Devil May Cry
اخبار سینما و انیمیشن سینما نقد و بررسی

۷ پیام مخفی در انیمه Devil May Cry که احتمالاً متوجه آن‌ها نشده‌اید

Devil May Cry در ابتدا به‌عنوان تلاشی از سوی کپ کام برای ساخت نسخه‌ای جدید از Resident Evil آغاز شد، اما در طول زمان مسیر خود را پیدا کرد و نهایتاً در سال ۲۰۰۱ برای پلی‌استیشن ۲ منتشر شد. این سری، گرچه در انتشار نسخه‌هایش پراکنده عمل کرده، اما توانسته جامعه طرفداران وفاداری برای خود دست‌وپا کند و حتی ژانر جدیدی از بازی‌های اکشن را پایه‌گذاری کند. باتوجه‌به موفقیت چند فصلی نتفلیکس در اقتباس Castlevania، طبیعی بود که این بار سراغ Devil May Cry برود.

در این مطلب داستان لو داده می‌شود

و حالا که این فرنچایز بیش از دو دهه قدمت دارد، نتفلیکس در فصل اول این انیمه فرصت زیادی برای اشاره به لایه‌های مختلف تاریخچه و افسانه‌های آن داشته. در ادامه با برخی از پیام‌های مخفی مهمی که ممکن است در تماشای اولیه از قلم انداخته باشید، آشنا می‌شویم.

«جک پات!»

حرکت ویژه‌ی دانته

Devil May Cryیکی از اولین پیام‌های مخفی‌ که طرفداران قدیمی احتمالاً بلافاصله تشخیص می‌دهند، در همان قسمت اول و هنگام اولین حضور دانته رخ می‌دهد. وقتی در حال نابودکردن سه شیطان اسکلت مانند است، با آخرین تیرش فریاد می‌زند: «Jackpot!» عبارتی که در بازی‌های Devil May Cry نه‌تنها به‌عنوان حرکت نمادین بلکه به‌عنوان تکیه‌کلام مشهور دانته شناخته می‌شود. او حتی کلمه‌ی “Jackpot” را روی گلوله‌اش حک کرده که این سؤال را به ذهن می‌آورد که اصلاً از کجا چنین گلوله‌های خاصی تهیه می‌کند؟

دانته چند بار دیگر هم در اوایل فصل اول این عبارت را تکرار می‌کند؛ مثلاً وقتی به‌اشتباه خودش را در داخل یک کامیون Darkcom گیر می‌اندازد. اما بهترین ارجاع به «Jackpot» در قسمت پایانی اتفاق می‌افتد، جایی که لیدی هنگام ضربه‌زدن به نقطه‌ی مرکزی قفسه‌ی سینه‌ی White Rabbit این عبارت را با همان طنین معروف فریاد می‌زند. به نظر می‌رسد کپ کام هنوز هم علاقه‌اش به نقطه‌ضعف‌های درخشان و اغراق‌شده‌ی هیولاهای نهایی را حفظ کرده است.

حرکات رقص دانته

ادای دین به پادشاه پاپ

Devil May Cry

از عرضه‌ی Devil May Cry 5 مدت زیادی گذشته؛ این بازی در سال ۲۰۱۹ منتشر شد و در نسخه‌ی نهایی‌اش، بازیکنان می‌توانستند کنترل شخصیت‌هایی مثل نرو، دانته و کاراکتر تازه‌ای به نام V را در دست بگیرند. در یکی از تریلرهای به‌یادماندنی پیش از انتشار بازی، دانته با کلاهی روی سر، حرکاتی شبیه به رقص‌های مایکل جکسون انجام می‌داد؛ حرکاتی که بعدها به‌عنوان انیمیشن قابل‌اجرا در گیم‌پلی هم گنجانده شدند.

۶ گاف بزرگ در داستان Death Note که این انیمه را خراب کرده‌اند

در انیمه‌ی اقتباسی نتفلیکس، این حرکت رقص به شکلی متفاوت و البته طنازانه مورد اشاره قرار گرفته: جایی که دانته در حال بازی با یک دستگاه رقص در تلویزیون است. ظاهر بازی بسیار شبیه Dance Dance Revolution است (عنوان مشهوری از شرکت کونامی) و برخلاف سایر ارجاعات فصل اول که عموماً به فرانچایزهای کپ کام مربوط می‌شوند، اینجا یک اشاره‌ی بیرونی وجود دارد. این صحنه تنها نشان می‌دهد که دانته‌ی نسخه‌ی نتفلیکس عاشق هر نوع بازی ویدیویی است، فارغ از اینکه سازنده یا ناشرش چه شرکتی باشد.

