دسته‌بندی نشده

تردز چیست؟ هرچه که باید درمورد اپلیکیشن جدید متا بدانید

مارک زاکربرگ به‌صورت رسمی رقیب توئیر را منتشر کرد. بیایید نگاهی به ویژگی‌های مختلف این اپ جدید بیندازیم.

چندروز قبل‌تر، شرکت مادر فیسبوک و اینستاگرام، یعنی متا محصول جدیدی را به دنیای شبکه‌های اجتماعی معرفی کرد. برنامه تردز درحالی به‌عنوان رقیبی برای توئیتر منتشر شد که بیشتر از سه‌ماه از تائید خبر‌های مربوط به توسعه آن نمی‌گذرد. همین حالا می‌توانید این اپلیکیشن را از بازار دریافت کنید.

تردز همین حالا هم محبوب است! بعد از عرضه اپ، ۴ ساعت کافی بود تا 30 میلیون نفر در آن ثبت‌نام کنند و عضوش شوند. این آماری است که کمپانی ارائه کرده است و طبق آن Threads، رتبه اول رشد و نصب سریع را بین اپ‌های مختلف به‌دست آورد. حتی تعداد زیادی از سلبریتی‌ها، برندها و … هم به‌ سرعت یک اکانت تردز برای خودشان ساختند. مثلا Billboard، HBO، NPR  و Netflix، تنها دقایقی بعد از عرضه اپ، اکانت خودشان را راه انداختند. از سلبریتی‌هایی هم که سریع به این رقابت پیوستند می‌توان به سارا جسیکا پارکر، اپرا و کیم کارداشیان اشاره کرد.

اما تردز دقیقا چیست؟ چطور کار می‌کند؟ و درست کردن اکانتش چقدر پیچیده است؟ در ادامه به تمام نکات مهم درمورد این اپ می‌پردازیم. برنامه‌ای که همین حالا هم بعضی‌ها آن را قاتل توئیر می‌نامند.

تردز چیست؟

برنامه‌ای رایگان که بر پایه گفتگوهای متنی طراحی شده است. این کلی‌ترین تعریف ممکن است. متا می‌گوید:

“جایی‌که گرد هم می‌آیید تا درباره موضوعاتی که امروز به آن‌ها اهمیت می‌دهید یا چیز‌هایی که فردا ترند می‌شوند بحث کنید. هر چیزی را که دوست دارید می‌توانید دنبال کنید و می‌توانید به‌طور مستقیم با تولیدمحتواکننده‌های مورد علاقه‌تان که سلایق مشترکی با آن‌ها دارید، در ارتباط باشید. یا گروهی دنبال‌کننده‌های وفادار برای خودتان ایجاد کنید تا ایده‌ها، نظرات و خلاقیت خودتان را با جهان به اشتراک بگذارید.”

تردز
سرازیر شدن میلیون‌ها کاربر به تردز تنها در چند ساعت

 تا این‌جا چه کسانی از تردز استفاده می‌کنند؟

تعدادی از چهره‌های مشهور همین حالا هم فعالیتشان را در Threads شروع کرده‌اند. از جمله ستاره‌های هالیوودی مثل سارا جسیکا پارکر، کیم کارداشیان، جنیفر لوپز، شکیرا و گوردون رمزی. آن‌ها هم فعلا پست‌های معرفی می‌گذارند تا اکانت خودشان را در این شبکه جدید معرفی کنند.

چطور در Threads ثبت‌نام کنیم؟

کاربران تردز برای لاگین شدن به اکانت اینستاگرام نیاز دارند. وقتی که ساین‌آپ کردید، دیگر کار راحت است. می‌توانید انتخاب کنید که همان افرادی را دنبال کنید که در اینستاگرام دنبال می‌کنید. البته در صورتی که آن‌ها هم threads داشته باشند. البته که می‌توانید کلا افراد دیگری را دنبال کنید. اما نکته مهمی که حتما باید بدانید: اگر تردز را نصب کنید و بخواهید آن را پاک کنید، باید کلا اکانت اینستاگرامتان را پاک کنید!

چقدر تردز به توئیتر شبیه است؟

اگر یکی از کاربرهای توئیتر هستید و به‌طور معمول از این برنامه استفاده می‌کنید، حتما شباهت‌های واضحی بین این دو اپ دیده‌اید. هر دو آن‌ها فید خبر دارند. ایموجی قلب برای لایک کردن محتوای دیگران و امکان پست مجدد (Re-post) را هم به آن اضافه کنید. بعضی کلمات تغییر کرده. مثلا همین حالا گفتیم به‌جای ری‌توئیت، ری‌پست داریم و به‌جای توئیت می‌گوییم تردز، اما کارکرد که یکسان است و این تغییر اسم‌ها هم نتوانسته جلوی تهدید به شکایت توئیتر را بگیرد.

مارک زاکربرگ

متا نشان داده که مخالف کپی کردن از دیگر برنامه‌ها نیست. این را با رونمایی از قابلیت ریلز دیدیم که به‌خاطر شباهتش به تیک‌تاک شناخته می‌شد. با این حال، مارک زاکربرگ علنا گفته که Threads برای رقابت با توئیتر طراحی شده است. او در پستی در اپلیکیشن جدیدش گفته:

“مدتی طول می‌کشد، اما فکر می‌کنم باید یک برنامه مکالمه عمومی عالی با بیش‌از ۱ میلیارد کاربر بشود. توئیتر این فرصت را داشت، اما موفق نشد.”

پست‌های تردز می‌توانند ۵۰۰ کارکتر باشند که با توجه به محدودیت ۲۸۰ کاراکتری توئیتر، برای بسیاری از کاربران جذاب‌تر می‌شوند. امکان پس ویدئو با مدت حداکثر ۵ دقیقه هم وجود دارد. هر پست با لینکش می‌تواند در دیگر پلتفرم‌ها به اشتراک گذاشته شود و حتی مستقیما به استوری اینستاگرام شما بیاید. 

جمع‌بندی

هر تکنولوژی جدید با بحث زیادی همراه است. افراد زیادی برای این برنامه جدید ذوق زده‌اند . بعضی‌ها هم ترجیح می‌دهند به پلتفرم قدیمی‌تر محبوبشان یعنی توئیتر وفادار بمانند. بسیاری فکر می‌کنند جو حاکم بر کاربران اینستاگرام و توئیتر متفاوت است و این‌بار همان حال‌و هوای اینستاگرام است که به تردز منتقل می‌شود. بنابراین، نمی‌تواند به خوبی توئیتر باشد. به‌هرحال، زاکربرگ هم ثابت کرده که خوب می‌داند چطور چندین میلیون کاربر را به یک برنامه بکشاند. از این نظر اگر نگاه کنیم او در تمام پروژه‌های قبلی‌اش، یعنی فیسبوک، واتس‌اپ و اینستاگرام موفق عمل کرده است. اما شما کدام را ترجیح می‌دهید؟ آیا همین حال‌ هم تردز را نصب کرده‌اید و مشغول پست گذاشتن شده‌اید؟

Threads چیست؟

متا اخیرا از یک برنامه جدید به‌نام تردز رونمایی کرده است. این برنامه بر پایه پست‌ها متنی‌ای است که هرکدام محدودیت ۵۰۰ کاراکتر دارند. بسیاری این برنامه را رقیب توئیتر می‌دانند و حتی ایلان ماسک تهدید به شکایت برای حقوق کپی‌رایت کرده است.

چطور باید در تردز لاگین کنیم و از آن استفاده کنیم؟

لاگین در تردز بسیار ساده است. کافی است وارد اینستاگرام خود شوید. این دو برنامه به هم وصل اند و به همان شیوه‌ای که وارد حساب اینستاگرام می‌شوید می‌توانید وارد حساب تردز شوید.

برای پاک کردن threads باید اینستاگرام را هم پاک کنیم؟

متاسفانه، بله! حساب تردز ساخته‌اید و می‌خواهید آن را پاک کنید؟ تنها راهی که می‌توانید از آن خلاص شوید پاک کردن اینستاگرام است، چون حساب کاربری آن‌ها به‌هم متصل است.

نظرات

اشتراک در
اطلاع از
guest
1 دیدگاه
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
علی رضوی نیک
پاسخ

نمی‌دونم چی بگم چون تازه این برنامه را نصب کردم سر فرصت حتما نظر میدم . ممنون