اخبار برنامه‌ها خبر

این اپلیکیشن می‌تواند ابتلا به کرونا را تشخیص دهد

پژوهشگران دانشگاه کمبریج یک برنامه موبایل بر اساس هوش مصنوعی به نام COVID19 Sounds را ساخته‌اند که قادر است با گرفتن برخی سوابق پزشکی و تنها با استفاده از صدای کاربر با دقت فوق‌العاده هشتاد و نه، درصد ابتلا به کرونا را به سرعت تشخیص دهد. کاربرانی که می‌خواهند بهترین استفاده را از این برنامه داشته باشند، باید اطلاعاتی در مورد سوابق پزشکی، وضعیت سیگار کشیدن و برخی داده‌های دیگر را وارد این اپلیکیشن کرده و صدای خود که شامل صدای سرفه و خواندن چند جمله کوتاه است را ضبط کنند. این برنامه با بهره‌گیری از هوش مصنوعی و با دقت بالا، از روی این داده‌ها و صدای کاربران می‌تواند ابتلا به کرونا را با دقت بالایی تشخیص دهد.

این روش تشخیصی می‌تواند جایگزین مناسبی برای تست PCR باشد که هم گران است و هم در مقایسه با این اپلیکیشن، زمان زیادی طول می‌کشد تا نتیجه را ارائه دهد. همچنین، نیاز به تخصص و دستگاه خاصی به جز یک گوشی موبایل برای بهره‌گیری از آن وجود ندارد. کرونا عمدتاً دستگاه تنفس فوقانی و تارهای صوتی را تحت تاثیر قرار می‌دهد. در نتیجه محققان می‌خواهند با استفاده از مدل هوش مصنوعی برای تشخیص کووید، تغییرات صدا را تجزیه و تحلیل کنند. طبق گفته پژوهشگران کمبریج، نتایج تا به حال امیدوارکننده بوده‌اند و صداهای ضبط شده در تشخیص کرونا دقت بالایی داشته‌اند.

این برنامه با بهره‌گیری از هوش مصنوعی و با دقت بالا، از روی این داده‌ها و صدای کاربران می‌تواند ابتلا به کرونا را با دقت بالایی تشخیص دهد
این برنامه با بهره‌گیری از هوش مصنوعی و با دقت بالا، از روی این داده‌ها و صدای کاربران می‌تواند ابتلا به کرونا را با دقت بالایی تشخیص دهد

هنوز معلوم نیست چه زمانی این اپلیکیشن در دسترس همگان قرار خواهد گرفت و تاییدیه‌های سازمان‌های بهداشتی را نیز دریافت خواهد کرد، اما اگر در آزمایش‌های بعدی نیز بتواند به همین صورت دقت و کارایی بالایی داشته باشد، به احتمال زیاد تا ماه‌های آینده مجوز استفاده از آن صادر خواهد شد.

چند ماه پیش بود که خبری منتشر شد مبنی بر اینکه گوگل قصد دارد گوشی‌های مبتنی بر اندروید را به یک ویژگی برای تشخیص سرفه و خروپف مجهز کند. ظاهراً گوگل پژوهش‌هایی را هم در این خصوص انجام داده تا بتواند اطلاعات دقیقی را از وضعیت خواب افراد به آن‌ها ارائه دهد.

ظاهراً کاربران دستگاه‌های اندرویدی می‌توانند کیفیت خواب خود را در برنامه Digital Wellbeing در دو بخش تحت عنوان «Average cough count» (تعداد متوسط سرفه) و «Average time snoring» (متوسط زمان خروپف) مشاهده کنند.

گوگل با انتشار اندروید ۹ قابلیت جدیدی را برای کاربران معرفی کرد که Digital Wellbeing نام دارد، شامل قابلیت‌های سلامت دیجیتال اکوسیستم اندروید می‌شود. همچنین، ظاهرا Digital Wellbeing در همکاری با ویژگی ردیابی خواب Google Clock کار می‌کند. قابلیت ردیابی خواب Google Clock می‌تواند مدت زمان خواب شما را با استفاده از سنسور ژیروسکوپ و سنسور نور محیط ردیابی کرده و مطمئن شود که گوشی شما در تمام شب بی‌حرکت بوده است.

۱۲ مورد از بهترین اپلیکیشن‌های بدنسازی

هنوز مشخص نشده چه زمانی گوگل قصد دارد این ویژگی کاربردی را به گوشی‌های اندرویدی اضافه کند. در حالی که تنها چند هفته تا انتشار نسخه نهایی و پایدار اندروید ۱۳ فاصله داریم، تاریخ انتشار اولین ورژن آزمایشی اندروید ۱۴ نیز مشخص شده است. طبق برنامه زمانی منتشر شده، کار روی این نسخه از اسفند امسال شروع خواهد شد و بنابراین، اولین ورژن آزمایشی آن را حدوداً یک ماه بعدش، در فروردین سال آینده خواهیم دید. انتظار می‌رود که برای اندروید ۱۴ بر خلاف ورژن ۱۳، تنها دو نسخه بتا در طول سال منتشر شود.

Loading

نظرات

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها