اخبار سینما و انیمیشن خبر

نقدها و امتیازات فصل دوم سریال The Last of Us منتشر شدند

پس از موفقیت چشمگیر فصل نخست، اکنون فصل دوم سریال The Last of Us آماده پخش از شبکه HBO در تاریخ ۱۳ آوریل ۲۰۲۵ (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) است؛ سریالی پسا‌آخرالزمانی که با اقتباس از بازی‌های محبوب استودیوی ناتی داگ ساخته شده و توانسته جایگاهی کم‌سابقه به عنوان یک اقتباس از دنیای بازی‌های ویدیویی در تلویزیون به دست آورد. داستان سریال در دنیایی جریان دارد که در پی شیوع یک نوع عفونت قارچی گسترده، تمدن انسانی سقوط کرده و بازماندگان باید در برابر موجوداتی شبیه زامبی و همچنین خطرات انسانی مقاومت کنند. فصل دوم که بر اساس بازی The Last of Us Part II ساخته شده، روایتگر ادامه ماجراجویی جوئل و الی، پنج سال پس از پایان فصل اول است. همچنین شخصیت جدیدی به نام اَبی با بازی کیتلین دیور وارد داستان می‌شود و درام این فصل را به سطح تازه‌ای از پیچیدگی و تنش احساسی می‌رساند.

تریلر جدید فصل دوم سریال The Last of Us منتشر شد؛ شکاف بین جول و الی

ساخت فصل دوم مدت کوتاهی پس از پخش فصل اول آغاز شد و گروهی از نویسندگان از جمله کریگ مازین، نیل دراکمن، هیلی گراس و بو شیم در کنار هم قرار گرفتند تا این ادامه مورد انتظار را خلق کنند. فصل دوم قرار است در قالب هفت قسمت منتشر شود و پیش از پخش رسمی، با تحسین منتقدان روبه‌رو شده است. بسیاری از تحسین‌ها به بازی‌های درخشان، کارگردانی قوی، طراحی صحنه و روایت داستان تعلق گرفته‌اند؛ موضوعی که نوید یک فصل تاثیرگذار و ماندگار دیگر را می‌دهد.

فصل دوم سریال The Last of Us

فصل دوم سریال The Last of Us

  • شورانرها: کریگ مازین، نیل دراکمن
  • بازیگران: پدرو پاسکال، بلا رمزی، گابریل لونا، کیتلین دیور، ایزابلا مرسد، کاترین اوهارا
  • پخش از: HBO
  • امتیاز متاکریتیک: ۸۳ از ۱۰۰

در ادامه نگاهی به مهم‌ترین امتیازات و همچنین خلاصه نقدهای فصل دوم سریال The Last of Us از رسانه‌های معتبر دنیا خواهیم داشت.

Collider – امتیاز: ۱۰ از ۱۰

اگر فصل اول سریال The Last of Us ثابت کرد که این بهترین اقتباس از یک بازی ویدیویی است، فصل دوم این ادعا را بیش از پیش تقویت می‌کند و در عین حال یکی از بهترین فصل‌های تلویزیون در سال ۲۰۲۵ را رقم می‌زند.

Empire – امتیاز: ۱۰ از ۱۰

این سریال در حالی که احساسی و ویرانگر است، همچنان در اوج سریال‌های پساآخرالزمانی باقی می‌ماند. فصل دوم سریال The Last of Us تقریبا در تمام لحظاتش می‌درخشد. باید به درگاه خدایان اقتباس از بازی‌های ویدیویی دعا کنیم که فصل سوم هم همین‌قدر خوب از کار درآید.

The Times – امتیاز: ۱۰ از ۱۰

جهنم پس از همه‌گیری هنوز همان ترس‌ها و جست‌وجوهای روحی آشنا را دارد، اما این‌بار با چند شوک واقعی. لحظاتی در این فصل وجود دارند که فک‌تان را به داخل سطل پاپ‌کورن می‌اندازند و کمتر سریال دیگری این ویژگی را دارد.

فصل دوم سریال The Last of Us

The Telegraph – امتیاز: ۱۰ از ۱۰

خونین، پر از شوک و سرشار از تراژدی؛ این فصل تمام نقاط قوت فصل اول را گرفته و آن‌ها را تا نهایت ممکن افزایش داده است.

TV Insider – امتیاز: ۱۰ از ۱۰

فصل دوم ضربات عاطفی‌اش را خیلی زود و به‌طور مکرر وارد می‌کند؛ جایی که شخصیت‌ها از اندوهی غیرقابل تصور با خشم و ناامیدی رنج می‌برند و میان انتقام و احتمال دور از ذهنِ بخشش، مردد هستند.

IndieWire – امتیاز: ۹.۱ از ۱۰

در کنار بازی درخشان و پیچیده اوهارا، نگاه‌های دردناک پاسکال و درخشش معصومانه رمزی به‌خوبی به کار گرفته شده‌اند و با همان دقتی که در فیلمنامه دیده می‌شود، توسعه یافته‌اند. فصل دوم سریال The Last of Us همچنان تماشایی است؛ به شدت یک موج سهمگین و به تیزی سردترین آب‌ها.

Looper – امتیاز: ۹ از ۱۰

فصل دوم سریال The Last of Us واقعا بسیار خوب است؛ سازندگان دقیقا می‌دانند چه می‌کنند و همه بازیگران هم به‌خوبی نقش‌شان را درک کرده‌اند. تنها در هفت قسمت، داستانی کامل و جدید درباره شخصیت‌هایی که دوست‌شان داریم روایت می‌شود. فقط یک نکته: دستمال کاغذی دم‌دست داشته باشید!

فصل دوم سریال The Last of Us

RogerEbert.com – امتیاز: ۹ از ۱۰

این فصل از مخاطب می‌خواهد که بهای تصمیم‌های دشوار را مورد پرسش قرار دهد؛ مطالعه‌ای استادانه بر پیامدهای زنجیره‌ای، از فقدان دختر جوئل در پیش‌درآمد گرفته تا تعهد او برای نجات الی. قهرمان بودن برای یک نفر می‌تواند تو را برای دیگری به یک شرور تبدیل کند. این مسئله هم در نمایش و هم برای بیننده سخت است. اما The Last of Us به‌عنوان یک فرنچایز بازی موفق شد، چون به هوش هیجانی گیمرها اعتماد کرد و سریال هم همین کار را با بینندگان تلویزیونی انجام می‌دهد.

Paste Magazine – امتیاز: ۸.۹ از ۱۰

فصل دوم سریال The Last of Us ترکیبی از خشونت کوبنده و ضربه‌های دقیق احساسی است؛ جایی که بازی‌های پر احساس، دیالوگ‌های تامل‌برانگیز و کارگردانی ماهرانه کمک می‌کنند تا کوچک‌ترین تغییرات درونی شخصیت‌ها به تصویر کشیده شوند. این فصل حتی بهتر از بازی، ما را وارد ذهن و احساسات این شخصیت‌ها می‌کند. تجربه‌ای سخت، اما ارزشمند.

TV Guide – امتیاز: ۸.۸ از ۱۰

فصل دوم در بسیاری جهات سخت‌تر و ناراحت‌کننده‌تر از فصل اول است. بازیگران، به‌ویژه پاسکال و رمزی، عملکردی درخشان دارند، اما چیزی که در فصل اول باعث محبوبیت جوئل و الی شده بود، اینجا به‌تدریج فرو می‌ریزد؛ یکی دیگر از پیامدهای تصمیمات جوئل در سالت‌لیک سیتی. این فصل دشوارتر، اما پیچیده‌تر و چالش‌برانگیزتر است.

