طراحی مینیمال اما کاربردی جای خود را در دل گوشیهای هوشمند باز کرده است. این اپلیکیشن با بیشاز ۱۱ میلیون بار دانلود از گوگل پلی در صدر کیبوردهای محبوب قرار گرفته است و توجه بسیاری از کاربران را به خود جلب کرده است.
- در این برنامه با استفاده از امکان Glide Typing میتوانید بهراحتی انگشتان خود را به ترتیب روی حروف بکشید و با حداکثر سرعت تایپ کنید.
- همچنین Gboard به کمک آپشن voice type کار شما را برای تبدیل ویس به متن راحت کرده است تا دیگر نیازی به نصب یک نرمافزار مجزا برای این کار نداشته باشید. کافی است روی آیکون میکروفون در صفحه کلید کلیک کنید تا صحبت شما به متن تبدیل شود.
- یکی دیگر از امکانات این کیبورد جذاب اموجی (Emoji) و گیفهای (GIF) متنوع آن است. با استفاده از این اموجیها و گیفها میتوانید به مکالمه و ارتباطات مجازی خود حس و حال تازهای بدهید و بهتر منظور خود را منتقل کنید. همچنین در این کیبورد قابلیت سرچ گیف یا اموجی قرار داده شده است تا سریعتر به آنها دسترسی پیدا کنید.
- «Gesture delete» آپشنی است که شاید کمتر کسی از آن خبر داشته باشد. وقتی میخواهید چند کلمه را حذف کنید، از چه روشی استفاده میکنید؟ معمولا خیلی از افراد متن موردنظر را انتخاب میکنند و بعد آن را حذف میکنند؛ ولی Gboard کار را برای شما راحت کرده است. روش سادهتر این است که انگشت خود را روی آیکون حذف بگذارید و آن را به سمت چپ بکشید تا خیلی سریع چند کلمه را حذف کنید.
پیشنهاد میکنیم برای دانلود این کیبورد جذاب و پرکاربرد سری به بازار بزنید و با نصب این برنامه از سایر امکانات آن نیز بهرهمند شوید.
۳. جیمیل (Gmail)
این روزها استفاده از آدرس جیمیل به بخش جدایی ناپذیری از زندگی اکثر افراد تبدیل شده است. شما برای ورود یا ثبتنام در سایت، استخدام در یک شرکت معتبر یا حتی ارتباط با افراد در حوزه کاری و تحصیلی خود به آدرس جیمیل نیاز دارید. هر چند با وجود گسترش اپلیکیشنهای محبوبی مثل تلگرام و واتساپ اکثر ارتباطات مجازی ما محدود به این دو فضا شده است؛ ولی با این وجود جیمیل همچنان اعتبار و رسمیت خود را حفظ کرده است و جزو پرکاربردترین راههای ارتباطی سوشال بهشمار میرود. در این قسمت میخواهیم امکانات متنوع Gmail را به شما معرفی و اثبات کنیم که کاربرد این برنامه چیزی بیشتر از ارسال و دریافت نامه الکترونیکی است.
Google Chat
شما برای ارتباطات بیشتر و مدیریت بهتر افراد یک سازمان یا گروه میتوانید از «Google Chat» استفاده کنید. البته اگر از حساب تحصیلی یا کاری خود وارد میشوید، سازمان مربوطه تعیین میکند که این گزینه برایتان فعال باشد یا نه. حالا سوالی که پیش میآید این است که «Google Chat» با چت معمولی چه تفاوتی دارد؟ شما از امکان چت (به مفهوم رایج) زمانی استفاده میکنید که بهصورت خصوصی قصد گفتوگو با کسی را داشته باشید و نیازی به جابهجایی بین برنامههای مختلف نباشد.
درحالیکه گوگل چت این امکان را به شما میدهد تا همزمان چند کار انجام دهید و تمام ارتباطات و گفتوگوهای خود را در یک مکان ببینید. همچنین شما به کمک Gmail میتوانید بهطور خودکار از رسیدن ۹۹/۹درصد هرزنامهها، بدافزارها و لینکهای خطرناک به صندوق ورودی خود جلوگیری کنید.
Smart Reply
اگر inbox شلوغی دارید، پیشنهاد میکنیم از امکان «Smart Reply» غافل نشوید. به کمک این آپشن در قسمت پاسخ به ایمیل سه جمله پیشنهادی به شما نمایش داده میشود؛ در نتیجه به جای این که خودتان به جواب فکر کنید، کافی است روی جواب پیشفرض کلیک کنید تا به کارتان سرعت بدهید.
۴. میت (Google Meet)
علاوهبر چت و ارسال پیامهای متنی با استفاده از Google Meet میتوانید از تجربه یک تماس تصویری باکیفیت لذت ببرید. Google Meet به شما کمک میکند تا در یک فضای حرفهای با همکاران و یا حتی دوستان خود ارتباط تصویری داشته باشید.
گوگل میت به هر کاربر امکان برگزاری جلسه با حداکثر ۱۰۰ شرکتکننده را میدهد و برای سازمانها و کسبوکارها شرایط ارتباط تصویری با حداکثر ۵۰۰ کاربر داخلی یا خارجی را فراهم میکند. در این قسمت آپشنهای متنوع گوگل میت را به شما معرفی میکنیم.
- به کمک این اپلیکیشن میتوانید قبل از ورود به جلسه میکروفون یا دوربین خود را تنظیم کنید و ببینید که چطور به نظر میرسید.
- گوگل میت این امکان را در اختیار میزبان جلسه (host) قرار میدهد که هر کدام از کاربران را پین، بیصدا یا حذف کند.
- در طول جلسه هر کدام از ارائهدهندگان میتوانند دسکتاپ خود را Share کنند یا فایل ارائه خود را با حاضران جلسه به اشتراک بگذارند.
- بخشی از صفحه گوگل میت به چت بین کاربران اختصاص داده شده است. افراد حاضر در جلسه میتوانند از این طریق لینکها و فایلهای مربوط را با یکدیگر به اشتراک بگذارند و بهطور زنده در طول جلسه با هم از طریق پرسش و پاسخ تعامل داشته باشند.
- همچنین گوگل میت با نمایش زیرنویس، تنظیم دستی بزرگنمایی تصویر و کنتراست رنگ برقراری ارتباط را برای کاربران کمشنوا و کمبینا فراهم کرده است تا همه افراد بتوانند از این ابزار ارتباطی آنلاین استفاده کنند.
۵. Google Docs
گوگل داکس یکی دیگر از اپلیکیشنهای اختصاصی گوگل است که در لیست برنامههای پرطرفدار علاقهمندان به دنیای دیجیتال قرار دارد. این نرمافزار به شما کمک میکند تا فایلهای متنی را مستقیما در مرورگرتان بنویسید و ویرایش کنید.
از ویژگیهای متمایز این برنامه امکان کارکردن همزمان چند نفر روی یک فایل است. به کمک این اپلیکیشن چند نفر در آن واحد میتوانند روی یک سند متنی کار کنند، تغییرات جدید را ببینید و با همکاری یکدیگر کار را پیش ببرند. در همین حین تمام تغییرات اعمالشده به صورت خودکار ذخیره میشوند.
Template
در قدم اول برای شروع پروژه باید Template مورد نظر خود را انتخاب کنید. هدف شما چیست؟ نوشتن رزومه یا آمادهکردن پیشنویس طرح پیشنهادی یک پروژه؟ آیا میخواهید یک نامه تجاری بنویسید یا از گوگل داکس برای طراحی بروشور استفاده کنید؟ در تمامی این موارد برنامه گوگل داکس تمپلیت (Template) مناسب را در اختیارتان میگذارد.
فهرست مطالب
نوشتن یک متن طولانی با زیرتیترهای متعدد میتواند برای خوانند خستهکننده باشد. در نتیجه استفاده از آپشن «Table of Contents» گزینه خوبی برای دستهبندی مطالب مقاله است. با فعالکردن این feature یک نوار شامل تیترهای مقاله در کنار متن ظاهر میشود که با کلیک روی هر تیتر به بخش مورد نظر منتقل میشوید و بهراحتی میتوانید بین قسمتهای مختلف متن جابهجا شوید.
ابزار Research
حتما برای شما هم پیش آمده است که وسط نوشتن یک متن نیاز به سرچ کوتاهی درباره یک موضوع پیدا میکنید. روش رایج این است که از فایل متنی برای لحظهای خارج شوید، مرورگر خود را باز کنید و در مورد آن موضوع سرچ کنید.
برای حل این مشکل گوگل داکس یک میانبر در نظر گرفته است. با استفاده از «Research tools» بدون خارجشدن از گوگل داکس سرچ کنید و از جابهجایی بین پنجرههای متعدد باز شده در صفحه خلاص شوید.
حتما این برنامه مفید و پرکاربرد را از دست ندهید و با نصب این اپلیکیشن از بازار از امکانات متمایز آن در تایپ اسناد متنی استفاده کنید.
۶. شیت (Google Sheets)
Google Sheets یک برنامه رایگان و مبتنی بر وب است که با استفاده از آن کاربران میتوانند اطلاعات مختلف را سازماندهی کنند و به تجزیه و تحلیل آنها بپردازند. علاوهبر آن امکان کارکردن همزمان چند کاربر در این اپ وجود دارد.
همچنین این برنامه دارای یک نوار کناری برای چت است که با استفاده از آن کاربران میتوانند در مورد تغییرات اعمالشده با یکدیگر مشورت و همفکری داشته باشند و گفتوگو کنند. از طرف دیگر تمام تغییرات جدید ایجادشده در قسمت «Revision History» قابل بازبینی هستند.
Explore
در سپتامبر سال ۲۰۱۶ بخش «Explore» به این برنامه اضافه شد. به کمک Explore میتوانید نمودار بسازید و دادههای مختلف را تجسم کنید. همچنین میتوانید جدولهای محوری رسم و صفحه کارتان را با رنگهای مختلف قالببندی کنید. برای مثال اگر به دنبال تهیه یک آمار دقیق از میزان بودجه مصرفی ماهانه خود هستید، آپشن اکسپلور در برنامه Google Sheets برای شما مثل یک آچار فرانسه عمل میکند و یک تحلیل دقیق از اطلاعات را به شما ارائه میدهد.
۷. تقویم (Google Calendar)
احتمالا این برنامه یکی از آن اپهایی است که هنوز کاملا با قابلیتها و آپشنهای متنوع آن آشنا نیستید. در این قسمت قصد داریم تا بخشی از امکانات جالبتوجه آن را به شما معرفی کنیم.
- به کمک گوگل کلندر (Calendar) میتوانید ساعات و روزهایی که در دسترس هستید را مشخص کنید و آن را به همکارانتان اطلاع دهید.
- به کمک Google Calendar sync همه تقویمهای خود را با تقویم گوگل همگامسازی کنید. همچنین اگر از دو تقویم شخصی و کاری استفاده میکنید، میتوانید این دو را با هم ادغام کنید تا یک تصویر کلی از برنامه خود در طول هفته داشته باشید.
- اگر در یک شرکت بزرگ کار میکنید، احتمالا با افراد متعددی در طول هفته جلسه برگزار میکنید و با آنها تعامل دارید. در نتیجه مهم است که از برنامه آنها در طول هفته مطلع باشید تا یک زمان مناسب برای برگزاری جلسات تنظیم کنید. Google Calendar این امکان را در اختیار شما قرار میدهد.
- اگر معمولا هر روز برنامه شلوغی دارید، احتمالا ترجیح میدهید که لیستی از کارهایی که باید در طول روز انجام بدهید را از طریق ایمیل دریافت کنید. برای این کار از قسمت نوتیفیکیشنهای تقویم «Daily Agenda» را انتخاب کنید و روی گزینه «Email» کلیک کنید.
۸. مترجم گوگل محبوب (Translate)
گوگل ترنسلیت یکی از محبوبترین و پراستفادهترین اپلیکیشنهای اختصاصی گوگل است که حتی اگر برنامه آن را هم در گوشی نداشته باشید، حتما تابهحال از طریق مرورگرتان از آن استفاده کردهاید.
با کپی متن مورد نظر خود در این برنامه (یا تایپ آن) میتوانید ترجمه آن را به ۱۰۸ زبان زنده دنیا بخوانید. این برنامه حتی بهصورت آفلاین از ۵۹ زبان مختلف پشتیبانی میکند و ترجمه متن را در کمترین زمان به شما نمایش میدهد.
ترجمه از روی عکس
همچنین این برنامه قابلیت ترجمه متن از روی عکس را هم دارد. برای ترجمه فوری با استفاده از دوربین از متن مورد نظر عکس بگیرید یا آن را از گالری گوشی انتخاب کنید تا به همین راحتی اپلیکیشن آن را ترجمه کند.
ترجمه از طریق voice
بعضا با سفر به استانهای مختلف ایران توریستهای زیادی را میبینیم که از کشورهای مختلف برای بازدید از جاذبههای گردشگری هر منطقه به آن جا سفر میکنند. احتمالا در این لحظه احساسی قلقلکتان میدهد که به سمت یکی از آنها بروید و از ملیتش بپرسید و نظر او را راجع به ایران بدانید.
در گذشته اگر زبان فردی را بلد نبودید، امکان ارتباط وجود نداشت؛ ولی امروزه با استفاده از اپلیکیشنهای ترجمه از جمله گوگل ترنسلیت امکان این ارتباط فراهم شده است. به کمک قابلیت voice این برنامه میتوانید حرف بزنید و ترجمه آن را در لحظه دریافت کنید.
ترجمه از روی نقاشی کلمه
البته قابلیتهای این نرمافزار به همین موارد محدود نمیشود. حتی اگر از مطلب خود عکسی ندارید یا نمیتوانید آن را تایپ کنید و حتی تلفظ آن را بلد نیستید، میتوانید آن را بکشید. کافی است شکلی را که میبینید در گوگل ترنسلیت رسم کنید تا ترجمه آن به شما نشان داده شود.
۹. نقشه گوگل (Maps)
حالا که حرف از سفر شد، بهترین موقعیت است تا یک برنامه محبوب و پراستفاده در سفر را به شما معرفی کنیم؛ گوگل مپ. البته که این اپلیکیشن بهطور پیشفرض در خیلی از گوشیها نصب شده است و اکثرا با آن آشنا هستند. در نتیجه نیاز به معرفی چندانی ندارد؛ اما در این قسمت قصد داریم تا به چند مورد از آپشنهای کمتر شناختهشده این اپلیکیشن اشاره کنیم تا از امکانات این برنامه بهطور کامل بهرهمند شوید.
استفاده آفلاین از گوگل مپ
اگر قصد سفر به یک منطقه دور افتاده دارید، احتمالا در بخشی از مسیر اتصال اینترنت شما قطع خواهد شد؛ اما نگران نباشید. به کمک گوگل مپ شما قبل از شروع به سفر میتوانید نقشه منطقه مورد نظر را دانلود کنید تا به هنگام قطع اینترنت مشکلی نداشته باشید. برای این کار کافی است آدرس را روی گوگل مپ سرچ کنید و بعد از انتخاب گزینه «Directions» روی گزینه دانلود کلیک کنید.
پیداکردن پارکینگ در مقصد
برنامه گوگل مپ نهتنها به شما در طول مسیر کمک میکند، بلکه حتی برای پیداکردن یک جای پارک مناسب تا انتهای مسیر همراه شما است. برای پیداکردن یک پارکینگ مناسب در مقصد کافی است به دنبال حرف «P» در نقشه بگردید.
راهحلی برای فراموشنکردن جای پارک ماشین
معمولا بهیادآوردن جای پارک ماشین در یک شهر شلوغ و مخصوصا ناآشنا میتواند سخت باشد؛ اما تا وقتی که شما گوگل مپ نداشته باشید. با داشتن این برنامه فقط لازم است ابتدا لوکشین را روشن و سپس برنامه را باز کنید. در مرحله بعد با زدن دکمه آبی پایین صفحه موقعیت شما روی نقشه نشان داده میشود. در نهایت گزینه «Set as parking location» را انتخاب کنید تا لوکیشن ماشین در نقشه ذخیره شود.
۱۰. گوگل پلی (Google Play)
فروشگاه گوگل پلی میزبان میلیونها برنامه، بازی و محتواهای متنوع است که به شما امکان دسترسی به تعداد زیادی نرمافزار، بازی، برنامههای آموزشی و … را میدهد. طبق آمار رسمی سایت گوگل پلی ماهانه بیشاز ۲/۵ میلیارد کاربر فعال در این برنامه فعالیت میکنند و در سال گذشته بیشاز ۱۴۰ میلیارد برنامه از گوگل پلی دانلود شده است. این اعداد واقعا قابل توجه هستند.
دلیل این حجم از استقبال چیست؟ منبع عظیمی از برنامهها و بازیهای متنوع به همراه ایجاد محیطی ایمن، باعث این میزان از محبوبیت شده است. گوگل پلی با حفظ امنیت بالا در برابر بدافزارها و الزام توسعهدهندگان به حفظ رعایت استانداردهای ایمنی اعتماد کاربران بیشماری از سراسر دنیا را به خود جلب کرده است.
Google Play Books
این بخش یک منبع مهم و غنی از انواع کتابهای الکترونیکی است که از طریق آن میتوانید در دستگاه اندرویدتان کتابهای الکترونیکی را بخوانید یا حتی گوش دهید. در حالحاضر بیشاز ۵ میلیون کتاب از طریق این برنامه در اختیار کاربران قرار گرفته است.
Google play Movies and TV
به کمک Google play Movies and TV شما میتوانید فیلمها و برنامههای تلویزیونی متنوعی را اجاره کنید و به بخش وسیعی از برنامههای تلویزیونی و فیلمهای محبوب شبکههای برتر دسترسی داشته باشید. با وجود این که امکان دسترسی به این برنامهها در وبسایت گوگل پلی هم برای شما فراهم است؛ اما اگر قصد دارید فیلم را در گوشی اندرویدتان ببینید، باید از اپلیکیشن Google TV برای خرید اشتراک استفاده کنید.
۱۱. Google Keep
برنامه گوگل کیپ یک اپلیکیشن مخصوص نوتبرداری است؛ اما چه تفاوتی نسبت به سایر اپلیکیشنهای مشابه دارد؟ اپلیکیشن Google Keep به شما این امکان را میدهد که یادداشتهایتان را با برنامههایی مثل Google Docs و Goolge Calender همگامسازی کنید. همچنین میتوانید از این برنامه در مرورگر وب نیز استفاده کنید.
برای ثبت یادداشت در این اپلیکیشن راههای متنوعی وجود دارد. میتوانید از روش رایج تایپ کردن استفاده کنید یا با استفاده از انگشت خود روی صفحه چیزی بکشید که البته روش دوم سریعتر است و حتی شاید کمی ذوق هنری شما را برانگیزد.
روش دیگر این است که میتوانید با کلیک روی آیکون میکروفون در پایین صفحه ویس (voice) بگیرید یا با استفاده از دوربین خود عکسی ایجاد و آن را در Google Keep ذخیره کنید.
کاربردهای مختلف Google Keep
- با این روشها به کمک Google Keep میتوانید آلارم تنظیم کنید. در نتیجه یادتان نمیرود که در جلسه اولیا و مربیان دختر کوچکتان شرکت کنید یا در راه بازگشت از محل کار لباس همسرتان را از خشکشویی بردارید.
- اگر به هنگام بالا و پایینکردن سایتها به مطلبی برخوردید که فرصت خواندن آن را نداشتید، کافی است از منو «More Actions» نماد Google Keep را انتخاب کنید تا مطلب ذخیره شود.
- همچنین میتوانید یادداشتهای خود را به Google Docs منتقل کنید؛ چرا؟ چون گوگل داکس با داشتن آپشنهایی مثل تغییر فونت، اندازه و سرفصلها امکانات بیشتری در اختیارتان قرار میدهد. علاوهبر آن با استفاده از Docs میتوانید به آسانی فایل را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
گوگل؛ از شیر مرغ تا جان آدمیزاد
واقعا فکرش را میکردید که گوگل در این حد فراتر از سرچهای روزمره شما باشد؟ هر کدام از این برنامههای جذاب و پرکاربرد به همراه تعداد زیادی اپلیکیشن دیگر به شما در فضای زندگی شخصی و کاری کمک میکنند. به کمک این ابزارها میتوانید با تمرکز و نظم بیشتری به انجام کارهای خود بپردازید و بهجای استفاده از روشهای رایج و قدیمی از میانبرها برای صرفهجویی بیشتر در زمان خود استفاده کنید.
در این مقاله سعی کردیم تا چند مورد از مهمترین و محبوبترین برنامههای گوگل برای اندروید را به شما معرفی کنیم. پیشنهاد میشود که حتما سری به بازار بزنید تا علاوهبر آشنایی با سایر برنامههای گوگل، اپ موردنظرتان را با اینترنت نیمبها دانلود کنید.
سوالات متداول
وارد برنامه گوگل پلی بشوید و از طریق منو روی تب «My apps and games» کلیک کنید. سپس روبهروی آیکون Google Maps گزینه Update را انتخاب کنید.
ایمیل مخفف عبارت نامه الکترونیکی است؛ در حالی که جیمیل مخفف گوگل میل است. علاوهبر آن ایمیل بر خلاف جیمیل نمیتواند بدون یک سرویس گیرنده ایمیل یا یک پلتفرم مثل Hotmail، Gmail و … کار کند.
در ابتدا از اتصال به اینترنت و نبودن گوشی روی حالت هواپیما مطمئن شوید. در قدم بعد از طریق اپ استور گوشی آخرین بهروزرسانی برنامه را چک کنید.
اندروید نسخه ۵ و بالاتر
درصورت بروز مشکل ابتدا از حساب خارج شوید و دستگاه خود را Restart کنید. در قدم بعد، دوباره به حساب وارد شوید و از اتصال گوگل میت به دوربین و میکروفون اطمینان حاصل کنید.
عالیسسسسسس
خوشحالیم که خوشتون اومده 🙂
برنامه اینستاگرام خودم را میخواهم نصب کنم و نمیشه چکار کنم
اینستاگرام قدیمی خودم
ایسنتاگرام داشته درگوشی A23این گوشی به سرقت رفت والیان اینستاگرام قبلی وصل نمیشه
سلام . بنده همهمین مشکل را دارم اما کسی به کسی نیست انگار.
چاره کار؟
عالیه،مرسی ازلطفتون
سلام عالی
خوب هست
خیلی خوب
Very good
نمیتوان در برنامه گوگل پلیر دانلود کرد
به نظرم از همه بهتره
Good very nice
خوب بود
چرا گوکل کروم رو گوشی سامسونگ من باز نمیشه میگه قابلیت اجرا ندارد
چرا کروم رو گوشیم قابلیت اجرا ندارد
گوگل پلی دیگه برنامه رو گوشیم نصب نمیکنه علتش چیه
چون فعلا دسترسی به گوگل پلی بدون vpn امکان پذیر نیست.
متاسفانه به روزنمیشه ومینویسه درحال برسی
خوب وعالی
خوب هستش
عالیست
بدنیست
good
عاااالی
من ایبرنامه رو خیلی عالیمیبنم چون با اطلاع به دنیا برسونهکه اینبرمانه چقدر اسافاده دار مردم دونیا
نباشید سلام خسته نباشید من همه ایمیلی در این دستگاه موجود دریافت نکردن دستگاه گلکسی a۵۱ اکنون میشود ایمیل این دستگاه را برای من ارسال کنید
عالی عالی
👍 ✌️
خیلی عالیه ممنون
عالی خیلی خوبه ممنونم
احسنت
خوبهاگهبزارن
برنامه های سالم و امن متضمن فرهنگ اصیل است
https://mag.cafebazaar.ir/google-android-apps/#comment-2332
جیمیل بازیابی نمیشود
عالیه فعلا
خب کارنمیکنه
موافق بهتریبهترینهای گوگل هستم و استفاده میکنم.برنامهای گوگل عالیه
چرا این برنامه در گوشی G5 متوقف شده
از زمان بروز رسانی مترجم خراب شد ترجمه فوری نمیکنه.برای ترجمه با دوربین اکثرا میگه مشکلی پیش آمده
Hello
عالی مرسی که هستیو
خوب بود ولی چرا چیزی را که می خوام بال نمی آورد
عالی هستن
👍👍👍
عالیسسسسسسسسسسسییییییی👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
هنوزاستفاده نکردیم تانتیجه بگیریم
Yes
گوگولی برنامه ای به نام حساب کتاب روزانه دارد؟ دخل و خرج یومیه
دوستان به نظرتون قابل اطمینان هس؟
هنوز فعالیتی نداشتم در مرحله نصب هستم .ممنون میشم نظردهی کنید
سلام عالی است .چرا بروز رسانی نمیشه .و همیشه به روز رسانی با قرمز وجود دارد ومی زنی به روز بشه چیزی نشان نمیده
واقعا حرف نداره عالیییییییی عالیییییی💯✔
برنامه عالی وخیلی خوبی است برنامه گوگل پلی برای چی بازنمیشه
گوگل پلی رو فعلا فیلتر کردن برای همین باید با کمک تغییر IP ایران واردش بشید.
مدیر محترم چرا بروزرسانی جیمیل از بازار باعث عدم ورود به گوگل میشه بروزرسانی قبلی جیمیل و گوگل و اکثر برنامههای تحت وب گوگل از کار افتادن ایندفعه خود اپلیکیشن جیمیل وارد میشه ولی گوگل میپره بیرون لطفاً راهنمایی بفرمایید 🙏🏻🙏🏻
سلام میخام تعویض گوشی کنم گذرواژه های اینستا یادم نمیاد لطفاراهنمایی کنیدچکارکنم
این مقاله رو بخونین کمکتون میکنه الناز جان. ضمنا گوشی نو مبارک باشه 🙂
https://mag.cafebazaar.ir/instagram-password-recovery/
چشم ممنون
قابل نداره عزیزم