مجموعه بویز در ابتدا قرار بود عضو دنیای DC باشد؛ هوملندر در مقابل سوپرمن؟
شاید کمتری کسی از این موضوع آگاه باشد، اما کمیک بوکهای مجموعه بویز در ابتدا زیر نظر شرکت DC Comics منتشر شدند. حال و با توجه به گفتههای خالق این کمیک بوک، فرنچایز The Boys قرار بود عضوی از دنیای DC باشد تا شخصیتهایی مثل هوملندر و بیلی بوچر در کنار ابرقهرمانهای شناخته شدهای نظیر بتمن و سوپرمن قرار گیرند.
شمارههای ابتدایی کمیک بوکهای The Boys (که منبع سریال تحسین شده بویز هستند) توسط انتشارات WildStorm منتشر شدند که در آن زمان جزو زیرمجموعههای DC Comics به شمار میرود. منتها شرکت دی سی به خاطر محتوای تند و حاشیهساز این کمیک بوک تصمیم گرفت با سازندگان ان قطع همکاری کند. به همین خاطر داریک رابرتسون و گرت انیس تصمیم گرفتند از راه دیگری داستانها جذاب خود را به دست مردم بسپارند. ولی در این میان یک نکته جالب و غیرمنتظره وجود دارد.
داریک رابرتسون در سال ۲۰۲۰ مصاحبه جالبی با رسانه Retrofuturista داشت که در طی آن نحوه به وجود آمدن سری بویز را تشریح کرد. در اوایل قرن ۲۱ میلادی گرت انیس (نویسنده داستان) با یک ایده ابرقهرمانی جدید به سراغ داریک رابرتسون (طراح تصاویر) رفت. در حالی که رابرتسون علاقه داشت به طور مجدد با این نویسنده خلاق همکاری کند، اما در آن زمان برای کمیک بوکهای ولورین با شرکت مارول قراردادی انحصاری بسته بود. به همین خاطر قادر به همکاری نشد.
اما چند سال بعد که داریک رابرتسون از بند قرارداد انحصاری با مارول آزاد شد، دوباره از طرف گرت انیس این پیشنهاد را دریافت کرد. انیس از تواناییهای همکار خود آگاه بود و اصرار داشت که داریک رابرتسون کار خلق تصاویر را انجام دهد. این دو نفر در ابتدا فکر میکردند بویز هم قرار است مانند برخی از فرنچایزهای DC Comics نظیر هیتمن به عضوی از DCU تبدیل شود. به هر حال مجموعه The Boys در سال ۲۰۰۶ توسط WildStorm منتشر شد که در آن زمان جزو زیرمجموعههای دی سی به شمار میرفت.
اما با این وجود شخصیتهای بویز نظیر هوملندر از لیگ عدالت و چهرههای معروفی نظیر بتمن و سوپرمن خیلی دور بودند. با وجود موفقیتهایی که این کمیک بوکهای جدید به وجود آوردند، اما شرکت دی سی تصمیم گرفت آن را لغو کند؛ چرا که محتوای The Boys بسیار خشن و بزرگسالانه بود و با فلسفههای DC Comics در تضاد قرار داشت. به همین دلیل انیس و رابرتسون با انتشارات Dynamite Entertainment به توافق رسیدند و ۷۲ شماره موفق از این مجموعه را منتشر کردند. اوج موفقیت مجوعه مورد بحث هم زمانی بود که یک سریال اقتباسی از The Boys توسط شرکت آمازون ساخته و منتشر شد.
براساس حرفهای زده شده اگر دی سی کمی با محتویات بزرگسالانه داستان بویز کنار میآمد، دنیای این دو مجموعه به هم متصل میشد و داستانهای فوقالعاده جذابی را خلق میکرد. برای مثال کافی است تصور کنید که نبرد سوپرمن و هوملندر میتوانست تا چه حدی جذاب و موفق ظاهر شود. اصلا گروه Seven و شرکت Vought میتوانست به دشمن اصلی گروه لیگ عدالت تبدیل شود و در مقابل ابرقهرمانهای بزرگ مثل سوپرمن، بتمن، آکوامن، فلش و… قرار گیرد.
به هر حال این همکاری رخ نداد تا بویز به عنوان یک فرنچایز مستقل به کار خود ادامه دهد. البته که این موضوع به هیچ وجه نتیجه بدی به همراه نداشت؛ چرا که پایان مسیر آن به خلق سریال فوقالعاده جذاب The Boys رسید. نظر شما در این باره چیست؟ دیدگاههای خود را با تیم بازار و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.
منبع: ScreenRant
سام صابری و اولین کمپ کویری گیمینگ جهان | ولاگ کویری گیمینگ@samsaberi
بنظرم اگه میشد که ۱۰ هیچ مارولو میزد جنگشون ده برابر تانوس اینا خوب میشد
بنظرم ای حجم از قدرت جذاب نبود باید برابری در نبرد وجود داشته باشه تا مجموعه جذاب بشه