برترین‌ها بهترین بازی‌‌ها

۱۰ انیمیشنی که گیمر‌ها حتما باید ببینند

از انیمه‌هایی که برای مدت طولانی و به‌صورت سریالی پخش می‌شدند مثل Rockman EXE گرفته تا آثار تحسین‌شده‌ای مانند Arcane؛ بعض از این انیمشن‌های اقتباسی پابه‌پای بازی ویدئویی جلو آمده‌اند و بعضی حتی از منبع الهامشان بهتر شده‌اند. مثلا بسیاری از طرفداران از شروع سال ۲۰۲۱ منتظر سریال انیمیشنی نتفلیکس به‌اسم Sonic Prime بودند که براساس فرانچایز محبوب Sonic the Hedgehog ساخته شده بود. اما غیر از این سریال سونیک دیگر چه چیزهایی برای علاقه‌مندان به گیم و انیمشین وجود دارد؟ انتخاب از بین صدها نمونه اقتباسی مختلفی که از بازی وجود دارد کار سختی است و شاید ندانسته سراغ نمونه‌های ضعیفی بروید که ناامیدتان کنند. پس همین‌جا باشید تا با هم نگاهی به بهترین انیمیشن‌هایی که گیمر‌ها باید ببینند بیندازیم.

در این لیست از آخر به اول می‌رویم. یعنی احتمالا هیجان‌انگیزترین گزینه‌ها را پایین لیست پیدا می‌کنید.

(Rockman EXE (2002 – 2006

انبمبیشن براساس بازی
۲۰۰ قسمت با مگامن

 شاید سنتان به دیدن سری مگامن قد بدهد. در این‌صورت این انیمیشن می‌تواند برایتان خاطره‌انگیز هم باشد. اگر این‌طور نیست، باز هم می‌توانید از این انیمیشن لذت ببرید. Rockman EXE طولانی‌ترین مجموعه‌ای است که براساس Mega Man ساخته شده است. این انیمیشن ۵ فصل و ۲۰۹قسمت دارد. اگر قصد دیدن این انیمیشن به زبان اصلی را دارید، بد نیست بدانید که دو فصل اول آن با اسم MegaMan NT Warrior و با دوبله انگلیسی منتشر شده‌اند. اما بقیه فصل‌ها فقط زیرنویس انگلیسی دارند.

درست مثل بازی‌ها، انیمه هم در دنیایی اتفاق می‌افتد که همه‌چیز به اینترنت وابسته است و توسط آن کنترل می‌شود، از جمله می‌توانیم به وسایل معمولی مثل ماشین‌ها، اجاق و درها اشاره کنیم. افراد برای این‌که بتوانند در این شبکه پیچیده کاری پیش ببرند، دستگاهیی به‌نام PET دارند. در این دستگاه‌ها موجوداتی مجازی به‌اسم NetNavis کارها را پیش می‌برند. داستان، ماجراهای نتو هیکاری (Netto (Lan) Hikari)، دستگاه نت‌ناوی او به‌اسم مگا من و دوستانشان را دنبال می‌کند که با ویروس‌ها، مردم، فضایی‌ها و دیگر چیزها مقابله می‌کنند تا از دنیای واقعی و مجازی محافظت کنند. 

(Resident Evil Animated Films (2008 – 2017

رزیدنت اویل
رزیدنت اویل را در در دنیای انیمیشن تجربه کنید

رزیدنت اویل ترسناک و دوست‌داشتنی! اگرچه فیلم‌های رزیدنت اویل بسیار ترسناک هستند، اما نسخه انیمیشنی هم از آن وجود دارد که از روی همین بازی ساخته شده و حسابی جالب و سرگرم‌کننده است. اما آن‌قدر شناخته‌شده نیست و بسیاری آن را دست‌کم می‌گیرند. شما این کار را نکنید! درحال حاضر، این مجموعه شامل ۳ فیلم انیمیشنی می‌شود. Resident Evil: Degeneration محصول سال ۲۰۰۸، Resident Evil: Damnation محصول ۲۰۱۲ و Resident Evil: Vendetta محصول ۲۰۱۷، سه فیلمی هستند که تا حالا عرضه شده‌اند. هرکدام از این فیلم‌ها داستانی مستقل و منحصربه‌فرد دارند. اما همه آن‌ها در همان فضایی اتفاق می‌افتند که در بازی‌ها دیده‌اید. لئون اس. کندی (Leon S. Kennedy) جزء قهرمان‌های اصلی همه فیلم‌هاست. اما دیگر شخصیت‌ها، یعنی کسانی مثل کلر ردفیلد (Claire Redfield)، آدا وانگ (Ada Wong)، کریس ردفیلد (Chris Redfield) و ربکا چمبرز (Rebecca Chambers) قهرمان‌هایی هستند که گاهی آن‌ها را می‌بینید و ظاهر شدنشان به فیلم بستگی دارد. طرح این فیلم‌ها پیچیده‌ترین و منحصربه‌فردترین چیز‌ی نیستند که می‌توانید در دنیای فیلم و انیمیشن پیدا کنید. اما همان سرگرمی محبوب و راحتی را برایتان به ارمغان می‌آورند که روی اکشن تمرکز دارد و مشابه آن را در بازی‌های رزیدنت اویل به‌خصوص Resident Evil 4 دیده‌اید و از آن لذت برده‌اید. حالا به‌نظر شما می‌توانیم این فیلم‌های انیمیشنی را جزء بهترین انیمیشن‌هایی که گیمر‌ها باید ببینند قرار دهیم؟

(Persona 4: The Animation (2011 – 2012

پرسونا 4
به جنگ سایه‌ها….

اقتباس‌های انیمیشنی زیادی از فرنچایزر بزرگ Megami Tensei وجود دارد. با این‌ حال، بسیاری از طرفداران معتقدند که Persona 4: The Animation یکی از بهترین نسخه‌هایی است که طبق گیمی که برای PS2 در سال ۲۰۰۹ عرضه شده بود ساخته شده است. این‌جا داستان دانش‌آموزی دبیرستانی به‌نام یو ناروکامی (Yu Narukami) را دنبال می‌کنیم که برای یک‌سال به شهر روستایی کوچکی در منطقه اینابا (Inaba) نقل مکان کرده است. چیزی از ورود او به این شهر مرموز نمی‌گذرد که قتل‌های مرموزی شروع می‌شوند و پرونده آن‌ها به جریان می‌افتد. به‌نظر می‌رسد این اتفاقات به دنیایی که در تلویزیون وجود دارد مرتبط هستند. یو و دوستانش از پرسونا‌های (Personas) خودشان استفاده می‌کنند تا با موجوداتی که به‌اسم سایه‌ها (Shadows) شناخته می‌شوند مبارزه کنند. در دنیای تلویزیون، یو و دوستانش باید با هم همکاری کنند تا راز این پرونده‌های مرموز را کشف کنند. البته انیمه مشابه دیگری هم با اسم Persona 4: The Golden وجود دارد. این‌ یکی براساس یکی از بازی‌های PS Vita ساخته شده بود که در سال ۲۰۱۲ و با همین اسم منتشر شد. اما انیمه اول به‌نظر بسیاری، نسخه بهتری است. دلیل خوبی هم برای آن دارند. Persona 4: The Animation اصل داستان را گرفته و قصه‌ای وفادارانه از آن ساخته است. به‌علاوه، در جاهایی هم جزئیاتی اضافه کرده تا داستان را بهبود دهد.

(Pokémon: Origins (2013

پوکمون اورجینز
مبارزه رد و بلو در مینی سریال

البته انیمه اصلی پوکمون از سال ۱۹۹۷ شروع شده و ادامه دارد. اما این یکی تاحد زیادی داستان خودش را روایت می‌کند که از منبع اصلی آن جداست. طرفدار پوکمون هستید و یک سریال انیمیشنی می‌خواهید که داستان‌ها و مکانیک‌های بازی را بیرون کشیده باشد و از آن‌ها استفاده کرده باشد؟ پس باید سری به مینی سریال ۴ قسمتی Pokémon: Origins بزنید که ماجراهای پوکمون رد و بلو را دنبال می‌کند.

در منطقه کانتو، قهرمان داستان یعنی رد (Red) به سفری می‌رود تا پوکمون را بگیرد، پوکدکس (Pokédex) را پر کند، با تیم راکت مبارزه کند، رقیبش بلو (Blue) را شکست دهد و به قهرمان منطقه تبدیل شود.

علاوه بر اقتباس داستان، این انیمه ارجاعات دقیقی به گیم‌پلی بازی و پوکمون نسل یک هم دارد. بعد از این سریال، دو اثر دیگر هم با اسم‌های Pokémon Generations و Pokémon Evolutions منتشر شدند که از دیگر بازی‌ها اقباس می‌کردند.

(Steins;Gate (2011

ستین گیت
سفر در زمان با دانشمند دیوانه

شاید شما هم بازی‌های رمان‌های بصری (Visual Novel) را دنبال می‌کنید. منظورمان بازی‌هایی مثل When They Cry، Fate/stay  night و Higurashi است. انیمه‌های زیادی براساس این نوع بازی‌ها هم ساخته شده است. اما هنوز هم به عقیده بسیاری سری انیمیشن Steins;Gate که در سال ۲۰۱۱ ساخته شده است، گل سرسبد آن‌هاست. این انیمیشن براساس ویژوال ناولی محصول ۲۰۰۹ ساخته شده است. ماجرا همان ماجرای بازی است. یعنی استان دانشمند دیوانه‌ای به‌نام رینتارو اوکابه (Rintaro Okabe) را می‌بینیم که راهی برای سفر در زمان پیدا کرده است. ظاهرا او این کار را با ارسال پیام‌های متنی به گذشته انجام می‌دهد. از آن‌جایی‌که برخی از محتوا‌های بازی باید حذف می‌شدند و راهی برای شبیه‌سازی گیم‌پلی تعاملی بازی هم وجود نداشت، بنابراین، انیمه بخشی از تاثیر احساسی بازی را از دست داده است. اما باز هم اگر به‌طور کلی نگاه کنیم نتیجه خوب است و واقعا از دیدن این انیمه لذت می‌برید. یعنی جدا باید جایی برایش در لیست بهترین انیمیشن‌هایی که گیمرها باید ببینند در نظر می‌گرفتیم.

(Carmen Sandiego (2019 – 2021

کارمن سنتیاگو
دزدی به سبک رابین هود

یک از محبوب‌ترین و تاثیرگذارترین فرنچایز‌های دنیای بازی و سرگرمی این‌جاست. سری کارمن سنتیاگو با بازی معمایی-آموزشی Where in the World Is Carmen Sandiego? در سال ۱۹۸۵ شروع شد. در آن زمان این فرنچایز، چندین بازی، اثر نمایشی و چیزهای دیگر داشت. همه آن‌ها روی دزد مشهور بین‌المللی، ماجراهایش و افرادی که سعی می‌کردند او را دستگیر کنند تمرکز می‌کردند. البته این درمورد آخرین اقتباس از آن که توسط نتفلیکس انجام شده هم صدق می‌کند. نسخه نتفلیکس خیلی ساده، اسم Carmen Sandiego را برای خودش انتخاب کرده و باز هم ما را با همان ماجراجویی‌ها روبه‌رو می‌کند. اما یک تفاوت جالب وجود دارد. بیشتر این داستان‌ها روی بازیکنانی تمرکز می‌کنند که قرار است کارمن و نوچه‌هایش را دستگیر کنند. اما در نسخه نتفلیکس تمرکز روی کارمن است. کارمن شخصیتی شبه رابین هودی دارد. او از سازمان شیطانی معروفی به اسم V.I.L.E می‌دزدد و آن را به صاحبان اصلیش برمی‌گرداند. البته در این بین سعی می‌کند در مورد گذشته ازدست‌رفته خودش هم بیشتر بفهمد.

( – DOTA: Dragon’s Blood (2021 

بازی دوتا2

این بازی برای مدتی در ایران هم حسابی ترند بود و از هر طرف اسمش را می‌شد شنید. البته که هنوز هم طرفدارهای زیادی دارد و بسیاری آن را بازی می‌کنند. اما آیا می‌تواند یکی از بهترین انیمیشن‌هایی که گیمر‌ها باید ببینند هم باشد؟ 

Defense of the Ancient یا همان DOTA که در واقع مودی بود که در کامیونیتی گیمرها‌ برای Warcraft III: Reign of Chaos ساخته شده بود و بسیار محبوب شد. بعد از موفقیت در عرصه بازی‌های چندنفره آنلاین و به‌دست آوردن حق مالکیت معنوی، در سال ۲۰۱۳ فرنچایز دوتا با DOTA 2 کارش را شروع کرد. حالا این دنباله مبنای ساخت سریالی در نتفلیکس به‌نام DOTA: Dragon’s Blood قرار گرفته است.

شاهد نبرد بین Terrorblade شیطان و یک اژدهای بزرگ‌تر بودیم که به Eldwurm معروف و اسمش Slyrak بود. در همین حال، داویون شوالیه اژدها (Dragon Knight Davion) روحش را با سلیرک درهم می‌آمیزد. برخلاف این‌که تمام عمرش را به‌عنوان شکارچی اژدها گذرانده بود، داویون حالا باید از قدرت‌های اژدهایی جدیدش استفاده می‌کرد تا Terrorblade را متوقف کند. او نباید اجازه بدهد تروربلید در  هدفش یعنی جمع‌آوری روح اژدهایان و استفاده از آن‌ها برای خلق دوباره جهان استفاده کند.

(Sonic X (2003 – 2006

سونیک ایکس

آثار مختلفی براساس فرنچایز محبوب Sonic the Hedgeho ساخته شده‌اند. اما شاید شما هم با اکثریت هم‌عقیده باشید که Sonic X بهترین آن‌هاست. این سریال سه فصل و ۷۸ قسمت دارد.
سونیک، تیلز و امی مشغول مبارزه با با دکتر اگون هستند تا cream و Chease را نجات دهند. در همین حال، یک ربات، خیلی اتفاقی به هفت زمرد هرج‌و‌مرج (Chaos Emeralds) شلیک می‌کند و باعث هرج‌و‌مرجی (Chaos Control) می‌شود که همه را از سیاره خودشان به زمین منتقل می‌کند. این‌جا سونیک با پسری به‌اسم کریس ثوراندیک (Chris Thorndyke) دوست می‌شود. حالا سونیک و دوستانش تلاش می‌کنند هفت زمرد آشوب را بازیابی کنند. البته در همین حال باید به محل زندگی جدید و احتمالا موقتشان یعنی زمین عادت کنند. گرچه داستان‌پردازی این اثر در بالاترین کیفیت ممکن نیست، اما ماجراهای خنده‌دار، شخصیت‌پردازی‌های سرگرم‌کننده و ارتباط با بازی‌ها، این انیمه را به تجربه‌ای جالب و یک گزینه خوب برای سرگرمی تبدیل می‌کند.

(Castlevania (2017 – 2021

کسلوانیا
به جنگ انتقام دراکولا….

کسلوانیا از آن انیمیشن‌هایی بود که به سبک انیمه ساخته شده بودند و محبوب دل بسیاری بود. خیلی‌ها که حتی علاقه‌ای به گیم نداشتند این سریال را با علاقه دنبال می‌کردند. این سریال، اساسا براساس اکشن پلتفرمر Castlevania III: Dracula’s Curse ساخته شده است. این‌جا یکی دیگر از سریال‌ها انیمیشنی نتفلیکس را داریم. این‌بار، داستان خون‌آشنامی است. ما ماجرای یک شکارچی خون‌آشام به‌اسم ترور بلمونت (Trevor Belmont)، جادوگری به‌اسم سیفا بلنادز (Sypha Belnades) و پسر دامپیرِ دراکولا یعنی الکارد (Alucard) را دنبال می‌کنیم. همه آن‌ها با هم دنبال شکار دراکولا هستند تا مردم والکیا (Wallachia) را از انتقامش تندوتیزش نجات دهند. این سریال به داستان پس‌زمینه آلکارد از Castlevania: Symphony of the Night هم می‌پردازد و جایی برای نمایش شخصیت‌های Castlevania: Curse of Darkness هم دارد. درکنار انیمیشن خوب و صداگذاری قوی، در این سریال جزئیات جدیدی هم به داستان اصلی اضافه می‌شود که در داستان بازی خبری از آن‌ها نبوده است. البته این خیلی هم خوب است و به روایت عمق بیشتری می‌دهد. بعد از موفقیت این سریال، خبر خوب به طرفدارانش این است که نتفلیکس مشغول ساخت دنبال آن به اسم Castlevania: Nocturne است.

( – Arcane (2021

آرکین

این انیمیشن شاید نیاز به معرفی هم نداشته باشد. زمان زیادی از پخشش نگذشت که سر زبان‌ها افتاد و افراد زیادی از به آن علاقه‌مند شدند. شما به‌عنوان یک گیمر چه فکر می‌کنید؟ آیا آن را در لیست بهترین انیمیشن‌هایی که گیمر‌ها باید ببینند می‌گذارید؟

Arcane براساس دنیای عظیم League of Legends ساخته شده است و پیش‌درآمدی برای بازی MOBA درحال انجام است. با تشدید تنش‌ها بین شهر ثروتمند پیلتور (Piltover) و مردمان فقیری که در حاشیه و شهر زیرزمینی زندگی می‌کردند، دو خواهر با نام‌های Vi و Powder که بعدا جنکیس نام گرفت، از هم جدا شدند. آن هم به‌خاطر خطرات توسعه فناوری سری یا Arcane. آرکین با داستانی جذاب، انیمیشنی زیبا، شخصیت‌های تاثیرگذار و موسیقی متن عالی، چیزی بیشتر از یک اقتباس ساده است. طرح قوی، دنیایی پر از جزئیات و شخصیت‌های جدید آن را به اثری ماندگار تبدیل می‌کنند که کاملا می‌تواند روی پای خودش بایستد و فراتر از انتظارها ظاهر شود.

جمع‌بندی

دنیای بازی‌ها با انیمیشن عجین شده است. پس عجیب نیست به‌عنوان یک گیمر و طرفدار بازی‌های کامپیوتری به انیمیشن‌ها هم علاقه زیادی داشته باشید. احتمالا می‌دانید که بسیاری از بازی‌های مطرح و محبوب سوژه خوبی برای اقتباس و ساخت آثار نمایشی بوده‌اند. اما کدام‌یک از آن‌ها ارزش دیدن دارد؟ کدام‌یک از آن‌ها بهترین انیمیشن‌هایی هستند که یک گیمر باید ببیند؟ در بعضی از آن‌ها مثل مجموعه مگا من یا سونیک خاطراتتان زنده می‌شود. بعضی از این انیمیشن‌ها هم پا را فراتر گذاشته‌اند و حتی کمی داستان را گسترش داده‌اند تا به جذابیتش اضافه کنند. در این بین نتفلیکس هم نقش پر رنگی داشته و دست‌کم پروژه ساخت چندتا از بهترین انیمیشن‌های براساس ویدئوگیم را پیش برده است.

بهترین انیمیشن‌هایی که براساس گیم ساخته شده‌اند کدام‌اند؟

انیمیشن‌های زیادی وجود دارد که به‌عنوان یک گیمر باید ببینید. آن‌ها اقتباس‌هایی از جالب‌ترین بازی‌ها مثل Resident Evil، Sein;Gates، League of Legend، Sonic و حتی Pokemon هستند.

کدام انیمیشن‌های نتفلیکس از باز‌های کامپوتری اقتباس شده‌اند؟

سونیک، کسلوانیا و کارمن سانتیاگو از جمله سریال‌های انیمیشنی نتفلیکس هستند که براساس بازی‌های کامپیوتری با نام‌های مشابه ساخته شده‌اند.

نظرات

اشتراک در
اطلاع از
guest
2 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
شایان
پاسخ

سلام
می‌بینمشون حتما

Kiritto
پاسخ

به نظرم SAO / sword art online بهترین انیمه ژانر بازیه و فایتای سینمایی هاش درحد بهترین فایتای دنیای انیمه هستن حتما توصیه میکنم ببینید.