فصل دوم سریال The Last of Us

Slashfilm – امتیاز: ۸.۵ از ۱۰

این فصل دقیقا در همان جاهایی که بیش از حد شبیه بازی به‌نظر می‌رسد، دچار لغزش می‌شود؛ مثل تماشای گیم‌پلی بازی The Last of Us Part II در یوتیوب. اما سریال در بهترین لحظاتش، نشان می‌دهد چرا اصلا این بازی ارزش اقتباس به رسانه‌ای دیگر را داشته است. چطور می‌توان از نسخه قبلی بهتر شد؟ با کاری که دقیقا فصل دوم The Last of Us انجام داده است.

The A.V. Club – امتیاز: ۸.۳ از ۱۰

حتی لحظاتی از این فصل که از نظر داستانی ضعیف‌ترند (قسمت پایانی فصل متزلزل‌ترین بخش آن است) به لطف فیلم‌برداری خیره‌کننده، موسیقی، کیفیت تولید بالا و کارگردانی نیل دراکمن، مارک مایلود (Succession) و کیت هرون (Loki) همچنان تماشایی هستند.

Los Angeles Times – امتیاز: ۸ از ۱۰

فصل دوم نمی‌تواند همان کشفیات شگفت‌انگیز در جهان‌سازی فصل اول را تکرار کند، اما همچنان چیزهای زیادی برای دیدن و آموختن وجود دارد. برخی سوالات فورا پاسخ داده می‌شوند و برخی دیگر به شکلی غیرمنتظره معلق می‌مانند. اما آنچه بارها اشاره شده، این است که داستان واقعی این فصل درباره پیامدها و به‌تبع آن، انتخاب‌هاست؛ موضوعی که آن را بسیار درونی‌تر و عمیق‌تر از فصل اول می‌کند.

فصل دوم سریال The Last of Us

The Independent – امتیاز: ۸ از ۱۰

کریگ مازین (شورانر) و نیل دراکمن (خالق بازی و یکی از خالقان این سریال) کار درخشانی در ترجمه داستان به زبان تصویر انجام داده‌اند. دنیا بارها در سینما و تلویزیون به پایان رسیده، اما به‌ندرت به اندازه ویران‌شهر فصل دوم سریال The Last of Us باورپذیر و جذب‌کننده بوده است.

Variety – امتیاز: ۸ از ۱۰

رویکرد جدید سریال آن را به نسخه‌ای حتی تیره‌تر از آنچه پیش‌تر هم تماشایش دشوار بود تبدیل می‌کند، اما به‌ویژه به رمزی اجازه می‌دهد که شخصیت اصلی خود را از یک کودک شوخ‌طبع به یک جوان عمیقا آسیب‌دیده ارتقا دهد.

Slant Magazine – امتیاز: ۷.۵ از ۱۰

رمزی به‌خوبی نشان می‌دهد که چگونه زیستن با این دوگانگی، الی را از درون می‌فرساید و چگونه می‌توان میان آموزه‌های جوئل و تمام خوبی‌ها و بدی‌های الی، یک خط مستقیم ترسیم کرد. همین بینش، در کنار پرداخت دقیق حتی کوچک‌ترین شخصیت‌های این فصل (که بسیاری از آن‌ها با امید در تلاش‌اند تا فرشتگان درون‌شان مانع غلبه نفرت درونی شوند)، باعث می‌شود The Last of Us از سقوط کامل نجات یابد.

The Hollywood Reporter – امتیاز: ۷ از ۱۰

نمی‌توانم بگویم که با این سریال اصلا سرگرم نشدم. حتی بخش‌هایی درباره گروه‌های مرموز و ناشناخته نیز به‌اندازه کافی ترسناک یا نگران‌کننده بودند که من را درگیر نگه دارند. اما دلم برای شاعرانگی فصل قبل، انسانیت گسترده‌اش و پایان‌ بندی تکان‌دهنده‌اش تنگ شده است.

فصل دوم سریال The Last of Us

IGN – امتیاز: ۷ از ۱۰

فصل دوم اقتباس HBO از بازی ناتی داگ، سریال بدی نیست. در واقع این سریال خیلی با بد بودن فاصله دارد. این فصل به‌شکلی چشم‌نواز ساخته شده، اغلب خیره‌کننده به‌نظر می‌رسد و پر از بازی‌های درخشان است. اما انتخاب‌های روایی و تصمیم‌گیری‌ها در مورد ریتم و جای‌گیری اتفاقات کلیدی، گاهی با آنچه کارآمد است در تضاد قرار می‌گیرند و در نهایت، نتوانسته‌اند تاثیر کوبنده‌ای که این داستان با رویدادهای شوکه‌کننده‌اش مستحق آن است را خلق کنند.

Rolling Stone – امتیاز: ۷ از ۱۰

این فصل با پایانی ناامیدکننده تمام می‌شود. اما در مجموع، بیشتر از هر چیز، نبود الی و جوئل باعث شده تا فصل دوم با وجود قدرت کلی، به سطح فصل اول نرسد.

USA Today – امتیاز: ۶.۳ از ۱۰

فصل دوم یک خط داستانی اصلی دارد که در طول هفت قسمت کشیده شده است. این لزوما تصمیم بدی نیست، اما در این مورد، داستان کلی هم بیش از حد کش‌دار به‌نظر می‌رسد و هم تاثیرگذار نیست، چرا که تکه‌های کوچکی از داستان معرفی می‌شوند بدون اینکه به‌خوبی توضیح داده شوند.

فصل دوم سریال The Last of Us

Decider – امتیاز: ۶ از ۱۰

فصل دوم سریال The Last of Us ترکیبی نامتوازن است؛ پر از هنرمندی خیره‌کننده، از بازی‌های ستاره‌های مهمان گرفته تا قارچ‌هایی که با دقت مثال‌زدنی ساخته شده‌اند. اما در نهایت، سریال کمی در مورد دلیل وجودی خودش مردد به‌نظر می‌رسد.

Time – امتیاز: ۵ از ۱۰

این ادامه عجیب و غریب، حالتی مکانیکی دارد. تصور اینکه The Last of Us کاملا از مدیوم اصلی‌اش فراتر رفته باشد، چشم‌پوشی از خلایی است که در مرکز سریال وجود دارد؛ جایی که باید پیچیدگی و شخصیت‌های فرعی قدرتمند حضور می‌داشتند. در عوض آنچه اپیزودها را پر کرده، سکانس‌های طولانی مبارزه با زامبی‌ها و صحنه‌های بی‌کلامی است که مردم در میان خرابه‌های زیبا پرسه می‌زنند. در آن لحظات، انگار مشغول تماشای کسی هستید که دارد بازی ویدیویی انجام می‌دهد.

توضیح سازندگان سریال لست آف آس در مورد تغییرات شخصیت ابی

با توجه به نقدهای منتشر شده، فصل دوم سریال The Last of Us توانسته است موفقیت فصل نخست را تکرار کرده و حتی در برخی جنبه‌ها از آن پیشی بگیرد. منتقدان از بازی‌های درخشان بازیگران، عمق احساسی داستان و کیفیت بالای کارگردانی و تولید تمجید کرده‌اند. در حالی که برخی رسانه‌ها به ریتم کندتر داستان و نبود تمرکز کامل بر شخصیت‌های اصلی انتقاد داشته‌اند، مجموع بازخوردها نشان می‌دهد که این فصل همچنان یکی از بهترین آثار تلویزیونی سال ۲۰۲۵ محسوب می‌شود و با قدرت راه را برای فصل سوم هموار می‌کند.

منبع: Metacritic


همه یوتیوب فارسی رو جاج کردیم! میزگیم با پیکسی پریسا

میزگیم پیکسی پریسا

Loading

تگ ها

نظرات

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها