اخبار سینما و انیمیشن انتخاب سردبیر سینما نقد و بررسی

نقد و بررسی سریال Fallout

خوشبختانه بالاخره دوران انتشار بدترین فیلم‌ها و سریال‌های تاریخ در قالب اقتباس‌های سینمایی صورت گرفته از روی بازی‌های ویدئویی به پایان رسید و حالا چند وقتی است که بهترین فیلم‌ها و سریال‌ها با اقتباس از روی ویدیو گیم ساخته می‌شوند. سریال Fallout نه تنها یکی از بهترین آثار اقتباس شده از روی یک بازی ویدئویی است، بلکه به راحتی می‌تواند در جمع بهترین آثار تلویزیونی با موضوعات آخرالزمانی و پساآخرالزمانی قرار بگیرد و حسابی خوش بدرخشد.

سریال The Last of Us، انیمیشن سینمایی Super Mario Bros و فیلم‌های Sonic، همگی از جمله آثاری هستند که در دوران احیای آثار اقتباسی از روی بازی‌های ویدئویی به انتشار رسیده‌اند و به طرفداران این صنعت ثابت کرده‌اند که ساختن فیلم از روی بازی‌ها همیشه قرار نیست با شکست مواجه شود؛ چرا که اگر تولید این فیلم‌ها را به دست طرفداران واقعی بازی‌ها بسپارند، پتانسیل آن را دارند که به بهترین فیلم‌ها و سریال‌های سال تبدیل شوند. مثل سریال The Last of Us که در جمع بهترین سریال‌های تاریخ HBO قرار گرفت یا انیمیشن سینمایی Super Mario Bros که در خیلی از جشنواره‌ها به عنوان بهترین انیمیشن سال مورد تحسین قرار گرفت.

بروزرسانی جذاب بسته الحاقی Fallout در ماینکرافت

حالا نوبت به یکی دیگر از فرنچایزهای ویدئوگیمی پرطرفدار رسیده تا به عنوان یک سریال تلویزیونی توسط شبکه Amazon Prime مورد اقتباس قرار بگیرد. سری بازی Fallout یک دنیای آخرالزمانی بسیار بزرگ دارد که در آن تعداد بسیار زیادی از احزاب سیاسی، گروهک‌های نظامی، غول‌های آشوبگر و البته مردم عادی در کنار یکدیگر و البته بدون اعتماد به هم، برای زنده ماندنشان زندگی می‌کنند. درحالی که همزمان جایی در زیر زمین‌ها، عده‌ای در پناهگاه‌های زیرزمینی، همچنان همان زندگی مصرف‌گرایی سابق خودشان را ادامه می‌دهند و مثل اجداد پیش از بمباران هسته‌ای‌شان زندگی می‌کنند. در ادامه مطلب با ما همراه شوید تا به بررسی سریال Fallout بپردازیم.

نقد و بررسی سریال Fallout

خروج از پناهگاه هسته‌ای و ورود به یک دنیای پساآخرالزمانی بدون کوچکترین شناختی. درست مثل یک Fallout کلاسیک!

بدون شک در روزهای ابتدایی شکل گیری پروژه‌ی سریال Fallout، انجام کارها برای نویسندگان این سریال بسیار سخت بوده است. چرا که در مقابل این تیم، دنیای وسیعی از شخصیت‌ها و ماجراهایشان قرار داشت که هرکدام صدها داستان برای تعریف کردن در چنته دارند و انتخاب کردن از میان آن‌ها برای قرار دادن در داخل سریال، کار بسیار سختی است. از سویی دیگر، یکی از چالش‌های تیم سازنده سریال Fallout در نظر گرفتن یک شخصیت اصلی برای داستان‌شان بوده است. چرا که در سری بازی‌های Fallout شخصیت اصلی یک کاراکتر صامت است که تمام ویژگی‌های شخصیتی‌اش را خود بازیکن مشخص می‌کند.

با این وجود اما بک‌گراند شخصیت اصلی بازی‌های Fallout همیشه به یک شکل بوده و در سریال Fallout نیز شخصیت اصلی داستان به همین شکل ماجرای خودش را آغاز می‌کند. شخصیت اصلی سریال Fallout یک دختر جوان است که تمام طول عمر خود را در پناهگاه‌های زیرزمینی مخصوص بمباران هسته‌ای که با اسم Vault شناخته می‌شوند، سپری کرده است و حالا به دنبال پیدا کردن راهی برای بازگرداندن پدرش به پناهگاه، باید به سطح زمین برود و با دنیای وحشی و بی‌قانون بیرون از پناهگاه دست و پنجه نرم کند.

متیو پری آنقدر Fallout 3 بازی می‌کرد که دستش آسیب می‌دید + ویدیو مصاحبه

این دختر جوان که لوسی نام دارد، در عمل همان شخصیت اصلی بازی‌هاست که کنترلش را بازیکنان برعهده می‌گرفتند. نکته جالب در رابطه با شباهت موجود بین لوسی و شخصیت اصلی بازی‌ها این است که هر دو برای اولین بار ۲۰۰ سال بعد از بمباران هسته‌ای از پناهگاه خود خارج می‌شوند تا یکی از اعضای خانواده خود را در دنیای بیرون از پناهگاه پیدا کنند. هر دو برای رسیدن به هدفشان باید با شخصیت‌ها و گروه‌های دیگر همکاری کند و در این بین باید به خوبی فرق بین دوستان و دشمنانش را تشخیص دهد. در خیلی از مواقع وقتی که لوسی را مشغول سر و کله زدن با کاراکترهای دیگر و سبک سنگین کردن انتخاب‌هایش برای همکاری کردن با بعضی از شخصیت‌ها مشاهده می‌کنیم، حس قرار گرفتن در یک تجربه نقش آفرینی درست مثل بازی‌های Fallout برایمان تداعی می‌شود.

نقد و بررسی سریال Fallout

سریال Fallout پر از جزئیات ریز و درشتی است که بیننده را مستقیما به یاد بازی‌های Fallout می‌اندازند. البته اگر آن‌ها را تجربه کرده باشید!

ظاهرا سازندگان بازی به خوبی با سبک و سیاق بازی‌های نقش‌آفرینی و شیوه‌ی داستان‌سرایی‌شان آشنا بوده‌اند. یکی از ویژگی‌های روایت داستان در بازی‌های نقش‌آفرینی این است که شخصیت اصلی بازی یک هدف اصلی در پیش دارد اما برای رسیدن به آن هدف، راه‌های بسیار زیادی را در مقابلش مشاهده می‌کند. در سریال Fallout نیز لوسی را می‌بینیم که در ابتدا بدون هیچ هدف مشخصی، به دنبال پدرش راهی سرزمین Wasteland می‌شود و خیلی زود در می‌یابد که برای رسیدن به پدرش، ابتدا باید به ماجرای یک پزشک تحت تعقیب رسیدگی کند که گویا یک منبع انرژی نامحدود در اختیار دارد و حالا گروه‌های مختلف در تلاش‌اند تا زودتر از گروه‌های دیگر، به این شخص دسترسی پیدا کنند.

بعد از پیدا کردن این پزشک، لوسی متوجه می‌شود که حالا برای اینکه بتواند از این شخص تحت تعقیب برای رسیدن به هدف خودش استفاده کند، باید تصمیم بگیرد که این شخص را به کدام یک از گروه‌هایی که به دنبالش هستند اعتماد کند. در اینجا دو گروه اصلی به موازات یکدیگر برای دست یافتن به این منبع انرژی نامحدود تلاش می‌کنند که یکی گروه Brotherhood of Steel است که قدرت اصلی‌شان را از تجهیزات نظامی به جا مانده از روزهای قبل از انفجارهای هسته‌ای به دست آورده‌اند. گروه دیگر نیز یک گروهک شبه‌نظامی است که خود را جمهوری جدید کالیفرنیا (New California Republic) می‌نامند و در تلاش‌اند تا شهر شیدی سندز (Shady Sands) را که یک بار پس از بمباران هسته‌ای تاسیس شده و خیلی زود حیاتش به پایان رسیده، بازسازی کنند.

باز‌سازی کامل دنیای بازی Fallout: New Vegas در ماینکرافت

در این بین انتخاب با خود لوسی است که با کدام یک از این گروه‌ها همکاری کند. از یک سو رهبر جمهوری جدید کالیفرنیا، شخصی است که در حمله به پایگاه لوسی و به گروگان گرفتن پدرش حضور داشته و حالا به نظر می‌رسد رساندن این منبع انرژی به دست آن‌ها، می‌تواند راه بسیار خوبی برای آزاد کردن و باز پس گرفتن پدرش باشد. از سویی دیگر یکی از سربازان گروه Brotherhood of Steel نیز درگیر یک ماجراجویی شخصی برای به قدرت رسیدن در این گروه است و سر راهش با لوسی آشنا می‌شود. لوسی نیز متوجه می‌شود که اگر این منبع انرژی را به دست اعضای Brotherhood of Steel بسپارد، می‌تواند از نیروی نظامی آن‌ها برای آزاد کردن پدرش کمک بگیرد.

علاوه بر این گروه‌ها و شخصیت‌های مرتبط به آن‌ها، یک شخصیت کاملا مستقل نیز در این دنیای آخرالزمانی سریال Fallout وجود دارد که مقدار زیادی از جذابیت‌های این سریال را به تنهایی به دوش می‌‎کشد و توانسته یک شخصیت بسیار کاریزماتیک و جذاب از خودش به نمایش بگذارد. والتون گاگینز (Walton Goggins) هنرپیشه معروف آمریکایی توانسته با هنرنمایی در نقش غول/کوپر هاوارد، یکی از بهترین نقش‌آفرینی‌های عمر کاری‌اش را به ثبت برساند. نقش‌آفرینی بسیار جذابی که احتمالا تا سال‌های سال قرار است بر شخصیت والتون گاگینز سایه بیندازد و تا مدت‌ها او را به عنوان غول سریال Fallout بشناسیم.

کوپر هاوارد تنها شخصیت در سریال Fallout است که حسابی به گذشته او پرداخته می‌شود و فلش‌بک‌های زیادی را از گذشته او در روزهای پیش از بمباران هسته‌ای مشاهده می‌کنیم. کوپر قبل از انفجارهای هسته‌ای و شروع این آخرالزمان رادیواکتیوی، یک هنرپیشه معروف بود که در فیلم‌های پرطرفدار بازی می‌کرد و زندگی بسیار خوبی هم داشت. اما بعد از گذشت ۲۰۰ سال، به یک غول رادیواکتیوی تبدیل شده است که در ظاهر شبیه زامبی‌هاست اما هنوز هوشیاری‌اش را از دست نداده است.

نقد و بررسی سریال Fallout

والتون گاگینز در نقش غول، به قدری خوب از آب در آمده که به تنهایی می‌تواند بهانه‌ای برای تماشای کل فصل یک سریال Fallout باشد

در دنیای بازی‌ها و سریال Fallout، غول به انسان‌هایی گفته می‌شود که مدت بسیار زیادی را در معرض پرتوهای رادیواکتیوی بوده‌اند و حالا به زور نوعی از داروهای بسیار کم‌یاب، هوشیاری خودشان را حفظ می‌کنند و اگر به این دارو دسترسی نداشته باشند، خیلی زود به موجوداتی شبیه به زامبی تبدیل می‌شوند که دیگر هیچ بویی از انسانیت نبرده‌اند و به سمت هر موجود جنبنده‌ای هجوم می‌برند تا آن را ببلعند.

کوپر که حالا در دنیای آخرالزمانی سریال Fallout به غول معروف wasteland شهرت یافته است، یک هفت‌تیرکش بی‌رحم است که به هر دری می‌زند تا خیالش از بابت داروی روزهای بعدش راحت باشد. حتی اگر به دست آوردن شش عدد از آن‌ها مساوی باشد با فروختن لوسی به قاچاقچیان اعضای بدن!

ده باس فایت نهایی برتر در بازی های ویدیویی

شخصیت غول یا همان کوپر هاوارد، شاید روی کاغذ شخصیت بسیار خشن و ناشایستی به نظر برسد، اما در حقیقت یک انسان معمولی است که مدت بسیار زیادی مجبور بوده در این ناکجا آباد رادیواکتیوی برای زنده ماندن دست به انجام هر کاری بزند. در یکی از سکانس‌های جالب سریال Fallout، لوسی از غول می‌پرسد که “تو چه موجودی هستی؟!” و غول نیز در پاسخ به او می‌گوید که “من خود تو هستم اگر به مقدار کافی به خودت زمان بدهی”. این در واقع یکی از بهترین دیالوگ‌های سریال Fallout است که بار سنگین واقع‌گرایانه بودن شخصیت غول را به ما نشان می‌دهد.

چرا که او هرکاری انجام می‌دهد تا یک روز بیشتر در این آخرالزمان پر از آشوب و قحطی زنده بماند. شخصیت غول با بازی والتون گاگینز یکی از پدیده‌های غیرقابل پیش‌بینی سریال Fallout بود که کم‌تر کسی انتظار داشت تا این اندازه بتواند قوی ظاهر شود و به دل همه بیننده‌ها بنشیند. به جرات می‌توان گفت شخصیت غول، بهترین نقش‌آفرینی در کارنامه پرکار والتون گاگینز به شمار می‌رود و تا مدت‌ها قرار است همه‌ی مخاطبین دنیای سینما و تلویزیون، او را در نقش غول یا همان کوپر هاوارد بشناسند.

نقد و بررسی سریال Fallout

تراشه‌ای که این پزشک درحال مخفی کردنش درون جمجمه‌اش است، به تنهایی می‌تواند الکتریسیته‌ی مورد نیاز یک شهر بزرگ را تامین کند! طبیعی است که همه برایش به جان هم بیوفتند

از کاراکترهای جذاب سریال Fallout و ماجراهای جالبشان که بگذریم، می‌رسیم به یکی دیگر از برگ‌های برنده این سریال که قطعا نقش بسزایی در تبدیل شدن آن به یکی از پدیده‌های درخشان سال ۲۰۲۴ داشته است. جلوه‌های ویژه سریال Fallout به قدری با کیفیت و درجه یک کار شده‌اند که گویا درحال تماشای یک فیلم سینمایی علمی – تخیلی با بودجه‌ای چندصد میلیون دلاری هستید. طوری که به جرات می‌توان ادعا کرد در بین تمامی سریال‌های علمی – تخیلی، ترسناک، تاریخی و … که از جلوه‌های ویژه برای زندگی بخشیدن به جهان خود استفاده کرده‌اند، بهترین جلوه‌های ویژه را به خود اختصاص داده و در این زمینه در بین همه سریال‌ها حرف اول را می‌زند

در سریال Fallout به ندرت پیش می‌آید که در سکانس‌هایش چشم‌اندازهای وسیع از دنیای آخرالزمانی Wasteland را مشاهده کنیم. در عوض، طراحان سریال منابع خود را برای طراحی هرچه بهتر محیط‌های اطراف شخصیت‌ها به کار برده‌اند. طوری که در سکانس‌های مربوط به سرزمین Wasteland، محیط‌های آشنای زیادی را مشاهده می‌کنیم که پیش از این در دنیای بازی‌های Fallout دیده بودیم و حالا به لطف این سریال، رنگ و بوی واقعیت به خود گرفته‌اند و به کمک جلوه‌های ویژه‌ی باکیفیت سریال Fallout، تبدیل به محیط‌های واقعی در دنیای حقیقی شده‌اند. از سویی دیگر موجودات جهش‌یافته‌ی زیادی وجود دارند که به نمایش کشیدن‌شان به جلوه‌های ویژه‌ی کامپیوتری احتیاج دارد. و البته زره‌های نظامی T-60 که به قدری طبیعی جلوه می‌کنند که گویا تهیه‌کنندگان فیلم یک سری واقعی از آن‌ها را برای به نمایش درآوردن در سریال Fallout به تولید رسانده است.

۱۰ تا از بهترین سکانس‌های اکشن ساخته شده توسط کریستوفر نولان که باید بشناسید

در مجموع اگر بخواهیم راجع به تمامی جزئیات ارزشمند موجود در سریال Fallout حرف بزنیم، باید ساعت‌ها پای بحث بنشینیم و ده‌ها هزار کلمه درباره‌اش بنویسیم. پیش از این، بازی Fallout 4 و بازی Fallout 74 توانسته بودند دنیای پسا‌آخرالزمانی را با جلوه‌های مدرن و امروزی‌تر و با جزئیات فراوان به تصویر بکشند. سریال Fallout اما ارائه‌ی بصری دنیای Fallout را وارد سطح کاملا جدیدی کرده و به معنای واقعی کلمه توانسته به آن زندگی ببخشد. حالا دیگر نه فقط بازیکن‌های خوره‌ی عناوین نقش‌آفرینی، بلکه همه‌ی مردم در سرتاسر جهان با دنیای Fallout آشنا شده‌اند. دیگر هرکسی می‌داند که زندگی درون والت‌ها به شکلی است و شرکت‌های مرموز و بسیار بزرگ با چه هدفی این پناهگاه‌های هسته‌ای را ساخته‌اند. یا اینکه جهان بازی Fallout به چه اندازه محتوای داستانی را در خود جای داده و پر است از شخصیت‌های دوست و دشمن و احزابی که اعضایشان وفادارانه تا پای جان برای حفظ آرمان‌هایشان مقاومت می‌کنند.

نقد و بررسی سریال Fallout

سریال Fallout گاهی اوقات ممکن است برخلاف شناخت همیشگی از دنیای بازی‌ها عمل کند و حسابی موجب غافلگیر شدن شما شود

خوشبختانه پایان‌‍بندی فصل یک سریال Fallout به گونه‌ای رقم خورد که تا حد زیادی از ادامه تولید آن حداقل برای فصل دوم مطمئن شده‌ایم. نویسندگان این سریال به سهم خود از ادامه یافتن این سریال جذاب اطمینان حاصل کرده‌اند، حالا همه‌چیز به کت‌شلوارپوش‌های شبکه آمازون و شرکت Bethesda بستگی دارد که آیا می‌توانند یک بار دیگر با به تصویر کشیدن یک روایت آخرالزمانی کاملا متفاوت و منحصر به فرد، اسم Fallout را بیشتر از این بر سر زبان‌ها بیندازند یا خیر؟

نظر شما راجع به سریال Fallout چیست؟ آیا در این ایامی که هیچ خبری از دنباله‌های بعدی سری بازی‌های Fallout نیست، این سریال توانسته مخاطبین جدیدی را جذب ماجراهای آخرالزمانی دنیای Fallout کند؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید


بهترین بازی‌های کامپیوتری و کنسولی که روی موبایل هم اجرا می‌شوند

بهترین بازی‌های کامپیوتری و کنسولی که روی موبایل هم اجرا می‌شوند
تگ ها

نظرات

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها