با وجود اینکه چند روز پیش ایلان ماسک توییتی مبنی بر عدم اطلاع از عنوان خود در توییتر گذاشته بود، او اکنون به طور رسمی مدیرعامل این شبکه اجتماعی محبوب به شما میرود. طبق گزارشها، آقای ماسک هم اکنون سیزدهمین و آخرین سند مربوط به قرارداد را امضا کرده. اکنون علاوه بر او، جک دورسی (مدیرعامل قبلی)، دولت عربستان و شاهزاده الولید بن طلال، عضو هیات مدیره توییتر هستند. بن طلال هم ریاست ایلان ماسک بر این شبکه اجتماعی را در یک توییت تبریک گفت.
تبدیل شدن ایلان ماسک به عنوان رییس توییتر، از همین ابتدا حاشیههای زیادی پیرامون این شبکه اجتماعی به وجود آورده. چندی پیش بود که اعلام شد ماسک میخواهد برای کسانی که تیک آبی دارند، یک اشتراک بیست دلاری در ماه در نظر بگیرد.
داستان ایلان ماسک و خرید توییتر توسط او به یکی از جنجالیترین اخبار مربوط به دنیای تکنولوژی تبدیل شده. ماسک در توییت جدیدش اظهار داشته که توییتر را به خاطر پول درآوردن، بلکه به خاطر کمک به بشریت خریده است.
ایلان ماسک میگوید دوست دارد توییتر مکانی امن برای تمامی کاربران باشد و سیاستهای سلیقهای در آن نقش نداشته باشند. البته او در ادامه گفته نمیتوان انتظار داشت که گفتن هر حرفی در توییتر، پیامد خاص خود را نداشته باشد. همچنین، کاربران باید از قوانین پیروی کنند.
او چند روز پیش در حالی وارد دفتر اصلی این شبکه اجتماعی پرطرفدار شد که یک سینک دستشویی را حمل میکرد! کارشناسان میگویند سینک در دنیای اقتصاد، خبر از تغییرات بنیادین میدهد و ایلان ماسک نیز به همین دلیل با چنین چیز عجیبی وارد دفتر شده.
تقریباً هفت هزارو پانصد نفر هم اکنون در توییتر مشغول به کار هستند. از این تعداد، ممکن است هفت و پنج درصد به درهای خروجی شرکت هدایت شوند، چرا که ایلان ماسک، میخواهد آنان را اخراج کند! او به سرمایهگذاران قول داده که با این کار، بسیاری از خرج و مخارج شرکت را کاهش دهد و سوددهی را زیاد کند.
البته چنان چه در آینده بخشی از کارکنان توییتر اخراج شوند، نمیتوان تقصیر را تماماً به گردن ایلان ماسک انداخت، چرا که تیم مدیریتی این شبکه اجتماعی پرطرفدار، پیش از این نیز میخواست حدوداً یک چهارم کارکنان را اخراج کند تا به میزان هشتصد میلیون دلار از مخارج کمپانی کم شود. به گفته مدیران فعلی، بیرون کردن تعداد کارمندی که ایلان ماسک در نظر دارد غیرممکن است و میتواند صدمات جدی به این شبکه اجتماعی وارد کند، مثلاً کاربران با هکها و مشکلات فنی بیشتری مواجه شوند.
ایلان ماسک اما میگوید به نظرش او بیش از اندازه برای توییتر پول میپردازد و باید هر طور شده مخارج را کنترل کرد. او میخواهد از طریق روشهایی در بازار سهام، ارزش توییتر را بالا ببرد. شایان ذکر است که این روشها هشت سال پیش توسط مایکروسافت متوقف شدند چرا که به گمان کارشناسان، موجب لطمه خوردن محیط کسب و کار میشد. راهکار دیگر ایلان ماسک برای کم کردن مخارج، کاهش تعداد کارمندان است که فعلاً باید منتظر باشیم و ببینیم عملی میشود یا نه.
ماسک قصد دارد طی سه سال، سوددهی توییتر را دوبرابر کند و البته هنوز کسی نمیداند او دقیقاً با چه استراتژیهایی میخواهد این کار را انجام دهد. نظر شما درباره اقدامات احتمالی ایلان ماسک و کاهش قابل توجه کارکنان کمپانی چیست؟ آیا فکر میکنید این شبکه اجتماعی محبوب، در دستان رئیس تسلا و استارلینک، به پلتفرم بهتری تبدیل خواهد شد؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
نظرات