توییتر تقریباً یک و نیم میلیون کاربر خود را از زمان ریاست ایلان ماسک از دست داده
تقریبا دو هفته از خرید جنجالی توییتر توسط ایلان ماسک میگذرد و در این مدت اخبار و حواشی این شبکه اجتماعی به بالاترین سطح خود رسیده. در روزهای اولی که این میلیاردر آمریکایی صاحب توییتر شد، میزان بازدید و دانلود اپلیکیشن رکوردهایی را جا به جا کرد و همین موضوع باعث شد ناظران فکر کنند دوران پر رونقی در انتظار توییتر است اما آمار و ارقام جدید خلاف چنین موضوعی را نشان میدهند. در حقیقت، از زمان روی کار آمدن ایلان ماسک، توییتر بیشتر از ۱.۳ میلیون کاربر خود را از دست داده.
یکی از کمپانیهای فعال در زمینه رصد فعالیت کاربران در شبکههای اجتماعی، اعلام کرده که از زمان مدیریت ایلان ماسک تا کنون، حدود پانصدهزار حساب کاربری در این شبکه مسدود شدهاند و حدود نهصد هزار اکانت نیز به خواسته خودشان به طور دائم پاک شدهاند. طبق گفته مسوولان کمپانی ارائه دهنده آمار، روند خروج کاربران از توییتر همچنان ادامه پیدا میکند حسابهای بیشتری رفته رفته غیرفعال میشوند.
ناظران بخش بزرگی از این خروجها را به اعلام نارضایتی کاربران نسبت به سیاستهای جدید ایلان ماسک میدانند. در حقیقت، افراد زیادی در توییتر اصلاً نسبت به آینده این پلتفرم زیر نظر میلیاردر آمریکایی خوشبین نیستند و ترجیح میدهند دیگر در آن فعالیت نداشته باشند.
توییتر طی هفتههای گذشته دچار تغییرات زیادی شده. پس از اینکه اعلام شد ایلان ماسک به طور رسمی مدیریت این شبکه اجتماعی محبوب را بر عهده گرفته، موجی از ابهامات در ذهن کاربران شکل گرفت. اولین اقدام ایلان ماسک به عنوان مدیر کل توییتر، این بود که بسیاری از کارمندان رسمی آن را اخراج کند، که مدیر عامل قبلی نیز در میان این افراد اخراجی بود. تقریبا نیمی از کارکنان سابق توییتر دیگر در این شرکت جایی ندارند و به همین علت، در دادگاه هستند تا شکایتی علیه ایلان ماسک ثبت کنند.
ایلان ماسک گفته بود که هر کس در این پلتفرم خودش را جای شخص دیگری جا بزند، بدون اینکه اعلام کند به شوخی این کار را کرده یا به عبارتی اکانتش یک Parody است، از ورود به این شبکه اجتماعی برای همیشه منع خواهد شد. او در توییتر خود گفت که پیش از این، به این اشخاص هشدار داده میشد تا هویت خود را احراز کنند، اما دیگر چنین هشداری وجود نخواهد داشت و کاربران بلافاصله بن میشوند.
البته قبل از ورود ایلان ماسک به این کمپانی هم، چندین اکانت که برای مثال نام خودشان را در اعتراض به او، Elon Musk گذاشتند بن شده بودند. اخیراً یکی از کمدینهای آمریکایی به نام کتی گریفین (Kathy Griffin) نیز این کار را کرده بود که با مسدودیت اکانتش مواجه شد. چندین بازیگر دیگر هم پس از انجام این کار، وقتی با سیاست جدید توییتر مواجه شدند، سریعاً نام اکانتشان را به نام خودشان درآوردند.
این روزها بسیاری از سلبریتیها و افراد پرفالوور در توییتر، به خریده شدن این شبکه اجتماعی توسط ایلان ماسک اعتراض دارند و این اعتراضات خود را با شکلهای گوناگونی نشان میدهند. ابته در رفتار و گفتار این میلیاردر آمریکایی هیچ تغییری ایجاد نشده و کاملاً مشخص است که او به ایجاد تغییرات در این پلتفرم، مصمم است.
کاهش مصرف اینترنت تلگرام؛ دانلود خودکار یا شخصیسازی تنظیمات
هفته پیش ایلان ماسک گفته بود که تا وقتی شورای نظارت بر محتوای توییتر تشکیل نشود، هیچ تغییری در سیاستهای آن شکل نخواهد گرفت اما به نظر میرسد خود او پیش از تشکیل این شورا، دست به کار شده.
نظرات