قسمت ششم سریال قهوه پدری هم به اتمام رسید و هنوز هیچ تغییر جدیدی در روند این سریال اتفاق نیفتاده است، از این رو قرار است در ادامهی این مقاله از مجله بازار به سراغ نقد و بررسی قسمت ۶ سریال قهوه پدری برویم تا به علت این موضوع پی ببریم.
۶ قسمت از سریال قهوه پدری گذشته است و هنوز که هنوز است، فقط درحال تماشای یک اثر کاملا ساده و معمولی هستیم؛ سریال Father’s Coffee به جد از ضعیفترین کارهای مهران مدیری محسوب میشود و اگر بخواهم خیلی قاطع نظر بدهم، باید بگویم: سریال قهوه پدری ضعیفترین اثر ساخته شده توسط مهران مدیری است. این سریال ۲۰ قسمتی با وجود این که ۶ قسمت از پخش آن میگذرد، هنوز سر و شکل خاصی به خودش نگرفته است و تکلیفش معلوم نیست، باید پذیرفت که سریال قهوه پدری کارش تمام شده است و صبر کردن دیگر فایدهای ندارد.
این که در پایانِ بند بالا به این موضوع اشاره داشتم که صبر کردن دیگر فایدهای ندارد، مربوط به این موضوع میشود که عدهای از بینندگان این سریال بر این باور هستند که ساختههای مهران مدیری دیر شکل میگیرد و روی قلتک میفتد، اگر بخواهیم به ساختههای گذشتهی مهران مدیری فلش بک بزنیم، شاید تا جایی درست باشد اما این موضوع به سریال قهوه پدری ارتباطی پیدا نمیکند، چون بیش از یک چهارم این سریال تمام شده است و هنوز روی روال نیفتاده است، ساختههایی چون سریال شبهای برره یا قهوه تلخ اگر بعد از چندین قسمت روی ریتم افتادند، حدود ۹۰ قسمت داشتن و این موضوع یک امر طبیعی است که زمانبر باشد اما سریال قهوه پدری ۲۰ قسمت دارد و نمیتوان پذیرفت که مانند سریالهای گذشته است.
هشدار اسپویل: این مطلب مقداری از داستان قسمت ۶ سریال قهوه پدری را لو میدهد.
تا کجا باید برای بهتر شدن صبر کرد؟
اگر بخواهیم همچنان گفت و گو راجعبه این که سریالهای مهران مدیری دیر روی ریتم میفتد را ادامه دهیم، باید ساعتها صحبت کنیم و مثالهای مختلف بزنیم تا ثابت شود که کار سریال قهوه پدری کمکم دارد تمام میشود؛ پیش از این که به سراغ بررسی و موشکافی قسمت ششم قهوه پدری برویم، به این موضوع دقت داشته باشید و با یک دید منطقی نظر خودتان را دهید، اگر شما یکی از کاربران اینستاگرام باشید، حتما برای یک بار هم که شده، سکانسهای طنز سریالهای مهران مدیدری را مشاهده کردهاید، تا بهحال پیش آمده است که از سریال قهوه پدری سکانس خاصی را در این پلتفرم مشاهده کنید؟
اگر بخواهم کاملا دقیق و صحیح به سوال بالا پاسخ بدهم، باید بگویم که اگر حامد وکیلی در این سریال حضور نداشت، قطع به یقین هیچ اثری از این سریال در هیچ شبکهی اجتماعی وجود نداشت، زمانی که چنین کمدینی در ساختهی شما وجود دارد و میدانید که توانایی او بسیار بالا است، چرا باید حضور او در این سریال بیخنده فقط مربوط به چند سکانس شود؟ حتما یکی از سکانسهایی که از سریال قهوه پدری مشاهده کردهاید مربوط به بخشی از قسمت ۶ سریال قهوه پدری میشود که حامد وکیلی در آن حضور دارد، اگر ایشان در این سریال حضور نداشتند پروندهی سریال قهوه پدری در دو قسمت تمام میشد.
از نظر من دیگر نمیتوان به سریال قهوه پدری امید آنچنانی بست و انتظار این را کشید که او بهتر میشود، من به شخصه اگر هنوز این سریال را مشاهده میکنم به این خاطر است که یکی از طرفدارن حامد وکیلی پدر ملیسا در سریال هستم و حضور ایشان باعث شده است تا این قسمت من به تماشای سریال ادامه دهم و الا اگر بخواهم با یک دید باز راجعبه سریال نظر بدهم، این سریال نه داستانی جذب کنندهای دارد، نه از ریتم خوبی برخوردار است، نه گروه بازیگری آن درست انتخاب شدهاند و همینطور نههایی که میتوان درمورد او گفت. سریال قهوه پدری فقط یک ساختهای است که به خاطر هنرمندان حاضر در آن کمی ترند شده است و اصلا ارزش هنری ندارد.
چه در ادامه داستان قهوه پدری رخ خواهد داد؟
داستان سریال قهوه پدری در قسمت پنجم در جایی به پایان رسید که اون به خانواده جهانگیر برای کندن تونل، ناصر تونل را معرفی میکند، از آنجایی که ناصر تونل در زندان است، خانواده جهانگیر ۷۰ میلیون تومان برای آزادی او خرج میکنند تا او از زندان آزاد شود، داستان در اینجا خبر حضور یک کاراکتر جدید را به سریال میدهد اما کاش اینطور نبود، زمانی که جناب اردشیر کاظمی یکی از هنرمندان بزرگ کشور در نقش ناصر تونل وارد سریال میشود، آیا تغییری در ریتم سریال اتفاق میفتد یا قرار است که کمدی داستان بیشتر شود؟ درست در همین بخش میتوان فهمید که انتخاب بازیگران سریال قهوه پدری اصلا انتخابهای درستی نیست و کاملا اشتباه است.
اگر بخواهیم درمورد کلیات قسمت ششم قهوه پدری و داستان آن صحبت کنیم، قضیه این طوری خواهد بود که با اضافه شدن شخصیت ناصر تونل خانواده جهانگیر به سراغ اجرای نقشه دزدی خودشان میروند و از آنجایی که این پیشنهاد اون بازهم اشتباه بود در عملی کردن نقشه دزدی شکست میخورند، قسمت ۶ قهوه پدری یک اپیزود تقریبا ۴۵ دقیقهای بود که کل داستان حول محور مشکلات خانواده ادیب با ناصر تونل میچرخید و هیچ اتفاق خاصی در آن نیفتاد، بهجز یک سکانس خندهدار که آن هم به لطف حامد وکیلی و هنر او بود، آن سکانس مربوط به بخشی میشود که او یک خانم مجرد را مشاهده میکند و به دنبال این است تا با او ارتباط برقرار کند.
قسمت ۶ سریال قهوه پدری همانند قسمتهای پیشین خودش چیزی برای ارائه نداشت و فقط درحال روایت کردن یک داستان ساده بود، این قسمت سریال تهی از خنده، درام و هیجان بود. شش قسمت از سریال گذشته است و داستان هنوز شکل نگرفته است، برخی از شخصیتها هنوز برای بیننده گنگ هستند، هنوز که هنوز جای خالی خنده احساس میشود؛ واقعا یکی از سوالهایی که برای آدم پیش خواهد آمد این است که چرا باید چنین سرمایههای هنگفتی برای چنین اثرات آبکی و بیمعنایی خرج شود. در پایان هم طبق منوال نقد و بررسیهای گذشته باید بگویم این مقاله فقط مربوط به قسمت ۶ قهوه پدری و قسمتهای پیشین این مجموعه میشود و اصلا اشارهای به قسمتهای آتی آن نخواهد داشت.
نظرات