ریو در برابر ام. بایسون

دانته عاشق بازی‌های آرکید بود

Devil May Cryپاتوق دانته در ساختمانی مخروبه قرار دارد که حتی بعید است برق داشته باشد، چه برسد به سیستم گرمایشی. بااین‌حال، دفتر کارش پر از دستگاه‌های آرکید است، جدا از تلویزیون و پد رقصی که در اختیار دارد. در قسمت دوم، وقتی دانته با مزدورها درگیر می‌شود، یکی از آن‌ها به دستگاه آرکیدی برخورد و آن را روشن می‌کند.

روی صفحه‌ی دستگاه، مبارزه‌ای از Street Fighter 2 پخش می‌شود که در آن کن، در لباس قرمز همیشگی‌اش، حرکت معروف «شوریوکن» را روی ام. بایسون اجرا می‌کند و مسابقه را می‌برد. نکته‌ی جالب اینجاست که ام. بایسون اینجا لباس تیره‌تری به تن دارد (چیزی شبیه سبز یا مشکی) که با یونیفرم قرمز کلاسیکش متفاوت است. دلیل این تغییر رنگ مشخص نیست، اما درهرصورت، این صحنه یک ارجاع خوش‌ساخت به یکی دیگر از فرنچایزهای افسانه‌ای کپ کام است.

مجسمه‌ی مگامن

آمیبوی باحال روی داشبورد راننده‌ی دارک کام

Devil May Cryدر قسمت دوم، زمانی که دانته توسط دارک کام اسیر می‌شود، این صحنه در قسمت سوم ادامه پیدا می‌کند؛ جایی که تیم لیدی، او و انزو را با خود می‌برد. روی داشبورد راننده‌ی کامیون، یک فیگور از Mega Man دیده می‌شود که با استایل کلاسیکش طراحی شده؛ نه نسخه‌ی X. این مجسمه خیلی شبیه به آمیبویی است که گیم استاپ به‌صورت انحصاری هنگام عرضه‌ی Mega Man 11 در سال ۲۰۱۸ منتشر کرده بود.

محبوب‌ترین کاراکتر‌های انیمه ۵ سال گذشته | شما هم عاشق این شخصیت‌ها هستید؟

از آن زمان تاکنون بازی جدیدی از Mega Man منتشر نشده، اما کپ کام با مجموعه‌هایی مانند Mega Man Battle Network Legacy Collection در سال ۲۰۲۳، طرفداران را سرگرم نگه داشته است. اینکه بازی بعدی کی منتشر خواهد شد (و اصلاً آیا منتشر می‌شود یا نه) هنوز مشخص نیست، اما این پیام مخفی کوچک و دلنشین، دقیقاً مثل قابلیت تلپورت مگامن پس از پایان مأموریت، در یک چشم به‌هم‌زدن ظاهر شد و ناپدید گشت.

عملیات راکون سیتی

آیا دانته با لئون ملاقات خواهد کرد؟

Devil May Cry

در همان صحنه‌ی کامیون، یک اشاره‌ی بامزه‌ی دیگر وجود دارد که باید برای طرفداران Resident Evil کاملاً آشنا باشد. دانته و انزو در حال صحبت درباره‌ی مأموریت‌های گذشته هستند که انزو نام Raccoon City را به میان می‌آورد؛ شهری که تقریباً همه‌ی شخصیت‌های اصلی Resident Evil اهل آن هستند و محل وقوع بسیاری از بازی‌های این فرنچایز محسوب می‌شود. بازیکنان برای اولین‌بار در Resident Evil 2 وارد این شهر می‌شوند، عنوانی که داستان آن میان دو شخصیت Leon S. Kennedy و Claire Redfield تقسیم شده بود.

آیا دانته برای کمک به لئون یا کلر وارد راکون سیتی شده بود؟ دقیقاً چه مأموریتی را آنجا انجام می‌داد؟ و آیا ممکن است نتفلیکس روزی انیمه‌ای از Resident Evil بسازد که به Devil May Cry مرتبط باشد؟ گفتنش سخت است، اما بدون شک چنین چیزی طرفداران را حسابی هیجان‌زده خواهد کرد. البته، نتفلیکس پیش‌تر یک اقتباس از Resident Evil ساخته بود که نتوانست به فصل دوم برسد، بنابراین فعلاً همه چیز حاکی از آن است که این کراس اوور بعید است اتفاق بیفتد؛ ولی در دنیای شیاطین و زامبی‌ها، هیچ‌چیز را نباید غیرممکن دانست.

لوسیا

عدالت برای Devil May Cry 2

Devil May Cry

Devil May Cry 2 بدون شک جنجالی‌ترین نسخه‌ی این فرنچایز است. با اینکه در زمان عرضه نمرات نسبتاً خوبی دریافت کرد و امروز هم متای متوسطی دارد، اما هرگز دنباله‌ای نبود که طرفداران انتظارش را داشتند. دانته در این نسخه رفتاری عجیب و غریب داشت، انگار که شخصیتش کاملاً عوض شده. البته، تنها دانته در این بازی حضور نداشت؛ بازیکنان می‌توانستند باشخصیت جدیدی به نام Lucia هم‌بازی کنند.

لوسیا فقط در Devil May Cry 2 حضور فعال داشت، اما بعداً نامش در رمان مکمل Devil May Cry 5: Before the Nightmare نیز آمده بود. حالا با اقتباس نتفلیکس، او برای سومین بار به دنیای دی‌ام‌سی برگشته؛ در قسمت اول، جایی که مزدوران در حال دستگیرکردن شکارچی‌های شیطان هستند، لوسیا نیز در میان آن‌ها دیده می‌شود. بااین‌حال، هیچ دیالوگی ندارد؛ موضوعی که هم ناراحت‌کننده است و هم نوعی بی‌احترامی به کاراکتری که پتانسیل زیادی داشت ولی همیشه نادیده گرفته شده.

این حضور کوتاه شاید به‌نوعی ادای احترام باشد، اما بسیاری از طرفداران امیدوار بودند که لوسیا فرصت بیشتری برای درخشش پیدا کند؛ شاید در فصل دوم؟ به‌هرحال، بعد از سال‌ها سکوت، بازگشتش حتی در حد یک سکانس کوتاه، هنوز هم ارزشمند است.

قرمز و آبی قدیمی

تم‌های جنگ با ترور قرمز و آبی قدیمی

Devil May Cryیکی از بزرگ‌ترین پیام‌های مخفی نیاز به کمی دانش تاریخی برای کسانی دارد که در دهه ۲۰۰۰ در ایالات متحده بزرگ شده‌اند. در سال ۲۰۰۱، جورج بوش به‌عنوان چهل و یکمین رئیس‌جمهور ایالات متحده همراه با معاونش، دیک چینی، انتخاب شد. برای سال‌ها، بوش همچنین فرماندار تگزاس بود و لهجه جنوبی خود را در صدای خود به وجود آورد. رئیس‌جمهور طراحی‌شده در فصل اول Devil May Cry، رئیس‌جمهور هاپر، ممکن است اشاره‌ای به بوش باشد با کلاه گاوچرانی بزرگش.

برترین معلم‌های تاریخ انیمه

فقط این نیست، بلکه معاونش، ویلیام بینز، به نظر می‌رسد که همه قدرت را دارد و سال‌ها این شوخی در برنامه‌های مختلف از گفتگوی شبانه تا Saturday Night Live مطرح می‌شد که چینی به طور مخفیانه کشور را اداره می‌کرد. علاوه بر این، قرمز و آبی جزو موضوعات اصلی فصل اول هستند، از جمله لباس قرمز دانته، چگونگی تغییر آسمان از قرمز به آبی در قسمت آخر، یونیفرم‌های آبی Darkcom، کریستال‌های قرمز و آبی و غیره. این شبیه پرچم آمریکا است و سفید می‌تواند رنگ موهای دانته و ورجیل باشد.

در مجموع، این فصل اول ممکن است بازگویی موضوعی از جنگ آمریکا با تروریسم پس از حادثه ۱۱ سپتامبر باشد، به جز اینکه تروریست‌ها اکنون با شیاطین جایگزین شده‌اند. همچنین شایان‌ذکر است که Devil May Cry یک ماه پس از ۱۱ سپتامبر در آمریکای شمالی منتشر شد.

منبع: Gamerant


همه یوتیوب فارسی رو جاج کردیم! میزگیم با پیکسی پریسا

همه یوتیوب فارسی رو جاج کردیم! میزگیم با پیکسی پریسا

Loading

تگ ها

نظرات

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها